Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Tupot Małych Stóp ^^ - Czarne chmury...
Nie no.. nie da się tak. Nie tak szybko. Zostawcież nam naszą Aylę.. Femisię.
Styczeń to najpaskudniejszy miesiąc w roku..
Styczeń to najpaskudniejszy miesiąc w roku..
Nina nie wiem co napisac , ostatnio zyje na jakiejs zwariowanej planecie nie mam na nic czasu i tylko czasem krotko zagladam na forum, trzymam za was wszystkich kciuki.
- Krejzoolek
Nie wiem co powiedzieć..
Co chwila coś. Ale trzymaj się jakoś. !

Co chwila coś. Ale trzymaj się jakoś. !
Kiki, Dusia [*][/color][/size]
Trzymaj się dzielnie, kciukam
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio
Kurczę.
Oglądam jej fotki za czasów młodości, smutno tak.
Kciukam, niech coś jej pomoże...
Oglądam jej fotki za czasów młodości, smutno tak.
Kciukam, niech coś jej pomoże...
`Życie jest jednym wielkim rozczarowaniem.` O.Wilde
Re: Tupot Małych Stóp ^^ - Czarne chmury... Ayla [*]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=23&t=24789
Dłuuuugo nie zasypiała. Poddała sie a nie chciała zasnąć...
Femi za to sie polepszyła. Je jeszcze więcej niż wcześniej, łazi po klatce wte i wewte (nie pełza! chodzi!). Zaskakuje mnie ta mała ptaszyna.
Dłuuuugo nie zasypiała. Poddała sie a nie chciała zasnąć...
Femi za to sie polepszyła. Je jeszcze więcej niż wcześniej, łazi po klatce wte i wewte (nie pełza! chodzi!). Zaskakuje mnie ta mała ptaszyna.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Tak smutno... [`]
Kciuki za Femi! Trzymaj się, mała.
Kciuki za Femi! Trzymaj się, mała.
`Życie jest jednym wielkim rozczarowaniem.` O.Wilde
- Krejzoolek
W związku z tym, ze dzis Shy_lady pisala, ze kastracją Abajka wstrzymana, a byc moze przyczyny tego są spowodowane staroscią ja zapytam jak tam kastracja Kropka?
Bo w koncu skonczy sie tak, ze bedzie za stary i spedzi zycie samotnie...
Bo w koncu skonczy sie tak, ze bedzie za stary i spedzi zycie samotnie...

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Płuca same z siebie nie siadają na starość.
Kropek miał być kastrowany, ale miał chwilowe problemy z drogami moczowymi, więc trzeba było to odsunąć na dalszy plan. Teraz niestety wyskoczyły nam pilniejsze zabiegi, bo musze znowu kroić dwie z dziewczyn.
A Kropka totalnie nie rozumiem, bo rzuca sie nawet na dziewczyny
Uznał chyba, że to on jest panem i władcą i żaden szczur mu nie podskoczy... Nie wygląda też na smutnego, czy samotnego co mnie cholernie dziwi. Biega jak szalony po pokoju, poluje na wszystko co sie rusza albo chociaż pachnie innym szczurem. Nie ma już samczego łupieżu 
Co nie zmienia faktu, że bardzo chciałabym go wykastrować, ale zwyczajnie nie mam jak. Od lutego powinno sie poprawić finansowo, więc mam nadzieje, że coś w tym kierunku ruszy.
Kropek miał być kastrowany, ale miał chwilowe problemy z drogami moczowymi, więc trzeba było to odsunąć na dalszy plan. Teraz niestety wyskoczyły nam pilniejsze zabiegi, bo musze znowu kroić dwie z dziewczyn.
A Kropka totalnie nie rozumiem, bo rzuca sie nawet na dziewczyny

Co nie zmienia faktu, że bardzo chciałabym go wykastrować, ale zwyczajnie nie mam jak. Od lutego powinno sie poprawić finansowo, więc mam nadzieje, że coś w tym kierunku ruszy.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Trzymam kciuki! 
Bo w to, ze lepiej mu bedzie samotnie to nie uwierze.

Bo w to, ze lepiej mu bedzie samotnie to nie uwierze.
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 

Ja też, ale pociesza mnie fakt, że nie wygląda jak typowy, samotny szczur. Wręcz przeciwnie, robi ostatnio postępy wobec ludzi. Nawet czasami moge włożyć ręke do klatki i nie zostać ugryzionapin3ska pisze:Bo w to, ze lepiej mu bedzie samotnie to nie uwierze.

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Kastracja wgl odwołana! Abajon ma niewydolność płuc i nawet łączenie z innymi szczurami może być za dużym stresem (powietrza w płucach jest za mało i większy stres może skończyć się tragicznie!). Tak strasznie liczyłam że uda się coś zrobić... że dostanie stado, że będzie mu dobrze... przepraszam że dałam ciałaW związku z tym, ze dzis Shy_lady pisala, ze kastracją Abajka wstrzymana,

Abajowy schudł już 30g

jakieś wieści o rodzeństwie dostaniemy?
konto nieaktywne
Shy, daj spokój. Przecież to nie jest zależne od Ciebie.
Apla, Ayla, Amaj i Akio jak wiadomo nie żyją.
Ahaya poza guzkiem wyciętym jakiś czas temu trzyma sie dobrze (odpukać!)
Ancora ma drugiego guzka, znalazłam wczoraj
Mamuśka zasypana gruczolakami. Ciotka z jednym gruczolakiem.
Co u Teddyego jeszcze nie wiem, czekam na jakikolwiek odzew na moje prośby ze strony limby.
Aluzja u Babli ma sie dobrze (odpukać!)Shy_Lady pisze:jakieś wieści o rodzeństwie dostaniemy?
Apla, Ayla, Amaj i Akio jak wiadomo nie żyją.
Ahaya poza guzkiem wyciętym jakiś czas temu trzyma sie dobrze (odpukać!)
Ancora ma drugiego guzka, znalazłam wczoraj

Mamuśka zasypana gruczolakami. Ciotka z jednym gruczolakiem.
Co u Teddyego jeszcze nie wiem, czekam na jakikolwiek odzew na moje prośby ze strony limby.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp