moje szczupaki kochane
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: moje szczupaki kochane
http://i889.photobucket.com/albums/ac94 ... aAsche.jpg Ale jestem zgrabniutka! 

9 duszyczek za TM [*]
istny szczupak
i kolor taki ten ten 

Dziś odebrałam najlepsze wyniki Urczyka od rozpoczęcia(dwa miesiące temu...) leczenia - brak białka i minimalna ilość krwinek w moczu. Trochę bakterii jeszcze jest, ale całkiem możliwe że wynikają z braku idealnej sterylności przy pobieraniu próbki.
Chyba nareszcie mamy więc efekty codziennego karmienia szczurów arbuzami i ogórkami
(z uzyskaniem efektów ubocznych w postaci przepastnych kałuż we wszystkich szczurzych miejscach jakoś nie ma problemu
).
Z tej okazji pudło do zbierania moczu zostało obsiane zieleniną – przez miesiąc nie będziemy go potrzebować
ostatnio mam szczęście do ziewów – Duchowy to jest coś :
śpi sobie takie skośnookie
i nagle …
Chyba nareszcie mamy więc efekty codziennego karmienia szczurów arbuzami i ogórkami

(z uzyskaniem efektów ubocznych w postaci przepastnych kałuż we wszystkich szczurzych miejscach jakoś nie ma problemu

Z tej okazji pudło do zbierania moczu zostało obsiane zieleniną – przez miesiąc nie będziemy go potrzebować

ostatnio mam szczęście do ziewów – Duchowy to jest coś :
śpi sobie takie skośnookie

i nagle …

A ja tyle czasu poluje na ziewy i upolować nie mogę no! 

9 duszyczek za TM [*]
Świetne Urkowe wieści
! I teraz już tak trzymać, nic nie zmieniać!
Ziew Duchy...przepastny!

Ziew Duchy...przepastny!
http://s889.photobucket.com/albums/ac94 ... haziew.jpg Łaaaaaaaaa..! Zaraz wszystko dookoła połknę! 

Jak ja lubię się śmiać.. to takie ciekawe doświadczenie.
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
->Nasze Śliczne Paskudy:*<-
->Mini pociechy<-
http://s889.photobucket.com/albums/ac94 ... haziew.jpg to niemal jak wjazd do przepastnego tunelu!
Urliko kochana, wsuwaj te ogórki z arbuzami na przemian, siusiaj do woli, ale bądź zdrowa!

Urliko kochana, wsuwaj te ogórki z arbuzami na przemian, siusiaj do woli, ale bądź zdrowa!

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
o jak dobrze że Ur już zdrowa, oby tak pozostało, co tam arbuzowe siki, nawet tego nie czuć, selerowe siki za to powalają 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
Reszta zeszłotygodniowych marchwianek czekając na skonsumowanie pokryła się futerkiem
(za dużo marchwi, zanim wyschły pleśń je dopadła...)
Nic to jednak, skoro ol. wpadła w radosną manię piekarczykowania
Dziś powstały dwa rodzaje ciastek:
szpanaczanki na mące orkiszowej ze szpinakiem i siemieniem (będą do zjedzenia w pierwszym rzędzie, w razie gdyby też okazały się zbyt wilgotne), oraz ciasteczka iście barokowe z amarantusa, płatków owsianych, siemienia, sezamu, karobu i wiórków kokosowych
(...)
A tak Frondziak tak okazał swoją wdzięczność:
niech ktoś mnie trzepnie przez łeb i niech przejrzę na oczy, że to potwór przebrzydły

(za dużo marchwi, zanim wyschły pleśń je dopadła...)
Nic to jednak, skoro ol. wpadła w radosną manię piekarczykowania

szpanaczanki na mące orkiszowej ze szpinakiem i siemieniem (będą do zjedzenia w pierwszym rzędzie, w razie gdyby też okazały się zbyt wilgotne), oraz ciasteczka iście barokowe z amarantusa, płatków owsianych, siemienia, sezamu, karobu i wiórków kokosowych

(...)
A tak Frondziak tak okazał swoją wdzięczność:

niech ktoś mnie trzepnie przez łeb i niech przejrzę na oczy, że to potwór przebrzydły

- Paul_Julian
- Kontakt:
Ale jestem, myslałem , że to zupełnie inne .."pieczarki"
Znaczy "piekarki" 
A to nie Frondziak. To "samo-sie"

A to nie Frondziak. To "samo-sie"

Szczursieny :
Illyasviel,Iskander,Kretka,Lusia,Karmel
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
W szczurzym raju:
Dorian,Luna,Czika,Niunia,Śnieżynka,Pati,Florka,Nicponia,Kropek,Kredka,Partyzant Soran,Mysia,Gucia, Malwinka,Imbir, Lucjan,Maja,Igor,Figa,Pcheła,Biały Rekin,Krzyś Włóczykij,3kropka,Mink,Sowa,Buła,Nezumi,Krecia, Bubuś, Królewna Fru-Fru,Pyza,Porzeczka, dzielna Mucha
ciekawy pomysł z tymi ciachami, chyba też się pokuszę o upieczenie, wprawdzie beztalencie piekarskie ze mnie do kwadratu, ale tu zakalec bedzie na miejscu
oj tam, bo kwiatkowi nowej ziemi trzeba, to żadne chuligaństwo tylko sugestia

oj tam, bo kwiatkowi nowej ziemi trzeba, to żadne chuligaństwo tylko sugestia
Dokładnie, ja w pierwszym momencie też, aczkolwiek jako druga myśl pojawiło mi się, że uwielbienie szczurów nie może sięgać aż tak dalekoPaul_Julian pisze:Ale jestem, myslałem , że to zupełnie inne .."pieczarki"Znaczy "piekarki"

