Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Ale mam zaj***** porządek na pulpicie Tylko 14 ikonek! A było 40 Został zaledwie jeden pionowy rządek Heh, byłabym z siebie dumna, gdyby nie to, że wszystko wrzuciłam do jednego folderu, który siedzi na pulpicie xD
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
hm ja mam na pulpicie 0 ikonek.
nie wiem skąd się tam u ludzi biorą
programy mam na pasku dolnym. i to wszystko. reszta w katalogach.
dzięki temu nie jest zapaprane piękne wielkie zdjęcie roześmianego jonatanka
ja mam programy na pasku na dole, na pulpicie tylko mój kompjuter i narzędzia. no i jakieś zdjęcia, które ewentualnie szybko musiałam zgrać, ale je przenoszę do folderów potem.
fajnie na wycieczce. dostałam ksywę Zboczuszek, bo trzymałam oparcie na rękę w dłoni. fajnie :]
dopadłam ! dopiero w planetarium, bo jechałyśmy osobnymi autokarami, a o 4 rano za trzeźwo nie myślałam, więc darowałam sobie szukanie Ilony przed szkołą.. .