Hmm dalas mi powaznie do myslenia
Tupot Małych Stóp ^^ - REAKTYWACJA
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Moja szajka - Solisia chora
Nie kus nie kus
... bo Ci sie zwalimy i co 
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
No i byłoby fajnieTelimenka pisze:Nie kus nie kus... bo Ci sie zwalimy i co
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Milka, Mysia, Vanilla, Deli i Debi mieszkają na dole klatki. Reszta stada na górze.
Wchodze rano do pokoju i co widze?
Milka i Mysia śpią na górze klatki, na półce z Femi.
Powiększyły przejście w górnej kuwecie, które było zastawione narożną kuwetą. Kuwete też nadgryzły, żeby
sie zmieścić i przecisnąć
Milka żyje i z tego sie ciesze. Nie jest też dziurawa. Hmm, zobaczymy. Może ja im do łączenia nie jestem potrzebna
Mamy u nas pięknego chłopaczka na tymczasie
Później wrzuce fotki 
Wchodze rano do pokoju i co widze?
Milka i Mysia śpią na górze klatki, na półce z Femi.
Powiększyły przejście w górnej kuwecie, które było zastawione narożną kuwetą. Kuwete też nadgryzły, żeby
Mamy u nas pięknego chłopaczka na tymczasie
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Gratuluje Nina nie dostania zawalu.
Mam nadzieje ze uda sie w koncu szkodniki polaczyc w jedno stado, sama az za dobrze wiem ze posiadanie 2 stad moze byc uciazliwe
, z drugiej strony lepiej tak niz puszczanie na 4 zmiany przez ktore tez kiedys przechodzilam.
Trzymam kciuki zeby sie w koncu udalo.

Mam nadzieje ze uda sie w koncu szkodniki polaczyc w jedno stado, sama az za dobrze wiem ze posiadanie 2 stad moze byc uciazliwe
Trzymam kciuki zeby sie w koncu udalo.
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
limba, ja sie sama sobie dziwie, że jeszcze z tymi szkodnikami nie wykorkowałam
Oprócz tego, że Soli jest zazdrosna o Fuksa, jest dobrze
Soli i Milka spały po obu stronach naszego 'śnieżnego kulka', Soliśka co jakiś czas stawała na nim łapkami, tak żeby dostać do małej, łapała ją zębami za futro/skóre i ciągnęła
Mała sie darła jak szalona i wcale jej sie nie dziwie, też by mi sie nie podobało jakby mnie ktoś tak ciągał
A to nasz tymczasowy (a może i nie tymczasowy a stały) mieszkaniec:

Skąd się wziął? Tydzień temu byłam w sklepie zoo w Opolu. W faunaboxie siedział smutny, beżowy kapturek. No ale cóż, przecież szczurów z zoologa nie kupuje. Wróciłam do tego samego sklepu wczoraj i zobaczyłam tego samego szczura. Z tym, że osowiałego, smutnego, kompletnie nie reagującego na to, co dzieje się obok. Zapytałam sprzedawczyni, czy moge go obejrzeć z bliska. Wyciągnęła go, dała mi na ręce. Chłopak sie ładnie ożywił. Zapytałam ile jest już w sklepie. Miesiąc. Wcześniej kupił go facet dla węża. Wąż nie chciał go zjeść, więc wrócił do sklepu. Byłam zdecydowana złamać swoją zasade i kupić go. W odpowiedzi na pytanie o cene usłyszałam, że jeśli chce go wziąć i dać mu dobry dom, dostane go za darmo. Okazało się, że sprzedawczyni sama ma 6 szczurów
No i tak chłopak przyjechał do mnie w pudełku po butach. Moja mum bardzo go polubiła i sama zaczęła temat, że może by mu jajka uciąć. Bo on taki ładny i taki miły, że tyle przejść ma za sobą i po co ryzykować z kolejnym domem, że nie wiadomo na kogo trafi, itp. Więc chyba faktycznie powinnam zadzwonić do dr.Piaseckiego i umówić chłopa na zabieg 
Oprócz tego, że Soli jest zazdrosna o Fuksa, jest dobrze
Soli i Milka spały po obu stronach naszego 'śnieżnego kulka', Soliśka co jakiś czas stawała na nim łapkami, tak żeby dostać do małej, łapała ją zębami za futro/skóre i ciągnęła
A to nasz tymczasowy (a może i nie tymczasowy a stały) mieszkaniec:

