Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
a mi się nie chce spacerować bo mam katar i mi nos zatyka na powietrzu i się duszę
wyszłam tylko odebrać książkę z empiku.
patrzą tam na mnie jak na zło, bo ciągle zamawiam przez empik.com, nawet książki, które mają na sklepie nie moja wina, że tam tańsze
U mnie wczoraj cały dzien padało, z krotkimi przerwami.. i cala noc. A teraz sie topi.
Ech, chciałbym zeby bylo jak kiedys - jak snieg spadł, to lezal do lutego, i nikt sie nie zastanawiał, czy za godzine jeszcze bedzie
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Z moim Aleksem jest chyba coś nie tak. Wczoraj robiłem tzw "ogólne sprawdzanie stanu zdrowia" (mam wydrukowany ten temat http://szczury.org/viewtopic.php?f=11&t=15767 i powieszony na ścianie, średnio raz na tydzien sprawdzam wszystko..) i lekko unosiłem skórę na karku, żeby sprawdzić, czy nie są odwodnieni.
Wszystkich bez problemu - ale Aleksa w ogóle nie da się tak chwycić - jakby miał za mało skóy w tym miejscu
Zawsze było dobrze, a teraz jakoś tak o..
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Prosze bardzo pin . Nie wiem czy jak ja klikam kilka razy to sie liczy jako raz czy jako kilka?
Ale te albinoski sa slodkie. Brakowalo mi tych zezoli ostrzacych swoje pole widzenia
Wiem już o co wam chodzi z tymi stworkami! Chcecie zapełnić pustkę macierzyńską! ;p
poklikałem .
A ja właśnie czytam legendę o świętym Aleksym i zaczynam się uczyć na polaka bo jutro mam spr. z filozofii od stoicyzmu poprzez epikureizm, cynizm aż po ascetów .
Ostatnio mam jakieś nie wiem co... jestem rozbity nie mogę się zebrać żeby zrobić cokolwiek, najchętniej bym przespał cały dzień i noc. Nie mogę spać w nocy, męczę się z godzinę zanim usnę. Teraz wypuszczam na całe noce szczury na pokój... ehh zaraz się przekręcę. Ogólnie jestem w dołku psychicznym