Nie ma sprawySorki, że wykrozystam do tego twój temat
 .
 .Hmm...nie wiem czy cie zapomni,ale chyba nie.Paul powinien cos wiedziec na ten temat,poczekaj az odpowie
 .
 .U mnie jest tak,ze jak biore na rece Beate,to wszedzie po mnie chodzi,byle by wyjsc,a Frytka od razu wchodzi na ramie i szuka stolika
 .Ale jak Frytka wacha(szzcegolnie to slychac kolo ucha...
 .Ale jak Frytka wacha(szzcegolnie to slychac kolo ucha...  )to taki dzwiek wydaje jak krolik.No wiecie taki dzwiek wachania,niuchania noskiem
 )to taki dzwiek wydaje jak krolik.No wiecie taki dzwiek wachania,niuchania noskiem  .Co jej jest ze takie odglosy wydaje
 .Co jej jest ze takie odglosy wydaje  .Czasami wydaje dziwne glosy,ale jednorazowo,a ten dzwiek wachania jest taki caly czas!
 .Czasami wydaje dziwne glosy,ale jednorazowo,a ten dzwiek wachania jest taki caly czas!PS:Tylko nie mowcie,ze mam isc do weta bo doskonale o tym wiem.Niestety moja mama nie...

.A co trzeba zrobic przy zapaleniu pluc?Jakie leki wet moze dac?
 .A co trzeba zrobic przy zapaleniu pluc?Jakie leki wet moze dac? .
 . .Ale chyba Frytce nic nie jest.Ona tak niucha jak Beata i to sie tylko czasami zdaza(jak ja przykladam do ucha)jak sie zaciekawi(ramie i ucho to bardzo interesujace miejsca...
 .Ale chyba Frytce nic nie jest.Ona tak niucha jak Beata i to sie tylko czasami zdaza(jak ja przykladam do ucha)jak sie zaciekawi(ramie i ucho to bardzo interesujace miejsca...  ).
 ).
 .Czy to normalne u szczurkow?
 .Czy to normalne u szczurkow?