A one te kawę jedzą czy tylko gryzą ?
Moderator: Junior Moderator
o tak, uszy ma ogromne i sama nie mogę się napatrzećPaul_Julian pisze:Rewelacyjne foty ! Szczuraki wyszły super eleganckoNie moge z tych uszek Fluffyego, jakby miał odfrunąc
![]()
a tak, wyglądają nienajgorzej. Keiko już chyba się przyzwyczaiła do przechylonej główki. czasem zdarzy jej się przewrócić czy coś, ale to sporadycznie. ale wrak szczura jest po sterydzie.. utuczymy, utuczymy i tak jest coraz lepiejPaul_Julian pisze:Fobia i Fecia ładnie wyglądaja , Keiko tez nie najgorzej.
gryzą tylko, bo wokół straszny syf był, co chwilę musiałam zgarniac okruchyPaul_Julian pisze: A one te kawę jedzą czy tylko gryzą ?
wlaśnie jak go pierwszy raz zobaczyłam (i w sumie za każdym razem, kiedy na niego patrzę) mam przed oczami Twojego Marianajordan pisze:Gavin klon mojego Mariana ;-)
no kiedyś pewnie wpadnęNietoperrr... pisze:Klima,to masz całkiem sporą familię w Oleśnicy!Nic tylko wpadać w odwiedziny!!!Nocleg dla Ciebie już jest,dla chłopaków u mnie,dla dziewczyn u jordana i jego zaszczurzonej żony Izy...
ja Ci kupię taką silikonową klawiaturę, ona przetrzyma wszysrtko ! a wtedy możesz tu spokojnie wchodzićJessica pisze:aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cuda!!!!!!!!! Gawin... Fluffy... Fobia... Blues...Nermal... Zora.... Hinnoya.... wszystkie rewelacyjne.... umieram tu... usycham.... i tak piekielnie Ci zazdroszczę,że aż Cię nie lubięFetka... Benitka... nie już nie mogę! wychodze z Twojego tematu klawiatura nie wytrzyma takiej porcji śliny
dziękujemymatrix360 pisze:Mmmm, jakie smakowite fotki