[Klatka] - Wasze klatki

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
Effie

Re: [Klatka] - Wasze klatki

Post autor: Effie »

Właśnie te :)
Obrazek
Awatar użytkownika
szczuruleczka

Post autor: szczuruleczka »

Huhu, przedwczoraj dziewczęta moje miały przemeblowanie, fotki zrobiłam ale baterie padły i wstawić nie mogę ^^
Bo mój zaje-aparat jest na abterie O.o Ale z drugiej strony to lepsze, bo nei musisz gniazdka jak szybko musisz fotę pstryknąć, nie :) ??
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Awatar użytkownika
mikanek

Post autor: mikanek »

dzieło mojego tż ;D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jesteśmy ciekawi opinii ;)
Ryjek, Paszczak i Mika nr 3 :D
Kocizny Mefcina i Stefcik, zając Closti

w serduszku Gocia,Gajusek,Julka,Migotka, Nelka,Pimplak,Suri,Mika,Rysiek i Mikan,Bubi,Kotlecik,Surik,Viktorek,Miśka,Muminek,Susełek, Toffcik
Awatar użytkownika
szczurzyca.
Kontakt:

Post autor: szczurzyca. »

Fajna klatka. ;)
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Awatar użytkownika
Jessica
Kontakt:

Post autor: Jessica »

nasza klateczka, czekamy jeszcze na dwa ferplastowe tarasy

Obrazek
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
Awatar użytkownika
Chyna
Kontakt:

Post autor: Chyna »

Obrazek

Nie mam pojęcia, czemu ona wygląda jakby wszystko było brudne. Lampa błyskowa? W klatce jest czysto, zdjęcie robione po wymyciu wszystkiego i potraktowaniu wrzątkiem m.in. półek. :-\
Obrazek
Filipek [`], Kuodzio Synek M.[`], Oli [`], Frankie [`], Tobiasz[`], Noel[`], Lijam[`], Adrian[`], Robert[`], Artur[`], Gem[`], James[`], Chris ['], Alan ['], Nicky, Lennon, Paul, George
Opaki
Awatar użytkownika
zuzka-buzka

Post autor: zuzka-buzka »

Chyna! "masz za małą klatkę dla 3 szczurów! one nie mogą pobiegać!"
ObrazekObrazekObrazek
Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
Awatar użytkownika
Effie

Post autor: Effie »

Chyna ma 4 szczury. Ta klatka jest standardowo dla 3 przeznaczona (wydaje mi się że to 70x40x80), plus dobudówka... Myślę, że wystarczy o ile mają dużo wybiegów. Zwłaszcza, że szczurki jeszcze maleńkie.
Obrazek
Awatar użytkownika
sasza&masza
Numer GG: 9176574

Post autor: sasza&masza »

http://i51.tinypic.com/aw41fo.jpg nasza klatka;d jeszcze nie dopracowana bo dzisiaj gora doszla do nas z forum, i nie mam czasu do konca jej zrobic;d na razie mieszkają 2 panny a ogolnie od piątku beda mieszkać 4 samiczki;)
Dog&cat: Vega i Zuza
Ratz: Arkadia Melania Nayeli Malibu Aniołki[*]
Awatar użytkownika
sasza&masza

Chyna! "masz za małą klatkę dla 3 szczurów! one nie mogą pobiegać!"
Mi się wydaje ze dla 3 samiczek jest dobra. Przeciez biegaja po pokoju a tam tylko spia , bez przesady.
A ty Zuzka-buzka pokaz jaka ty masz klakte;p
Blanny

Post autor: Blanny »

Wygląda na super dużą. :)
<3 Paulie <3 Jimi <3 Nero <3 Dante <3 Fabio <3 Nessie <3 Zero <3
Moje koszmary <3
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

zuzka-buzka pisze:Chyna! "masz za małą klatkę dla 3 szczurów! one nie mogą pobiegać!"
mnie się wydaje akurat, może nie jakiś apartament ale szczury się tez nie cisną w niej, co widać z reszta na zdjęciu. szczury biegają na wybiegu a nie w klatce.
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
sasza&masza

Chyba mi sie wydaje ma ta ta klatke od pyko czyli 100x70x40 i ten dodatek ta klatka jest ktos tak mowil ze na 4 szczury;)
Awatar użytkownika
zuzka-buzka

Post autor: zuzka-buzka »

To było takie "odegranie", ponieważ szanowna chyna uznała, że klatka moich samców (70 x 40 x 80) jest dla nich o wiele za mała, męczą się w niej i nie mogą wybiegać... ::) w dodatku próbuje mi wcisnąć kit, że na 1 zdj. jest dużo większa niż na 2. ::)
ObrazekObrazekObrazek
Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
Awatar użytkownika
Chyna
Kontakt:

Post autor: Chyna »

alken pisze:
zuzka-buzka pisze:Chyna! "masz za małą klatkę dla 3 szczurów! one nie mogą pobiegać!"
mnie się wydaje akurat, może nie jakiś apartament ale szczury się tez nie cisną w niej, co widać z reszta na zdjęciu. szczury biegają na wybiegu a nie w klatce.
Moje Opaki biegają w klatce :)

Bardzo często pozostawiam Ją otwartą, siedzę i mam na Nie oko, biegają wówczas i na klatce, i wokół, Alan chętnie wybiega na łóżko które zabezpieczam.

Chłopcy są przyzwyczajeni do bycia w klatce, to Ich dom.
Gema na przykład wezmę z klatki - chce do środka.

Alan jest najbardziej ruchliwy, no i Nicky.

A jak podrosną dobudówkę mogę zmienić na większą od drugiej szynszylówki o ile zaistnieje taka potrzeba.

zuzka-buzka: nie pisałam o Twojej klatce mając złe zamiary. Wyglądała mi po prostu na małą, tak na zdjęciu mi wyglądała i z niepokoju o szczurki - na szczęście nieuzasadnionego - napisałam o tym. Ludzie wyprowadzili mnie z błędu taktownie. A Ty po mnie jedziesz, teraz tutaj zaczepiasz...

Załatwmy to "po męsku" na priwie czy coś bo nie przybyłam tutaj po to, żeby z kimś drzeć koty.

Jesteś w stanie to zrozumieć a nie się wściekać?
Obrazek
Filipek [`], Kuodzio Synek M.[`], Oli [`], Frankie [`], Tobiasz[`], Noel[`], Lijam[`], Adrian[`], Robert[`], Artur[`], Gem[`], James[`], Chris ['], Alan ['], Nicky, Lennon, Paul, George
Opaki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Klatki”