[Klatka] - Wasze klatki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: [Klatka] - Wasze klatki
Ja dodam jeszcze, że tu jest oficjalna strona Martinsowych. Dział Rat: http://www.martinscages.com/products/cages/rat/
- zuzka-buzka
Łaaa! Effecik, zaokchałam się w tych klatkach...
Te drzwiczki! Gdzie taką kupię?

Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
Za granicą.
Ale nie wiem, czy mają shipping do Polski. Sprawdź na tej stronie.
A mi te klatki się nie podobają. Te kuwety.. Są takie niskie. Widać, że wypadają z nich trociny/żwirek. No i wyglądają trochę jak więzienia.

A mi te klatki się nie podobają. Te kuwety.. Są takie niskie. Widać, że wypadają z nich trociny/żwirek. No i wyglądają trochę jak więzienia.
- zuzka-buzka
Ale mają normalne wymiary i CHYBA normalną cenę... W dodatku drzwiczki jak z bajki! Ja przez moje nie mogę szczura wyciągnąć. 

Alex [*][/color][/b] i Marty [*][/color][/b] u mnie od 09.10.10 Eldo od 11.11.10 Belusia [*][/color][/b] od 08.04.11 Jinxx od 24.05.12 Sykes i Danny od 25.09.12
Jest shipping do PL. Sprawdziłam Ci. A na stronie można od razu koszt shippingu sprawdzić.
Przykładowy koszt przesłania:
Koszt wysłania klatki za 77 dolarów do Polski to.. 135.75 dolarów!

Przykładowy koszt przesłania:
Koszt wysłania klatki za 77 dolarów do Polski to.. 135.75 dolarów!

- zuzka-buzka
Ta, już lecę kupić 
Szkoda, bo klaciochy fajne. A z jakiego kraju to jeździ? Jest w Niemczech?

Szkoda, bo klaciochy fajne. A z jakiego kraju to jeździ? Jest w Niemczech?

stoi przy gryzoniowym dziale po prawej stronie alejki, jak będę znowu w okolicy to zrobię zdjęcie.Blanny pisze:Manowce, byłam w Arkadii w zeszłą sobotę w Kakadu i jakoś jej nie widziałam..Muszę się lepiej rozejrzeć i zobaczyć co to za gigant!
a nie nie, ja kupuję rury pcv, jedna jest zamontowana w klatce, to była tylko refleksja nt. cen w Kakadu /:Effie pisze:Manowce: jeśli chcesz kupić rury proponuję poszukać na bazarkach (w ofertach sprzedaży na naszym forym) lub na popularnych serwisach aukcyjnych- często zdarzają się super okazje
♥ Bubumen i Hans Pimmel || i'm taking my rats. those are my friends for the tour.
- zuzka-buzka
Szkoda. 
A coś z Martinsowo podobnych? Takich z ogromnymi drzwiczkami, w przystępnej cenie dla 4 samczyków?

A coś z Martinsowo podobnych? Takich z ogromnymi drzwiczkami, w przystępnej cenie dla 4 samczyków?

- zuzka-buzka
A coś mniejszego i tańszego? Mi niepotrzebne takie monstrum... 

Jaka piękna!

U nas małe przemeblowanie w klatce bylo, potem wstawimy zdjęcia

Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
ja codziennie robię przemeblowanie (a dzis było generalne sprzątanie ), bo ciągle mi to wizualnie i funkcjonalnie nie pasuje. ale chyba dziś trafiłam 100% w to co chciałam ;] jeszcze tylko jakies tunele i bedzie super;]
Klusek[*][/color][/b] Hasko[*][/color][/b] Lusiek[*][/color][/b] Shogun[*][/color][/b]

zuzka-buzka, to może coś na zamówienie? Ja mam taką robioną ręcznie, na zamówienie, wielkim plusem jest to, że sama sobie wybierałam, jaki chcę rozmiar drzwiczek i w którym miejscu. Same wymiary klatki co do centymetra. Zdjęcie klatki jest parę stron wcześniej.
W pamięci Cookie, Biscuit, Manu, Muffin, Anouk, Kavi, Tytus i Festus.
http://www.szkicz.blogspot.com <- rysuję sobie.
http://www.szkicz.blogspot.com <- rysuję sobie.
zuzka naprawde ci te drzwiczki tak przeszkadzaja? Mam zamiar kupic sobie taka tylko wyzsza
Antek, Kapsel i Sznurek po drugiej stronie tęczy... (*) (*) (*)

http://marzycielskapoczta.pl/
ammy88 - jesteś nieoceniona!

http://marzycielskapoczta.pl/
ammy88 - jesteś nieoceniona!