[Klatka] - Wasze klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- szczuruleczka
Re: [Klatka] - Wasze klatki
Huhu, przedwczoraj dziewczęta moje miały przemeblowanie, fotki zrobiłam ale baterie padły i wstawić nie mogę ^^
Bo mój zaje-aparat jest na abterie O.o Ale z drugiej strony to lepsze, bo nei musisz gniazdka jak szybko musisz fotę pstryknąć, nie
??
Bo mój zaje-aparat jest na abterie O.o Ale z drugiej strony to lepsze, bo nei musisz gniazdka jak szybko musisz fotę pstryknąć, nie

Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik

Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti
w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
- szczurzyca.
- Kontakt:
Fajna klatka. 

['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/

Nie mam pojęcia, czemu ona wygląda jakby wszystko było brudne. Lampa błyskowa? W klatce jest czysto, zdjęcie robione po wymyciu wszystkiego i potraktowaniu wrzątkiem m.in. półek.

Filipek [`], Kuodzio Synek M.[`], Oli [`], Frankie [`], Tobiasz[`], Noel[`], Lijam[`], Adrian[`], Robert[`], Artur[`], Gem[`], James[`], Chris ['], Alan ['], Nicky, Lennon, Paul, George
Opaki
- zuzka-buzka
Chyna! "masz za małą klatkę dla 3 szczurów! one nie mogą pobiegać!"

Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
Chyna ma 4 szczury. Ta klatka jest standardowo dla 3 przeznaczona (wydaje mi się że to 70x40x80), plus dobudówka... Myślę, że wystarczy o ile mają dużo wybiegów. Zwłaszcza, że szczurki jeszcze maleńkie.
- sasza&masza
- Numer GG: 9176574
http://i51.tinypic.com/aw41fo.jpg nasza klatka;d jeszcze nie dopracowana bo dzisiaj gora doszla do nas z forum, i nie mam czasu do konca jej zrobic;d na razie mieszkają 2 panny a ogolnie od piątku beda mieszkać 4 samiczki;)
Dog&cat: Vega i Zuza
Ratz: Arkadia Melania Nayeli Malibu Aniołki[*]
- sasza&masza
Mi się wydaje ze dla 3 samiczek jest dobra. Przeciez biegaja po pokoju a tam tylko spia , bez przesady.Chyna! "masz za małą klatkę dla 3 szczurów! one nie mogą pobiegać!"
A ty Zuzka-buzka pokaz jaka ty masz klakte;p
Wygląda na super dużą. 

mnie się wydaje akurat, może nie jakiś apartament ale szczury się tez nie cisną w niej, co widać z reszta na zdjęciu. szczury biegają na wybiegu a nie w klatce.zuzka-buzka pisze:Chyna! "masz za małą klatkę dla 3 szczurów! one nie mogą pobiegać!"
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
- sasza&masza
Chyba mi sie wydaje ma ta ta klatke od pyko czyli 100x70x40 i ten dodatek ta klatka jest ktos tak mowil ze na 4 szczury;)
- zuzka-buzka
To było takie "odegranie", ponieważ szanowna chyna uznała, że klatka moich samców (70 x 40 x 80) jest dla nich o wiele za mała, męczą się w niej i nie mogą wybiegać...
w dodatku próbuje mi wcisnąć kit, że na 1 zdj. jest dużo większa niż na 2. 

Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
Moje Opaki biegają w klatcealken pisze:mnie się wydaje akurat, może nie jakiś apartament ale szczury się tez nie cisną w niej, co widać z reszta na zdjęciu. szczury biegają na wybiegu a nie w klatce.zuzka-buzka pisze:Chyna! "masz za małą klatkę dla 3 szczurów! one nie mogą pobiegać!"

Bardzo często pozostawiam Ją otwartą, siedzę i mam na Nie oko, biegają wówczas i na klatce, i wokół, Alan chętnie wybiega na łóżko które zabezpieczam.
Chłopcy są przyzwyczajeni do bycia w klatce, to Ich dom.
Gema na przykład wezmę z klatki - chce do środka.
Alan jest najbardziej ruchliwy, no i Nicky.
A jak podrosną dobudówkę mogę zmienić na większą od drugiej szynszylówki o ile zaistnieje taka potrzeba.
zuzka-buzka: nie pisałam o Twojej klatce mając złe zamiary. Wyglądała mi po prostu na małą, tak na zdjęciu mi wyglądała i z niepokoju o szczurki - na szczęście nieuzasadnionego - napisałam o tym. Ludzie wyprowadzili mnie z błędu taktownie. A Ty po mnie jedziesz, teraz tutaj zaczepiasz...
Załatwmy to "po męsku" na priwie czy coś bo nie przybyłam tutaj po to, żeby z kimś drzeć koty.
Jesteś w stanie to zrozumieć a nie się wściekać?

Filipek [`], Kuodzio Synek M.[`], Oli [`], Frankie [`], Tobiasz[`], Noel[`], Lijam[`], Adrian[`], Robert[`], Artur[`], Gem[`], James[`], Chris ['], Alan ['], Nicky, Lennon, Paul, George
Opaki