Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Marudnik vol. 2
Dlaczego muszę mieć tą cholerną kobiecą przypadłość zawsze kiedy szykuje się jakiś fajny wyjazd? 

Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema
musiały mi szczury przegryźć kable od głośników?! no musiały?
nic nie słyszę! jestem odcięta od dźwięków z komputera . to bardzo bardzo niefajne
nic nie słyszę! jestem odcięta od dźwięków z komputera . to bardzo bardzo niefajne

Już w poniedziałek musze do szkoły... Niee... Mimo, iż zaczynamy chemią, potwornie nie chce mi się iść do tej... szkoły...
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Nie martw się ! Za niecałe 5 miesięcy wakacje!
Przynajmniej masz lepiej od nas -zaczynasz chemią- a my dziadowskim wf'em z panem K.

Przynajmniej masz lepiej od nas -zaczynasz chemią- a my dziadowskim wf'em z panem K.
wmuahahah *wyśmiewa*bubu pisze:wf'em z panem K.
Przez Armię mój palec wygląda jak ser szwajcarski

to wcale nie jest śmieszne! tragiczne i obrzydliwe . poza tym ja nie lubię wf'uWentzowa pisze:wmuahahah *wyśmiewa*bubu pisze:wf'em z panem K.

Ja też. A pan K. ma fajny golfbubu pisze:to wcale nie jest śmieszne! tragiczne i obrzydliwe . poza tym ja nie lubię wf'u

No i kino sobie chyba w domu zrobię.
I brodę .
Dlaczego w domu?

Dlaczego w domu?
On jest w ogóle fajny.
Ponieważ nie mam z kim iść, ponieważ wszyscy mnie olali (oprócz pięciokącika forumowego
) , yohoo to the hoho
Może nie olali, ale nie chcą iść. Gnoje.
Ponieważ nie mam z kim iść, ponieważ wszyscy mnie olali (oprócz pięciokącika forumowego

MOże im zimno.
nie mogę już patrzeć na nowe posty zaczynające się 'kupiłam/em szczurka dzisiaj w zoologu i.. dziwnie pachnie/chrumka/gryzie/sra/sika..dlaczego?' dlaczego zwierzaki te są tak łatwo dostępne? nawet dziecko może isc i sobie kupić...każdy dosłownie z ulicy może wydać 15 zl i zrobić z tym zwierzakiem co zechce.... a najgorsza wizja jaka mam to to ze będzie go trzymać w chomiczej klatce, wypuszcza raz w tygodni na 15 minut, wychodzić na podwórko w zimny dzień żeby sie kolegom pochwalić, karmic resztkami z obiadu jak sobie przypomni ..i jak biedne stworzonko sie do tego czasu nie wykończy to mam powie '' masz się pozbyć tego śmierdziela bo mu nie sprzątasz'' i wyląduje na trawniku w parku....
skąd to się bierze, czy to tylko niedojrzałość czy jakieś upośledzenie społeczeństwa? zamiast religii niech w szkołach wprowadza jakiś przedmiot uczący młodych ludzi altruizmu i empatii, współczucia i szacunku dla otaczajacego nas świata i żywych istot, rozsądku...niech ich co tydzień woza do schronisk wyprowadzać psy na spacer, niech im pokażą cierpienie chorego zwierzęcia które było katowane...niech im to wbija w te puste łby skoro rodzice nie potrafią!
skąd to się bierze, czy to tylko niedojrzałość czy jakieś upośledzenie społeczeństwa? zamiast religii niech w szkołach wprowadza jakiś przedmiot uczący młodych ludzi altruizmu i empatii, współczucia i szacunku dla otaczajacego nas świata i żywych istot, rozsądku...niech ich co tydzień woza do schronisk wyprowadzać psy na spacer, niech im pokażą cierpienie chorego zwierzęcia które było katowane...niech im to wbija w te puste łby skoro rodzice nie potrafią!
Powrót do szarej rzeczywistości
Koniec ferii... Koniec "misiowania" i "żabkowania".
Następne spotkanie za 2 tygodnie i to też tylko na weekend

Koniec ferii... Koniec "misiowania" i "żabkowania".
Następne spotkanie za 2 tygodnie i to też tylko na weekend

Rhenata też mnie irytuje ta niewiedza :/ ..ja już nawet nie wiem czy śmiać się z idiotyzmu tych osób czy płakać..
Znowu ta... baba przyjechała ;/ Mam jej dość.