Inne skojarzenie - są takie ciasteczka, które nazywają się (serio!) "Brzydkie i dobre"

o, a ja moje marchewkowe nadal mam, zrobiłam jeszcze kokosowe
szpinakowe wyglądają smakowicie

szpinakowe wyglądają smakowicie

ze mną: leszek, kendrick
Dziś mija rok od odejścia Baruszka. Rok zaledwie, a w szczurzym świecie całkiem już inna epoka...
nikt nikogo nie zastąpił, bo jak ?
ale niektóre mozaiki dają złudzenie jakby nie tak wiele się zmieniło – lubię takie złudzenia
Ducha i Ulrika zostały przyjaciółkami od poduszki (nie żeby Baruch jakimś szczególnym miłośnikiem spania był
)
inny z wielkich nieobecnych

nawet nie umiałam dopisać jego imienia do reszty, wykasowałam wszystko
poszłam sobie dziś na łąkę, w miejsce spoczynku wszystkich od Misia począwszy (Pistol i Baruch pogrzebani w lesie)
była taka miękka trawa
przyszło mi na myśl żeby przyprowadzić tu chłopców
ale pewnie będą się bali
w sumie nie wiem co chcę napisać
chyba, że mi po prostu tęskno
mimo wszystko co cieszy
nikt nikogo nie zastąpił, bo jak ?
ale niektóre mozaiki dają złudzenie jakby nie tak wiele się zmieniło – lubię takie złudzenia

Ducha i Ulrika zostały przyjaciółkami od poduszki (nie żeby Baruch jakimś szczególnym miłośnikiem spania był

inny z wielkich nieobecnych

nawet nie umiałam dopisać jego imienia do reszty, wykasowałam wszystko

poszłam sobie dziś na łąkę, w miejsce spoczynku wszystkich od Misia począwszy (Pistol i Baruch pogrzebani w lesie)
była taka miękka trawa
przyszło mi na myśl żeby przyprowadzić tu chłopców
ale pewnie będą się bali

w sumie nie wiem co chcę napisać
chyba, że mi po prostu tęskno
mimo wszystko co cieszy
- Paul_Julian
- Kontakt:
Już rok .... 
A to smutno jak aniołki są niedopisane. Dziś tak wlasnie patrzę, a że pamiec mam krótką , to sobie myślę , co za ogonki były u Ciebie ?
Ale pamietasz o nich, zawsze są z Tobą. Ja kilku swoich nie pamiętam
Tyle rzeczy ucieka mi z glowy 
Jak chowałem Nicponię , to dzień pózniej spadł snieg .. Tak jakby coś wiedzialo, ze pózniej bedzie za zimno.
Kilka dni temu nasza kicia siedziała na jednym z miejsc, gdzie któreś jest zakopany. Bo sa w moim ogródku, a na wierzch kładę taką dekoracyjną płytę chodnikową, zeby pies i kot nie rozgrzebali.
Zadnego ogonka nie da sie zastapić , nikogo sie nie da. Kazdy inny, mimo, ze mają tyle cech wspólnych.
U Ciebie tyle sie pozmieniało, w spokojne Szczupaczkowo wkroczyło Bombardziaki i przewróciły swiat do góry nogami.. Jak w tym Twoim nowym ogonowym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=6c1moUildBs
Smutek jest, ale wszystko idzie naprzód, wchodzi nowe , bo musi wejsć. Ażeby mogło, to pewne rzeczy musza sie skończyć .
Też w sumie tak popisalem nieskładnie..

A to smutno jak aniołki są niedopisane. Dziś tak wlasnie patrzę, a że pamiec mam krótką , to sobie myślę , co za ogonki były u Ciebie ?
Ale pamietasz o nich, zawsze są z Tobą. Ja kilku swoich nie pamiętam

Jak chowałem Nicponię , to dzień pózniej spadł snieg .. Tak jakby coś wiedzialo, ze pózniej bedzie za zimno.
Kilka dni temu nasza kicia siedziała na jednym z miejsc, gdzie któreś jest zakopany. Bo sa w moim ogródku, a na wierzch kładę taką dekoracyjną płytę chodnikową, zeby pies i kot nie rozgrzebali.
Zadnego ogonka nie da sie zastapić , nikogo sie nie da. Kazdy inny, mimo, ze mają tyle cech wspólnych.
U Ciebie tyle sie pozmieniało, w spokojne Szczupaczkowo wkroczyło Bombardziaki i przewróciły swiat do góry nogami.. Jak w tym Twoim nowym ogonowym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=6c1moUildBs
Smutek jest, ale wszystko idzie naprzód, wchodzi nowe , bo musi wejsć. Ażeby mogło, to pewne rzeczy musza sie skończyć .
Też w sumie tak popisalem nieskładnie..
Szczursieny :
W szczurzym raju:
W szczurzym raju: