Spółka z.o.o. ♥

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Awatar użytkownika
szalooonaxD

Re: Moje Kawowe Mini Stadko <:3 )~~

Post autor: szalooonaxD »

xiao-he pisze:
Lilien pisze:Bo przecież kto to widział, żeby pyszczek moczyć - jeszcze by się wąsiki pobrudziły :D
Dokładnie! No bo Mocca to taka dystyngowana damulka co jej wąsików pobrudzić nie wypada :D
Chociaż Nesca to prawie cała do tego słoika weszła, a jak wyszła to taka brudna była że ją Inka wylizywała ;D
Wszystkie moje ciury takie paniusie i pańciowie :P Bandyta też łapką wybiera z kubeczka (ostatnio dorwał się do kawy tak niespostrzeżenie, a już od mojego wejścia do pokoju gonił mnie bo te jego małe ślepka spod łóżka dostrzegły że coś niosę :P i jak tylko się odwróciłam to on siup na biurko i łowi kawusię łapeczkami, mały pieronek :D) Mizianko od całej szczurzej rodzinki dla Mocci vel Tosi i dla reszty pięknego kawowego stadka :D
Obrazek
Freddie Bandyta

"Istoty ludzkie to jedyny gatunek zwierząt, których szczerze się obawiam."
"Zwierzę jest nam bliższe niźli anioł, choć bardziej niepojęte."
Awatar użytkownika
BlackRat
Numer GG: 5750987

Post autor: BlackRat »

szalooonaxD pisze:...Wszystkie moje ciury takie paniusie i pańciowie :P ...
A ja się nie zgodzę :P Bo Goldust to żadna paniusia, tylko dziecko autystyczne :P cała do michy włazi, z czymkolwiek to by ona nie była ;D Uwielbiam to moje Małe Autystyczne z brudnym noskiem :D Wszędzie pieron wlezie, nawet tam gdzie fizycznie się nie da ;)
Xiao, wyiskaj mamusię ;D
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust Obrazek nasz temacik

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
xiao-he
Kontakt:

Post autor: xiao-he »

emi2410 pisze:Ekhem... Ja nic nie sugeruję, ale zdjęć daaawno nie było, a ciotka chce zobaczyć. ::) Jak nie wstawisz, to osobiście przyjadę do Was i Ci panny zabiorę. WSZYSTKIE! >:D Ja kawę uwielbiam, więc wiesz... ::)
Och nie, och nie! ciociu emi! Nie zabieraj mi piękności, przesz ja kocham te stworzonka ;D Obiecuję że jak tylko wpadnie mi aparat w łapki to dam tyle zdjęć że padniecie trupem :P
szalooonaxD pisze:i jak tylko się odwróciłam to on siup na biurko i łowi kawusię łapeczkami, mały pieronek :D)
Ostatnio panny miały wybieg a ja jadłam kanapkę z szynką. Oczywiście tak samo: jak się tylko odwróciłam to Nesca hop na biurko, kanapkę z szynką w zęby (całą!) i ucieka jak najdalej żebym jej nie złapała ;D Ciekawe jak wyglądałam goniąc po całym pokoju szczura z kanapką ;D
BlackRat pisze:A ja się nie zgodzę :P Bo Goldust to żadna paniusia, tylko dziecko autystyczne :P cała do michy włazi, z czymkolwiek to by ona nie była ;D Uwielbiam to moje Małe Autystyczne z brudnym noskiem :D Wszędzie pieron wlezie, nawet tam gdzie fizycznie się nie da ;)
Jakbym słyszała o mojej Nesce ::)

Wmiziane i wyiskane :-*
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Awatar użytkownika
Bratka.a10
Kontakt:

Post autor: Bratka.a10 »

Moje to mają tak, że jak ktoś przechodzi blisko klatki to próbują przez pręty złapać "tego ktosia" ::)

Wyczochraj :-*
Obrazek
Awatar użytkownika
BlackRat

No proszę, proszę.... ktoś tu się postarzał dzisiaj ;D
Wszystkiego najlepszego xiao! Spełnienia wszelkich marzeń.....i powiększania stadka :P :-*

[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
czekoladkaa
Numer GG: 43285078

Post autor: czekoladkaa »

