denewa pisze:odbija się z... drewnianych patyków...

Moderator: Junior Moderator
denewa pisze:odbija się z... drewnianych patyków...
denewa pisze: ...tłumaczysz, że nie wolno...
Dodałabym jeszcze - kajaj się pod pełnym pretensji spojrzeniem szczura, któremu akurat skok się nie wyszedł: przecież wiadomo, że w takich chwilach to ludź lest winny nie ogoniasty wyczynowiecdenewa pisze: Zdejmujesz, tłumaczysz, że nie wolno, robisz zagrody, co by to to nie skakało... i co Ci pozostaje...? Tylko łapać jak spada, podkładać poduszkę i odbierać z komody kiedy chce zejść...
O nie nie, one chyba nie znają takiego pojęciaol. pisze:(no chyba że masz bardzej wyrozumiałe szczury)
Zaczekaj, aż się rozkręcą, teraz to dla nich inny świat, ale gwarantuję, ze szybko nauczą się czerpać z jego uroków. Są duże szanse, że awanturnicami się nie staną, ale na pewno się rozkręcą i jeszcze Wam będą śmigać po mieszkaniu. Febrze szykuje się konkurencja w akrobatycznych popisach wraz z przybyciem całej młodzieży, której się spodziewaciedenewa pisze: Powiem tylko, że są bardzo miziaste, spokojne i łagodne.
Dokładnie tak - takie diagnozy postawiło już trzech weterynarzyStasiMalgosia pisze: Mundziak już niby zdrowy a grucha głośniej niż gołębie za oknem, dr Soszyńska twierdzi że tak już może mu zostać, może z Deli jest podobnie?
Tego też się cały czas obawiałam ale od października diagnoza co wizyta się potwierdza, więc teraz już trochę bardziej spokojnie...unipaks pisze:Dobrze , że osłuchowo jest czysto , ale takiego pozostawienia chrumkania to ja bym się raczej obawiała...Żeby tylko ta infekcja była wyleczona do końca
![]()
Dzisiaj spędziłam z nimi wieczór i już wierzę, że mogą dać w kośćol. pisze:Febrze szykuje się konkurencja w akrobatycznych popisach wraz z przybyciem całej młodzieży, której się spodziewacie![]()
unipaks pisze:...jest tak pięknie , że jak będą zdrowe , to je pani zabierze na wycieczkę gdzieś w zielone , na słonko
A będzie będziesr-ola pisze:...nie mogę się doczekać efektów i uwiecznienia ich na obrazkach dla nas![]()