Album rodzinny czyli nasze zdjęcia :-)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Album rodzinny czyli nasze zdjęcia :-)
ja z linku tej foty nie widze...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
wydaje mi sie ze nk blokuje mozliwosc pokazywania zdj w taki sposob. Tak czy siak trzeba sie logowac.
Misia [04.2009 - 26.10.2010]
Lucynka [07.2010 - 07.04.2011]
Ziuta [04.2009 - 26.07.2011]
Lucynka [07.2010 - 07.04.2011]
Ziuta [04.2009 - 26.07.2011]
ogólnie się da, zresztą z nk nigdy nie wiadomo.

I TAK UMRZESZ.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Nina to ty...? jej jak ty młodo wyglądasz.............(może przed 20 niekoniecznie każdy chce to usłyszeć
)

...czyż nie dobija się koni...?
Bosz. Ninu, bosz. Grzesznico.. 

włosy ci jakos zjasniały chyba
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 

Strasznie młodo na tym zdjęciu wyszłamsssouzie pisze:Nina to ty...? jej jak ty młodo wyglądasz.............(może przed 20 niekoniecznie każdy chce to usłyszeć)

Na tym wyglądam bardziej tak jak normalnie:

Chociaż też dość młodo. Jakoś tak mi sie ostatnio porobiło, fryzura robi swoje

Haha, czemu grzesznico?Babli pisze:Bosz. Ninu, bosz. Grzesznico..

Zdjęcie jest troche przepalone... Zachodzące słońce i lampa błyskowa to kiepskie połączeniepin3ska pisze:włosy ci jakos zjasniały chyba

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Jak to czemu? Grzeszysz urodą paskudo.. 

i tak młodo i tak
ja w twoim wieku już jak poważna matrona wyglądałam

a może po prostu się zapomina? przede wszystkim kolory skomponowane z tłem jesiennym i to dużo uroku focie daje
no nie tylko focie- Tobie też

a może po prostu się zapomina? przede wszystkim kolory skomponowane z tłem jesiennym i to dużo uroku focie daje

no nie tylko focie- Tobie też

...czyż nie dobija się koni...?
To dobrzesssouzie pisze:i tak młodo i tak![]()

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
eee Ninka co to by było gdybyś w tym wieku staro już wyglądałaChociaż też dość młodo. Jakoś tak mi sie ostatnio porobiło, fryzura robi swoje![]()

a ja wreszcie mogę patrzeć na Ninkę i nie zazdrościć, albowiem zupełnie mi nie leży jej fryzura
dziwnie przy twarzy wygląda.... postarza jakoś tak.... no, nie wiem. ale mi nie leży.

ten się nie myli, kto nic nie robi
- UprzejmaCegła