A może im się po prostu za ciepło robi? U nas w mieszkaniu jest tak, że administracja włącza mocniej ogrzewanie ok. 15 - 16, więc robi się cieplej
 .
.Moderator: Junior Moderator

.
.
 To jest zbyt skomplikowane, jak dla mnie.
 To jest zbyt skomplikowane, jak dla mnie. 

-Agata pisze:Nakasha, ona chciała złapać za kapsułkę (jak najmocniej!), ale źle wyliczyła i złapała za palce (jak najmocniej!). W każdym razie ja tak to widzę, ale może był to celowy zamach na moją dłoń?

Tak po wszystkim doszłam do wniosku, że to chyba jednak nie o tran chodziło, ale o kapustę kiszoną.Bo chwilę przed tym, zanim wygrzebałam tran, wyjadałam z michy kapustę kiszoną do surówki. I nie umyłam rąk.

. Kiedyś, młodziutki Jędrulka tak właśnie nietrafił w makaron... przeszył mi palec ząbkiem aż do kości. Jak byłam mała, to podobną "przyjemność" zaliczyłam podsuwając palec pod igłę maszyny na której babcia właśnie szyła...
 . Kiedyś, młodziutki Jędrulka tak właśnie nietrafił w makaron... przeszył mi palec ząbkiem aż do kości. Jak byłam mała, to podobną "przyjemność" zaliczyłam podsuwając palec pod igłę maszyny na której babcia właśnie szyła... Tez bolalo
 Tez bolalo  
  Do czego jest potrzebny szczurkom? Dziala tak, jak u czlowieka?
 Do czego jest potrzebny szczurkom? Dziala tak, jak u czlowieka? 

Mila o Bardzo Małym Rozumku i Lala-Wredziol. Dwie cudowne kobietki.
 Mila o Bardzo Małym Rozumku i Lala-Wredziol. Dwie cudowne kobietki. 

Dużo smakołyczków i miziania !
 Dużo smakołyczków i miziania !  ! Malutkie, oj malutkie.. ale to badziestwo nasze tak szybko rośnie
! Malutkie, oj malutkie.. ale to badziestwo nasze tak szybko rośnie  .
.