Moderator: Junior Moderator
biedne dziecko.. to może ja Ci wyślę paczkę z żywnoscią? rodzice mają firmę w wędlinami, żebyś tylko nie głodowała ogonku?ogonowa pisze: musztardę, parówki się skończyły.
Co ci stoi na przeszkodzieyss pisze:
albo powinny lecieć bany za niektóre zachowania..............
nie trzeba, mam jeszcze kilka czekolad schowanych na czarną godzinęzalbi pisze:biedne dziecko.. to może ja Ci wyślę paczkę z żywnoscią? rodzice mają firmę w wędlinami, żebyś tylko nie głodowała ogonku?ogonowa pisze: musztardę, parówki się skończyły.
kto wie może śni mu się że garnki zmywaakka: przez sen też??
To ta podeszwa jest otwieraczem do piwa? O, Masakro, a ja zawsze myślałam, że to takie sobie dziwne coś, co do niczego się nie przydaje...A no i dostałam zapasowe sznurówki i breloczek - otwieracz do piwa, taka podeszwa ze steela
Też miałam. Ale dla mnie nie są fajne. Po jakichś dwóch czy trzech miesiącach użytkowania podziurawiły się tak na zgięciach, że musiałam je odstawić, jako, że wpływała mi przez owe dziurska woda z kałuż... Nigdy więcej.Steele są fajneMam swoje czarne, 10-cio dziurkowe
![]()
Mam na nogach paskudne blizny po otarciach, wieczne pamiątki po glanach.Wiele osób na początku narzeka na obtarcia. Ja na początku chodziłam tylko dość dziwnie bo to jednak ciężkie. Teraz kicam jak kózka górska xD i ciężaru nie czuje.