Skąd się wziął? Tydzień temu byłam w sklepie zoo w Opolu. W faunaboxie siedział smutny, beżowy kapturek. No ale cóż, przecież szczurów z zoologa nie kupuje. Wróciłam do tego samego sklepu wczoraj i zobaczyłam tego samego szczura. Z tym, że osowiałego, smutnego, kompletnie nie reagującego na to, co dzieje się obok. Zapytałam sprzedawczyni, czy moge go obejrzeć z bliska. Wyciągnęła go, dała mi na ręce. Chłopak sie ładnie ożywił. Zapytałam ile jest już w sklepie. Miesiąc. Wcześniej kupił go facet dla węża. Wąż nie chciał go zjeść, więc wrócił do sklepu. Byłam zdecydowana złamać swoją zasade i kupić go. W odpowiedzi na pytanie o cene usłyszałam, że jeśli chce go wziąć i dać mu dobry dom, dostane go za darmo. Okazało się, że sprzedawczyni sama ma 6 szczurów
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Mial chlopak farta, szkoda tylko ze w sumie mila pani sprzedawczyni pozwolila zeby siedzial w faunaboxie.
Sliczny jest. Faktycznie morduche ma przesmpatyczna
Nina z mama nie nalezy sie klocic
Sliczny jest. Faktycznie morduche ma przesmpatyczna
Nina z mama nie nalezy sie klocic
Aniołki: ['] Garek, Jeff(ka), Chrupek, Teodor, Kapunio, Freska, Żelka, Mufka, Bee-Bee, Kluska, Fryt, Keksik, Frocia, Imbirek, Pchełka, Klapuś [']
Na szczęście nie był to typowo mały faunabox. W tym sklepie w ogóle zwierzaki mają malutkie klatki. Tylko szynszyla ma fajną dwu-szczurową szynszylówke. Dobrze, że chociaż mają czysto, nie są głodne i mają wode, w niektórych sklepach nawet to jest problemem...
limba, ja sie tam kłócić nie będe
Tylko moja mum jeszcze nie wie, co ma być nagrodą, za moją, dużo większą niż normalnie, pomoc w domu
Grunt, że sie zgodziła (bo jak coś obiecuje, dotrzymuje słowa) i na wakacjach stado się powiększy
A później niestety będzie pauza z kolejnymi szczurami. Będe musiała poczekać, aż moje niemłode ogonki mnie opuszczą i mam nadzieje, że będe czekać na to jak najdłużej.
limba, ja sie tam kłócić nie będe
A później niestety będzie pauza z kolejnymi szczurami. Będe musiała poczekać, aż moje niemłode ogonki mnie opuszczą i mam nadzieje, że będe czekać na to jak najdłużej.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Hehehe Wariatka 
A chlopas przeboski.. mimo ze jakos wole ciemne szczury..jest kochany
No i wlasnie.. co mam mowi jest swiete!
No i wlasnie.. co mam mowi jest swiete!
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
limba pisze:Nina z mama nie nalezy sie klocic
No i macie racje. Na 95% zostajeTelimenka pisze:No i wlasnie.. co mam mowi jest swiete!
Jakieś pomysły na fajne, śmieszne imie?
Na razie w oko wpadło mi tylko pare:
-Fix
-Wirus
-Kryzys
-Plus
Na razie zbieram opcje orientacyjne, żeby wybrać imie musze go lepiej poznać
Ja wariatka? Skądże znowuTelimenka pisze:Hehehe Wariatka
Ja też wole ciemne szczury
A jak już o wariatach mowa. Dzisiaj zgasiła mnie jedna babka. Byłam na akupunkturze, jak weszłam do gabinetu leżała tam już jedna babka. Na drugiej leżance nakłuwał mnie doctorek i jak zwykle wypytywał o szczury. Skończyliśmy ich temat i co usłyszałam od 'przemiłej pani'? "Kto normalny może trzymać w domu paskudnego, obrzydliwego szczura?! Na pewno nikt o zdrowych zmysłach!'. Szczęka mi w tym momencie opadła, ale szybko ją pozbierałam, bo babka przegięła. Nawet nie starałam sie być miła, może gdyby była starsza (miała koło 30-stki) powstrzymałabym się. Starając się mieć milutki głosik uświadomiłam ją, że szczury są dużo ładniejsze i mądrzejsze od niej, a w dodatku ładniej pachną i że woda na prawde nie gryzie
