Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Piątek 13-go, to już historia, teraz będzie tylko lepiej, już Primo o to zadba. Śpiący to jeszcze rozkoszny kajtek, ale na ostatnim zdjęciu widać już czujność w oczach
i kciuki, żeby dziewczyny zachwycającej lekkości bytu nie zamieniły na okrągłe brzuszki
wiecie co ? chyba nie mamy ciąży. mam nadzieję, że się nie okaże, że mają po kilka maluchów w sobie i urodzą.
na tę chwilę wydaje mi się, że brzuchy są normalne.
może wcześniej byly poprostu pojedzone. oby.
kciuki nadal się przydadzą
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Fajki zue. Ale co tu zrobić jak się człowiek wkurzy, no co?
Powodzenia w rzucaniu. No i dalej trzymamy kciuki, żeby brak ciąży był brakiem ciąży, a nie ciążą kamuflowaną.
o rany dopiero nadrobilam te pare stron, ale sie tu dzieje...
mam nadzieje ze paskudy nie zaciazyly a ciaze to chyba latwiej poznac po zachowaniu niz po wygladzie, niepokoj, agresja, wzmozone niszczenie (choc biorac pod uwage ich dokonania z kuweta ciezko powiedziec co to znaczy bardziej wzmozone )
a jesli faktycznie wiecej niz jedna wpadla to moze lepiej by bylo uspic czesc miotow jesli bylyby duze. 20-30 szczurow do adopcji to troche zbyt wiele.
Primko to najcudowniejszy psiak na świecie ! tylko nie chce mu się chodzić, więc nasze spacerki wyglądają tak, że ja go niosę, a on mnie liże po twarzy. własnie drzemie koło mnie
bez szczurków... ze mną 2 króliki, 3 szynszyle, 3 świnki morskie, 2 psy, kot, kogut.
za TM: 45 szczurzych duszyczek..
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!