Bazylku[*]
Moje Chrupki :D :D :D
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- Anka.
- Kontakt:
Re: Moje Chrupki :D :D :D
Matulu!, z samego rana takiej wiadomości sie nie spodziewałam
Bazylku[*]
Bazylku[*]
[*] Bazyl
Bazylek
.
Niby wiemy, że taka jest kolej rzeczy, ale to ani trochę nie pomaga...
ale jest jeszcze świadomość, że to co naprawdę wartościowe, jest nieśmiertelne. Zostaje na zawsze.
Niby wiemy, że taka jest kolej rzeczy, ale to ani trochę nie pomaga...
ale jest jeszcze świadomość, że to co naprawdę wartościowe, jest nieśmiertelne. Zostaje na zawsze.
Szczerze..? Moze to wredne ale ja juz sie nie umartwiam..moze nawet sie ciesze
Wiem ze gdzies tam jest mu lepiej.. Lezy sobie obok Teli.. beda razem odczyniac swoje glupoty
I wiem ze uchronilam go przed wielkim cierpieniem..to pomaga...
Teskno tu za Nim..brak mojego szczuropsiaka, ale warto przelozyc cierpienie zwierza nad swoje
Wiem ze gdzies tam jest mu lepiej.. Lezy sobie obok Teli.. beda razem odczyniac swoje glupoty
I wiem ze uchronilam go przed wielkim cierpieniem..to pomaga...
Teskno tu za Nim..brak mojego szczuropsiaka, ale warto przelozyc cierpienie zwierza nad swoje
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Tak. to takie dziwne: obok żalu, pojawia się myśl: "dobrze Skarbie, że masz to już za sobą"
[*] dla Bazylka 
`Życie jest jednym wielkim rozczarowaniem.` O.Wilde
Tak mi przykro 
Dla Bazylka [*] [*]
Dla Bazylka [*] [*]
[*][/b][/size]

Smutne ;( ;(
[*][/b][/size]
Teli nie wiem czy to dla ciebie bedzie pocieszenie ale niedługo pewnie bedziesz miała mojego przyszłego szczura u siebie
tylko mi powiedz ile kastracja u ciebie kosztuje to zapłacę 
I to ty wybierz mu imie i zaczniesz przyzwyczajać
moja podpowiedź Holocaustcik 
Oficjalne potwierdzenie jutro
.
Dla kochanego scula [*][/size]
[*][/b][/size]
Teli nie wiem czy to dla ciebie bedzie pocieszenie ale niedługo pewnie bedziesz miała mojego przyszłego szczura u siebie
I to ty wybierz mu imie i zaczniesz przyzwyczajać
Oficjalne potwierdzenie jutro
Dla kochanego scula [*][/size]
Na wstepie dziekuje za wszystkie swieczuszki dla mojego Słonka..
Jeszcze dzis ktos wykopal pudeleczko z cialkiem Telimenki.. ehh ludzka glupota.Ale juz spowrotem spi spokojnie ['] dla mojej Królewny..(juz 7miesiecy jak jej nie ma z nami..)
U stadka po staremu,strasznie leniwe juz sa.. z klatki w ogole nie chce im sie wychodzic..
No ale coz nie bede zmuszac, pierwszej mlodosci nie sa, na dzien dzisiejszy sprawa wiekowa wyglada tak
Ylah i Kuha 1,5roku
Jogi 2lata i miesiac
Eliot 1,5 roku
Pupa rok i 10 miesiecy.
Szczurfan imie jest spoko wiec niech pozostanie, mi wystarczyla juz mozliwosc wyboru..
Super opcja i dziekuje. Wszystko juz Ci napisalam co i jak. Ehh maly glucik do rozpieszczania, mam nadzieje ze wujcio Eliot sie zajmie glutkiem
Jeszcze dzis ktos wykopal pudeleczko z cialkiem Telimenki.. ehh ludzka glupota.Ale juz spowrotem spi spokojnie ['] dla mojej Królewny..(juz 7miesiecy jak jej nie ma z nami..)
U stadka po staremu,strasznie leniwe juz sa.. z klatki w ogole nie chce im sie wychodzic..
No ale coz nie bede zmuszac, pierwszej mlodosci nie sa, na dzien dzisiejszy sprawa wiekowa wyglada tak
Ylah i Kuha 1,5roku
Jogi 2lata i miesiac
Eliot 1,5 roku
Pupa rok i 10 miesiecy.
Szczurfan imie jest spoko wiec niech pozostanie, mi wystarczyla juz mozliwosc wyboru..
Super opcja i dziekuje. Wszystko juz Ci napisalam co i jak. Ehh maly glucik do rozpieszczania, mam nadzieje ze wujcio Eliot sie zajmie glutkiem
- Anka.
- Kontakt:
No co za swiństwo,żeby wykopać ciałko! Urwać takiemu nóżki przy samym tyłku
Stadko wiekowo dostojne i będzie młodnieć, jak coś to nie zapomnij o fotach
Stadko wiekowo dostojne i będzie młodnieć, jak coś to nie zapomnij o fotach
No dobra malec jest u mnie
....
Znalazlam stare baterie no i macie..

Dzisiejsza noc w transporterku a jutro zapoznajemu z wujkiem Eliotem. Pyrki w mundurku juz kawalek skonsumowal. Odwazny chlop z niego..
Znalazlam stare baterie no i macie..

Dzisiejsza noc w transporterku a jutro zapoznajemu z wujkiem Eliotem. Pyrki w mundurku juz kawalek skonsumowal. Odwazny chlop z niego..
AAAAA JAKI SŁODKI RYJEK!!!!!!!! ZaRaZ PADNE!!!!
wiesz co Odmienna napisała do mnie o tym imieniu i może faktycznie to jest zbyt złe, a więc wracając do tematu imię : Ryjek, dlaczego? hmm bo ędzie Mordzia i Ryjek
wiesz co Odmienna napisała do mnie o tym imieniu i może faktycznie to jest zbyt złe, a więc wracając do tematu imię : Ryjek, dlaczego? hmm bo ędzie Mordzia i Ryjek
Ano jest slooodziakiem
. i to niemalutkim...Zebyscie sie jeszcze popodniecali zdjecia z wczoraj jak z Ryjkiem ogladalam film (imie swietne super pasuje do Twojej obecnej szczurci)

- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Aaaaale pięknota z niego
.
Czarnuchy są the best
. Szczególnie czarnuchy od Telimenki
.
Czarnuchy są the best
Maga teraz to sie zaczerwienilam...
. Takie komplementy z samego rana.. nie przywyklam do tego.
Milo ze zadowolona z Baciorka jestes, ucaluj tego wielkoluda!
Tymczasem ide po klatke, urzadze i zaczne laczyc malca z Eliotem. Chociaz laczenia wielkiego wg mnie nie bedzie bo Eliot,ze sie tak wyraze dupa wielka jest i pewnie nawet nie skuma ze Ryjowski to nie jego stado.
Milo ze zadowolona z Baciorka jestes, ucaluj tego wielkoluda!
Tymczasem ide po klatke, urzadze i zaczne laczyc malca z Eliotem. Chociaz laczenia wielkiego wg mnie nie bedzie bo Eliot,ze sie tak wyraze dupa wielka jest i pewnie nawet nie skuma ze Ryjowski to nie jego stado.