BlackRat pisze:No proszę, proszę.... ktoś tu się postarzał dzisiaj ;D
Wszystkiego najlepszego xiao! Spełnienia wszelkich marzeń.....i powiększania stadka :P :-*
No ej, black! nie lubię Cię ::)
wszystkiego najszczurszego ;D
spełnienia marzeń, radości z ogonów, dobrych ocen.... :D ;)
i powiększenia stadka, no! ;D
bry, jesteś starsza ode mnie :P
buziaczki :-* :-*
...death is hard, live is harder...
Ze Mną:
Sky i
sunia rasy jack russell terrier- Abra
Kocham was, dziubole moje ;D
Za TM:
kropko, moje słoneczko... zawsze będziesz w naszych serduszkach [*] leć aniołku...[/color]
<33 :* :*
Martasz

Post autor: Martasz »

xiao-he spełnienia marzeń :) :*
Awatar użytkownika
emi2410
Kontakt:

Post autor: emi2410 »

100 lat! Spełnienia marzeń, szczęścia, zdrówka, żeby pieniążków nie brakowało, żeby stadko się powiększało, czyli ogólnie... Wszystkiego najszczurszego!!! :-* :-* :-* Staruszko! :P O0

A na imprezę nie zaprosiła, no... ::) :D
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Awatar użytkownika
Lilien
Numer GG: 8356274

Post autor: Lilien »

Sto lat ! Sto lat! Niech żyje Xiao nam! :) Wszystkiego najlepszego moja droga, spełnienia marzeń ;)
ObrazekObrazekObrazekObrazek
xiao-he
Kontakt:

Dziękuję wszystkim strasznie, wzruszyłam się i szczerze mówiąc tego w ogóle nie spodziewałam! :-*
emi2410 pisze:A na imprezę nie zaprosiła, no... ::) :D
No masz emi całkowitą rację, przepraszam, ale może taka wirtualna impreza, co? ;D
Tort jest:
Obrazek
Baloniki są:
Obrazek
Czapeczki są:
Obrazek

No to balanga na całego!!! ;D ;D ;D
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
czekoladkaa
Numer GG: 43285078

Post autor: czekoladkaa »

xiao-he pisze:Dziękuję wszystkim strasznie, wzruszyłam się i szczerze mówiąc tego w ogóle nie spodziewałam! :-*
emi2410 pisze:A na imprezę nie zaprosiła, no... ::) :D
No masz emi całkowitą rację, przepraszam, ale może taka wirtualna impreza, co? ;D
Tort jest:
Obrazek
Baloniki są:
Obrazek
Czapeczki są:
Obrazek

No to balanga na całego!!! ;D ;D ;D
przepraszam ja panią bardzo, gdzie prezenty i i.... i.... ogony!? hmm!? ;D :P
...death is hard, live is harder...
Ze Mną:
Sky i
sunia rasy jack russell terrier- Abra
Kocham was, dziubole moje ;D
Za TM:
kropko, moje słoneczko... zawsze będziesz w naszych serduszkach [*] leć aniołku...[/color]
<33 :* :*
Martasz

Post autor: Martasz »

aa Picolo?!?!?!xD hehe
xiao-he
Kontakt:

Dobra, dobra, ja już wszytko tu mam tylko zdjęć mi się wklejać nie chce :P
Awatar użytkownika
BlackRat

Xiao, a jak tam Mocca? Bo ja ostatnio zauważyłam, że z Goldusta nadworny iskacz i tak się zastanawiam, czy może ma to po mamusi ;D

xiao-he
Kontakt:

Mocca ma się świetnie :D "Nadworny iskacz" powiadasz? :P Tak, to chyba ma po mamusi ;D Też taki iskacz się z niej robi że nie wiem co ::) I paluszki lubi wylizywać jak się ją mizia :D Kochana jest :-*

A z tych smutnych wieści:
Ktoś ugryzł Inkę :( Wróciłam dziś do domku, patrzę: a tu dwa odciski szczurzych ząbków i troszkę kerwki na szyjce :( Sądzę że nasza alfa, czyli Nesca, postanowiła stłuc Inkę, bo Mocca to nawet takiego dużego rozwarcia szczęki nie ma :P
Aha i w dodatku Inka zaczęła własnie jakoś podejrzanie furczeć co jakiś czas. No "furczeć"... takie piszczenie, połączone z jakby kichaniem, furczeniem, gruchotaniem, chrząkaniem i kaszleniem :( Iść do weta?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasi pupile”