Wszystkie moje ciury takie paniusie i pańciowiexiao-he pisze:Dokładnie! No bo Mocca to taka dystyngowana damulka co jej wąsików pobrudzić nie wypadaLilien pisze:Bo przecież kto to widział, żeby pyszczek moczyć - jeszcze by się wąsiki pobrudziły![]()
Chociaż Nesca to prawie cała do tego słoika weszła, a jak wyszła to taka brudna była że ją Inka wylizywała
Spółka z.o.o. ♥
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- szalooonaxD
Re: Moje Kawowe Mini Stadko <:3 )~~
A ja się nie zgodzęszalooonaxD pisze:...Wszystkie moje ciury takie paniusie i pańciowie...
Xiao, wyiskaj mamusię
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
nasz temacik[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Och nie, och nie! ciociu emi! Nie zabieraj mi piękności, przesz ja kocham te stworzonkaemi2410 pisze:Ekhem... Ja nic nie sugeruję, ale zdjęć daaawno nie było, a ciotka chce zobaczyć.Jak nie wstawisz, to osobiście przyjadę do Was i Ci panny zabiorę. WSZYSTKIE!
Ja kawę uwielbiam, więc wiesz...
Ostatnio panny miały wybieg a ja jadłam kanapkę z szynką. Oczywiście tak samo: jak się tylko odwróciłam to Nesca hop na biurko, kanapkę z szynką w zęby (całą!) i ucieka jak najdalej żebym jej nie złapałaszalooonaxD pisze:i jak tylko się odwróciłam to on siup na biurko i łowi kawusię łapeczkami, mały pieronek)
Jakbym słyszała o mojej NesceBlackRat pisze:A ja się nie zgodzęBo Goldust to żadna paniusia, tylko dziecko autystyczne
cała do michy włazi, z czymkolwiek to by ona nie była
Uwielbiam to moje Małe Autystyczne z brudnym noskiem
Wszędzie pieron wlezie, nawet tam gdzie fizycznie się nie da
![]()
Wmiziane i wyiskane
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
- Bratka.a10
- Kontakt:
Moje to mają tak, że jak ktoś przechodzi blisko klatki to próbują przez pręty złapać "tego ktosia"
Wyczochraj
Wyczochraj
No proszę, proszę.... ktoś tu się postarzał dzisiaj
Wszystkiego najlepszego xiao! Spełnienia wszelkich marzeń.....i powiększania stadka

Wszystkiego najlepszego xiao! Spełnienia wszelkich marzeń.....i powiększania stadka
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
nasz temacik[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
-
czekoladkaa
- Numer GG: 43285078
No ej, black! nie lubię CięBlackRat pisze:No proszę, proszę.... ktoś tu się postarzał dzisiaj![]()
Wszystkiego najlepszego xiao! Spełnienia wszelkich marzeń.....i powiększania stadka![]()
wszystkiego najszczurszego
spełnienia marzeń, radości z ogonów, dobrych ocen....
i powiększenia stadka, no!
bry, jesteś starsza ode mnie
buziaczki
...death is hard, live is harder...
Ze Mną:
Sky i
sunia rasy jack russell terrier- Abra
Kocham was, dziubole moje
Za TM:
kropko, moje słoneczko... zawsze będziesz w naszych serduszkach [*] leć aniołku...[/color]
<33 :* :*
Ze Mną:
Sky i
Za TM:
kropko, moje słoneczko... zawsze będziesz w naszych serduszkach [*] leć aniołku...[/color]
xiao-he spełnienia marzeń
:*
100 lat! Spełnienia marzeń, szczęścia, zdrówka, żeby pieniążków nie brakowało, żeby stadko się powiększało, czyli ogólnie... Wszystkiego najszczurszego!!!
Staruszko!
A na imprezę nie zaprosiła, no...
A na imprezę nie zaprosiła, no...
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
- Lilien
- Numer GG: 8356274
Sto lat ! Sto lat! Niech żyje Xiao nam!
Wszystkiego najlepszego moja droga, spełnienia marzeń 

Dziękuję wszystkim strasznie, wzruszyłam się i szczerze mówiąc tego w ogóle nie spodziewałam!
Tort jest:

Baloniki są:

Czapeczki są:

No to balanga na całego!!!
No masz emi całkowitą rację, przepraszam, ale może taka wirtualna impreza, co?emi2410 pisze:A na imprezę nie zaprosiła, no...![]()
![]()
Tort jest:

Baloniki są:

Czapeczki są:

No to balanga na całego!!!
-
czekoladkaa
- Numer GG: 43285078
przepraszam ja panią bardzo, gdzie prezenty i i.... i.... ogony!? hmm!?xiao-he pisze:Dziękuję wszystkim strasznie, wzruszyłam się i szczerze mówiąc tego w ogóle nie spodziewałam!![]()
No masz emi całkowitą rację, przepraszam, ale może taka wirtualna impreza, co?emi2410 pisze:A na imprezę nie zaprosiła, no...![]()
![]()
![]()
Tort jest:
Baloniki są:
Czapeczki są:
No to balanga na całego!!!![]()
![]()
![]()
...death is hard, live is harder...
Ze Mną:
Sky i
Za TM:
Ze Mną:
Sky i
Za TM:
Dobra, dobra, ja już wszytko tu mam tylko zdjęć mi się wklejać nie chce 
Xiao, a jak tam Mocca? Bo ja ostatnio zauważyłam, że z Goldusta nadworny iskacz i tak się zastanawiam, czy może ma to po mamusi 
nasz temacik
Mocca ma się świetnie
"Nadworny iskacz" powiadasz?
Tak, to chyba ma po mamusi
Też taki iskacz się z niej robi że nie wiem co
I paluszki lubi wylizywać jak się ją mizia
Kochana jest
A z tych smutnych wieści:
Ktoś ugryzł Inkę
Wróciłam dziś do domku, patrzę: a tu dwa odciski szczurzych ząbków i troszkę kerwki na szyjce
Sądzę że nasza alfa, czyli Nesca, postanowiła stłuc Inkę, bo Mocca to nawet takiego dużego rozwarcia szczęki nie ma
Aha i w dodatku Inka zaczęła własnie jakoś podejrzanie furczeć co jakiś czas. No "furczeć"... takie piszczenie, połączone z jakby kichaniem, furczeniem, gruchotaniem, chrząkaniem i kaszleniem
Iść do weta?
A z tych smutnych wieści:
Ktoś ugryzł Inkę
Aha i w dodatku Inka zaczęła własnie jakoś podejrzanie furczeć co jakiś czas. No "furczeć"... takie piszczenie, połączone z jakby kichaniem, furczeniem, gruchotaniem, chrząkaniem i kaszleniem

.