[Klatka] - Wasze klatki
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: [Klatka] - Wasze klatki
Ja dodam jeszcze, że tu jest oficjalna strona Martinsowych. Dział Rat: http://www.martinscages.com/products/cages/rat/

- zuzka-buzka
Łaaa! Effecik, zaokchałam się w tych klatkach...  Te drzwiczki! Gdzie taką kupię?
 Te drzwiczki! Gdzie taką kupię?

Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
Za granicą.  Ale nie wiem, czy mają shipping do Polski. Sprawdź na tej stronie.
 Ale nie wiem, czy mają shipping do Polski. Sprawdź na tej stronie.
A mi te klatki się nie podobają. Te kuwety.. Są takie niskie. Widać, że wypadają z nich trociny/żwirek. No i wyglądają trochę jak więzienia.

Ale nie wiem, czy mają shipping do Polski. Sprawdź na tej stronie.
 Ale nie wiem, czy mają shipping do Polski. Sprawdź na tej stronie.A mi te klatki się nie podobają. Te kuwety.. Są takie niskie. Widać, że wypadają z nich trociny/żwirek. No i wyglądają trochę jak więzienia.
- zuzka-buzka
Ale mają normalne wymiary i CHYBA normalną cenę... W dodatku drzwiczki jak z bajki! Ja przez moje nie mogę szczura wyciągnąć. 

Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
Jest shipping do PL. Sprawdziłam Ci. A na stronie można od razu koszt shippingu sprawdzić.
Przykładowy koszt przesłania:
Koszt wysłania klatki za 77 dolarów do Polski to.. 135.75 dolarów! 

Przykładowy koszt przesłania:
Koszt wysłania klatki za 77 dolarów do Polski to.. 135.75 dolarów!

- zuzka-buzka
Ta, już lecę kupić 
Szkoda, bo klaciochy fajne. A z jakiego kraju to jeździ? Jest w Niemczech?

Szkoda, bo klaciochy fajne. A z jakiego kraju to jeździ? Jest w Niemczech?

stoi przy gryzoniowym dziale po prawej stronie alejki, jak będę znowu w okolicy to zrobię zdjęcie.Blanny pisze:Manowce, byłam w Arkadii w zeszłą sobotę w Kakadu i jakoś jej nie widziałam..Muszę się lepiej rozejrzeć i zobaczyć co to za gigant!
a nie nie, ja kupuję rury pcv, jedna jest zamontowana w klatce, to była tylko refleksja nt. cen w Kakadu /:Effie pisze:Manowce: jeśli chcesz kupić rury proponuję poszukać na bazarkach (w ofertach sprzedaży na naszym forym) lub na popularnych serwisach aukcyjnych- często zdarzają się super okazje
 ♥ Bubumen i Hans Pimmel || i'm taking my rats. those are my friends for the tour.

- zuzka-buzka
Szkoda. 
A coś z Martinsowo podobnych? Takich z ogromnymi drzwiczkami, w przystępnej cenie dla 4 samczyków?

A coś z Martinsowo podobnych? Takich z ogromnymi drzwiczkami, w przystępnej cenie dla 4 samczyków?

- zuzka-buzka
A coś mniejszego i tańszego? Mi niepotrzebne takie monstrum... 

Jaka piękna!

U nas małe przemeblowanie w klatce bylo, potem wstawimy zdjęcia

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
ja codziennie robię przemeblowanie (a dzis było generalne sprzątanie ), bo ciągle mi to wizualnie i funkcjonalnie nie pasuje. ale chyba dziś trafiłam 100% w to co chciałam ;] jeszcze tylko jakies tunele i bedzie super;]

Klusek[*][/color][/b] Hasko[*][/color][/b] Lusiek[*][/color][/b] Shogun[*][/color][/b]

zuzka-buzka, to może coś na zamówienie? Ja mam taką robioną ręcznie, na zamówienie, wielkim plusem jest to, że sama sobie wybierałam, jaki chcę rozmiar drzwiczek i w którym miejscu. Same wymiary klatki co do centymetra. Zdjęcie klatki jest parę stron wcześniej.

W pamięci Cookie, Biscuit, Manu, Muffin, Anouk, Kavi, Tytus i Festus.
http://www.szkicz.blogspot.com <- rysuję sobie.

http://www.szkicz.blogspot.com <- rysuję sobie.
zuzka naprawde ci te drzwiczki tak przeszkadzaja? Mam zamiar kupic sobie taka tylko wyzsza

Antek, Kapsel i Sznurek po drugiej stronie tęczy... (*) (*) (*)

http://marzycielskapoczta.pl/
ammy88 - jesteś nieoceniona!

http://marzycielskapoczta.pl/
ammy88 - jesteś nieoceniona!