A Sandijka nawet odwaznie wpełzła na terytorium Kuplążkow i nie została zjedzona żywcem

Moderator: Junior Moderator
Nue czy to jakaś klątwa ?Już widzę, jak podgryzane przez dziewięć par zębów uciekacie w popłochu
E tam, zaraz klątwaJuż widzę, jak podgryzane przez dziewięć par zębów uciekacie w popłochu
Nue czy to jakaś klątwa ?![]()
Rzeczywiście jest dwa razy to samo, a chodziło o to zdjęcie młodziakówAkka pisze: A to na zdjęciach (chyba link się pomylił bo jest dwa razy to samo) to jest zupełnie nowy nabytek Króweczkasłodkie maleńtastwo, które jest w trakcie łączenia.
a widzisz Denewa bo ja się ta po cichutku chwaliłamA i mam jeszcze jedną ważną informacje - pod koniec grudnia.... http://sfx.neostrada.pl/files/5a.jpg![]()
Unipaks wygłaskałam aż wydymały swoje malutkie wargi z zachwytuGłaski dla nich wszystkich od nas!
Deli połączy ze swoim stadkiem, potem powie, że nie zauważyła, że w ogóle nie pamięta żeby takie małe cudo kiedykolwiek u Ciebie było...Akka pisze:... no i muszę strzec aby nie została wyniesiona (czyt. ukradziona) do drugiego pokoju
No proszę*Delilah* pisze:Noo njusy... bo sporo się podziało.... toto malutkie w koncu wylądowało u mnie w pokoju ( i nawet kraść nie musiałam, co Akka sama przyniosła hehe)