ja?Asmena pisze:alken, a ładnie to tak prawie koleżankę Asmenkę do grobu wpędzać? Asmenka o mało nie udusiła się ze śmiechu...
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odczuwam od wczoraj silna chęć skrzywdzenia kogoś, jak już miałam w reku nóż kilka razy w końcu do mnie dotarło ! mam pms
i muszę o tym pamiętać, w telefonie sobie zapisać..bo jak już wiem ze to przez to się w...i szaleje to trochę łatwiej zapanować, a przynajmniej ukierunkować a jak nie wiem czemu to zła na wszystko jestem...
i muszę o tym pamiętać, w telefonie sobie zapisać..bo jak już wiem ze to przez to się w...i szaleje to trochę łatwiej zapanować, a przynajmniej ukierunkować a jak nie wiem czemu to zła na wszystko jestem...
one trenują, w końcu lada chwila wszystkich świętych.
może pójdę posypać męża trocinami? powiem mu że do pochówku go przymierzam, na pewno będzie rad.
ale trochę wyjdzie zupa z tego bo on w wannie siedzi.
gdzie siedzi zasypywany szczur?
może pójdę posypać męża trocinami? powiem mu że do pochówku go przymierzam, na pewno będzie rad.
ten się nie myli, kto nic nie robi
Cii... ona ją przykrywa ,żeby jej cieplej byłoyss pisze:one trenują, w końcu lada chwila wszystkich świętych.
Zasypywany szczur leżał na dole w trocinach

Robienie kolczyków działa odstresowująco
Fajne zajęcie 
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Pochwal sie 
Yss jesteś sprawczynią mojej ciągle uśmiechniętej japy 
Szczur mi umarł
Wieczorem jeszcze żyła. Rzuciła sie na świeże jedzenie. Moje Małe Białe
Ojciec właśnie jest operowany...
Wieczorem jeszcze żyła. Rzuciła sie na świeże jedzenie. Moje Małe Białe
Ojciec właśnie jest operowany...
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Nina, strasznie mi przykro z powodu szczurka...
[*]
Z ojcem będzie ok, zobaczysz
Z ojcem będzie ok, zobaczysz
Cheedarek [*]
Właśnie zobaczyła wysyp dumbo na allegro CIACH w przedmiotach użytkownika jest ich jeszcze więcej, ktoś chyba sobie założyła pseudohodowlę
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Nie wrzucamy linków do tego typu aukcji.
W sumie lepsze to niż hurtownia... Przynajmniej są trzymane w domu, przy ludziach.
W sumie lepsze to niż hurtownia... Przynajmniej są trzymane w domu, przy ludziach.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
- UprzejmaCegła
Zaraz wyjeżdżam po mego chłopa
o 14 będzie w Zamościu
juuupii 
nina ano, to takie wciągające i nieskomplikowane.
coś jak lepienie z plasteliny w wieku przedszkolnym
siedzisz, dłubiesz, a potem jeszcze fajne efekty wychodzą 
coś jak lepienie z plasteliny w wieku przedszkolnym
ten się nie myli, kto nic nie robi
kładą się obok własciciela i mierząsssouzie pisze: no w ogóle, co robią węże?
Dokładnieyss pisze:nina ano, to takie wciągające i nieskomplikowane.
coś jak lepienie z plasteliny w wieku przedszkolnymsiedzisz, dłubiesz, a potem jeszcze fajne efekty wychodzą
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp