Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- UprzejmaCegła
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Wszyscy spaaaaaaaaaaaaaaaać
prosiłabym o to 
godzina policyjna? a ja spać nie będę! o! szczurasy mnie za bardzo wciągają w zabawę. znaczy one mi wnoszą jedzenie do skarpet i bielizny a ja mam szukać w której szufladzie mam banana a skarpecie
:D:D eh łobuzice
...czyż nie dobija się koni...?
dzień dobryy
idę do pracy
idę do pracy
akka: przez sen też??
wiecie co. mam dosyć tego forum. powinno się nazywać offtop.org
albo bulwers.org
albo klotnia.org
albo powinny lecieć bany za niektóre zachowania..............
wiecie co. mam dosyć tego forum. powinno się nazywać offtop.org
albo bulwers.org
albo klotnia.org
ten się nie myli, kto nic nie robi
Znalazłam właśnie coś w necie ale nie wiem czy wam to pokazywać.... ;/
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Albo wam pokażę bo jestem ciekawa co na ten temat sądzicie
CIACH. Nie robimy reklamy terrarystom. Babli
CIACH. Nie robimy reklamy terrarystom. Babli
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
Lacoka, węże też coś jeść muszą, i trudno. Nic na to nie poradzisz - raz, dwa - lepiej tak niż wyłudzać je na forum.
Właśnie jem musztardę
, parówki się skończyły.
Właśnie jem musztardę
No tak, przepraszam poniosło mnie jak to zobaczyłam ...
biedne dziecko.. to może ja Ci wyślę paczkę z żywnoscią? rodzice mają firmę w wędlinami, żebyś tylko nie głodowała ogonku?ogonowa pisze: musztardę, parówki się skończyły.
Co ci stoi na przeszkodzieyss pisze:
A ja sie zanuuuudzam na smierc
nie trzeba, mam jeszcze kilka czekolad schowanych na czarną godzinęzalbi pisze:biedne dziecko.. to może ja Ci wyślę paczkę z żywnoscią? rodzice mają firmę w wędlinami, żebyś tylko nie głodowała ogonku?ogonowa pisze: musztardę, parówki się skończyły.
kto wie może śni mu się że garnki zmywaakka: przez sen też??
To ta podeszwa jest otwieraczem do piwa? O, Masakro, a ja zawsze myślałam, że to takie sobie dziwne coś, co do niczego się nie przydaje...A no i dostałam zapasowe sznurówki i breloczek - otwieracz do piwa, taka podeszwa ze steela
Też miałam. Ale dla mnie nie są fajne. Po jakichś dwóch czy trzech miesiącach użytkowania podziurawiły się tak na zgięciach, że musiałam je odstawić, jako, że wpływała mi przez owe dziurska woda z kałuż... Nigdy więcej.Steele są fajneMam swoje czarne, 10-cio dziurkowe
![]()
Mam na nogach paskudne blizny po otarciach, wieczne pamiątki po glanach.Wiele osób na początku narzeka na obtarcia. Ja na początku chodziłam tylko dość dziwnie bo to jednak ciężkie. Teraz kicam jak kózka górska xD i ciężaru nie czuje.
Mam teraz HDeki i są to moje ulubione z tych, które dotychczas miałam... Co prawda rzadko w nich chodzę już teraz, ale czasem mi się zdarzy.
W ogóle, siedzę od dwóch godzin przy komputerze, zamiast zająć się czymś kreatywnym. A sobota ucieka...
W domu malował rysunki szczytów gór ze sobą na samym szczycie..
Za Tęczowym Mostkiem: Tiili, Hanna, Vega, Tova, Vinga, Siggy i Nymeria. :*:*:*:*:*:*:*
Za Tęczowym Mostkiem: Tiili, Hanna, Vega, Tova, Vinga, Siggy i Nymeria. :*:*:*:*:*:*:*
Jej.. ale ogłoszenie na allegro znalazłam
Myszki - parka, niedługo spodziewają się potomstwa(!), no i wyposażenie... 40 zł....
Myszki - parka, niedługo spodziewają się potomstwa(!), no i wyposażenie... 40 zł....
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Ehhh, doradźcie proszę bo nie mogę się zdecydować w sprawie kupna woliery, mam dwie na oku, koszt ten sam ale:
- http://allegro.pl/item793442205_woliera ... atisy.html ta jest niby dla ptaków ale jak ją przerobię to szczurom to raczej nie będzie przeszkadzało
, jej plus to to, że jest większa (według kalkulatora 10ogonów)
- http://allegro.pl/item788779799_woliera ... mkiem.html ta jest nieco mniejsza (według kalkulatora 8ogonów), jej plusem jest to, że ma więcej użytecznych akcesoriów
Dodam, że jak już kupię wolierę mam zamiar przygarnąć jeszcze z jednego (no może dwa jak się znajdzie jakiś fuzzik, który jest obecnie moim marzeniem
) ogonka.
Jak myślicie, którą wybrać?
- http://allegro.pl/item793442205_woliera ... atisy.html ta jest niby dla ptaków ale jak ją przerobię to szczurom to raczej nie będzie przeszkadzało
- http://allegro.pl/item788779799_woliera ... mkiem.html ta jest nieco mniejsza (według kalkulatora 8ogonów), jej plusem jest to, że ma więcej użytecznych akcesoriów
Dodam, że jak już kupię wolierę mam zamiar przygarnąć jeszcze z jednego (no może dwa jak się znajdzie jakiś fuzzik, który jest obecnie moim marzeniem
Jak myślicie, którą wybrać?