To fakt, babka do piękności nie należała, po tym jak się wypowiadała, nie prezentowała żadnego poziomu a w dodatku śmierdziała potem, brudem i krowim łajnem. Blee.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Hihi , widze Nina, ze doszczurzasz się na maxa
. Beźyk sliczny i imię bezyk tez pasuje:). Mial Chlopak farta
. Masz juz Fuksa. Moze ten Fart . Fart i Fuks by pasowalo - no chyba ze za podobne.Glaski dla stada i nowego 
propozycja fix, z małą modyfikacją- a powyżej fuks, to może fux?
jest śliczny 
merch, że też na to nie wpadłam
Mamuśce spodobał się Fart, no i chłop miał farta
A to doszczurzenie było kompletnie nie planowane... To szczur mamy, nie mój, ja sie nie przyznaje
Do wakacji i tak obawiam się, że ktoś ze stada może sie wykruszyć...
ninaczika, kombinacja fajna, ale Fuksik reaguje na swoje imie, więc by sie dziwił, że słyszy swoje imie a ja nie ide go pogłaskać
Soliśka schudła, stado zaczyna ją terroryzować. Chyba jednak nie będzie dobrze. Mocno przeżywa to, że nawet mała Milka ją męczy. Prawdopodobnie niedługo zamieszka z Fuksem i Vanillą w szynszylówce. Niech nasza wysłużona alfa ma spokój na stare lata
Wydaje mi się, że jej miejsce w szeregach zajmie Milka. Mały wariat jest dobrym materiałem na alfe, podporządkowuje sobie całe stado
Prosze o zmiane tematu na :
Moja szajka - Solisia chora - nowy domownik
A to doszczurzenie było kompletnie nie planowane... To szczur mamy, nie mój, ja sie nie przyznaje
ninaczika, kombinacja fajna, ale Fuksik reaguje na swoje imie, więc by sie dziwił, że słyszy swoje imie a ja nie ide go pogłaskać
Soliśka schudła, stado zaczyna ją terroryzować. Chyba jednak nie będzie dobrze. Mocno przeżywa to, że nawet mała Milka ją męczy. Prawdopodobnie niedługo zamieszka z Fuksem i Vanillą w szynszylówce. Niech nasza wysłużona alfa ma spokój na stare lata
Wydaje mi się, że jej miejsce w szeregach zajmie Milka. Mały wariat jest dobrym materiałem na alfe, podporządkowuje sobie całe stado
Prosze o zmiane tematu na :
Moja szajka - Solisia chora - nowy domownik
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Re: Moja szajka - Solisia chora - nowy domownik
Kilka fot 
Na początek:
Tak, to jest Soliśka i Milka:
Fart:
Co to tak pachnie? SAMICZKI?!

Milka:
Taki sobie słodki ściur:
Vanilla:
O so choziiii? To było potrzebne?:
Kyoko:
Przecież to nie ja wykopałam ziemie z kwiatka
:

Afera:
Dotknij no mój chlebek to odgryze Ci palca!:
I filmik, jak zwykle ciemny
http://pl.youtube.com/watch?v=aLLTCPlzxIc
Na początek:
Tak, to jest Soliśka i Milka:
Fart:
Co to tak pachnie? SAMICZKI?!

Milka:
Taki sobie słodki ściur:

Vanilla:
O so choziiii? To było potrzebne?:

Kyoko:
Przecież to nie ja wykopałam ziemie z kwiatka

Afera:
Dotknij no mój chlebek to odgryze Ci palca!:

I filmik, jak zwykle ciemny
http://pl.youtube.com/watch?v=aLLTCPlzxIc
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Wszystkie Milki są urocze
.
A mi sie Vanilka spiaca podoba , szkoda ze zdjecie ciut slabe .
O Bezyk zostal Farcikiem - czuje sie dumna
Glaski dla wszystkich
O Bezyk zostal Farcikiem - czuje sie dumna
Glaski dla wszystkich