wesoło mi, wesoło, bo słonie siedzą w jednej klatce z okruszkami
Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Odp: Weselnik :>
mau_czarna szczęśliwego rozwiązania i duuuużo zdrówka 
JESTEM KOBIETĄ 
ZAWSZE z NAMI GUCIO,CEZAR, ŻWIRCIA,MUCHOMORCIA,NIKITA,SHILA,KRUSZYN,JUNIOR, DUDUŚ, POLDEK, JACEK, PLACEK, NEON, IGNIS [ * ]
ZAWSZE z NAMI GUCIO,CEZAR, ŻWIRCIA,MUCHOMORCIA,NIKITA,SHILA,KRUSZYN,JUNIOR, DUDUŚ, POLDEK, JACEK, PLACEK, NEON, IGNIS [ * ]
chybaf ajnie dostać od mamy gmr w spadku:)
zbój kiki nineczka zuzka, a ze mną pantokrator
A ja zafascynowana nowym kompem nie pogratulowałam 
gRATuluje bardzo, bardzo
Poznałam kogoś bardzo fajnego, bardzo przystojnego i o bardzo obłędnym głosie
gRATuluje bardzo, bardzo
Poznałam kogoś bardzo fajnego, bardzo przystojnego i o bardzo obłędnym głosie
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
hurrra!
dzięki poradzie Velli znalazłam wreszcie modelkę...
w związku z tym wielki weselnik!
dzięki poradzie Velli znalazłam wreszcie modelkę...
w związku z tym wielki weselnik!
ten się nie myli, kto nic nie robi
Łączeni Debi, Deli i Kyoko idzie lepiej niż dobrze 
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Mnie znowu tu daaaaaaaaawno nie było :> I w ogóle na forum jakoś ostatnio nie po drodze mi
Ech, dużo pracy mam...
Ale w związku z tym muszę się pochwalić :] Opłaciło się, bo zostałam w tym tygodniu... konsultantem tygodnia!!!
Nawet nie wiecie jak się cieszę :] Wszyscy mi gratulowali i w ogóle...
No i oczywiście za ten zaszczytny tytuł dostanę premię 100 zł do wypłaty!!
Ach, czuję się dziś dowartościowana 
Poza tym zaraz po pracy mamy spotkanie integracyjne naszej firmy w pubie i firma stawia każdemu po 2 piwka :]
Cieszę się też że Maruszeczek już nie ma strupków
Zuzik niestety ciągle charczy
ale jest lepiej. A Mel coraz częściej pozwoli mi się dotknąć
Zaraz potem sobie co prawda przypomina, że przecież miała już tego nie robić :] ale jednak - chyba odrobineczkę bardziej mi ufa 
I w ogóle jakoś tak - dobry dzień dziś mam :] Pewnie jutro będzie gorzej ,ale co tam
Czarna - trzymam mocno kciuki!
Ale w związku z tym muszę się pochwalić :] Opłaciło się, bo zostałam w tym tygodniu... konsultantem tygodnia!!!
Poza tym zaraz po pracy mamy spotkanie integracyjne naszej firmy w pubie i firma stawia każdemu po 2 piwka :]
Cieszę się też że Maruszeczek już nie ma strupków
I w ogóle jakoś tak - dobry dzień dziś mam :] Pewnie jutro będzie gorzej ,ale co tam
Czarna - trzymam mocno kciuki!

Aniołki: Lola (*), Żaba (*), Maja (*), Zuzia(*), Mela(*), Marie (*) ;(( Pamiętam... >>ZOBACZ<< Aktualnie: pustka w sercu i pusto w klatce... ;(
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Znalazłam transport dla maluszka - jutro albo w piątek pyszczek będzie u mnie.
- maua_czarna
dziekujemy za wszystkie dobre zyczenia i gratulacje:)
a co do pytania, ktore sie po drodze zaplatalo...to jeszcze dluuuugoo dluuugoo:)
a co do pytania, ktore sie po drodze zaplatalo...to jeszcze dluuuugoo dluuugoo:)
Czarna wrocilas do starego nicku ?:D jupi jupi!
A ja w sumie to mam weselnik bo jedna maluszka jutro bedzie u swojej Wlascicielki a tak to smutnik ale to juz nie tu
A ja w sumie to mam weselnik bo jedna maluszka jutro bedzie u swojej Wlascicielki a tak to smutnik ale to juz nie tu
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
teli: to nie czarna, to maua_czarna, ona tu była daleko przed tobą 
mam weselnik. ciury praktycznie połączone. śpią razem w klatce flarki
którą zdemolowały. tzn klatkę, nie flarkę. bardziej szczegółowy opis w moim temacie w pupilach 
mam też weselnik bo się udała jedna ważna rzecz
mam weselnik. ciury praktycznie połączone. śpią razem w klatce flarki
mam też weselnik bo się udała jedna ważna rzecz
ten się nie myli, kto nic nie robi
tey bo to nie czarna+
a wiem ze przede mna bo ja to rok jeszcze nie jestm tu.
Ale cos mi sie pomylilo. Hmm ja mam weselnik bo marrtina zakochala sie w dz4 i moze ja wezmie
i w ogole za chwile swieta:D
Ale cos mi sie pomylilo. Hmm ja mam weselnik bo marrtina zakochala sie w dz4 i moze ja wezmie
i w ogole za chwile swieta:D
- maua_czarna
nie no dziewczeta 
ja to jestem ja, a czarna+ jest Nina
a kiedys byla czarna+ i wsztsko jasne:D:D
ja to jestem ja, a czarna+ jest Nina
yss pisze: teli: to nie czarna, to maua_czarna, ona tu była daleko przed tobą![]()
Telimenka pisze:Tey bo to nie czarna+a wiem ze przede mna bo ja to rok jeszcze nie jestm tu.
maua_czarna pisze: nie no dziewczeta
ja to jestem ja, a czarna+ jest Ninaa kiedys byla czarna+ i wsztsko jasne:D:D
Wesoło mi bo wreszcie troche lepiej sie czuje
Laptop to fajna rzecz. Wyłączyli mi prąd (nie ma to jak sprawdzanie jakiś pierdół w środku dnia :/) a ja moge siedzieć przy kompie
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
Mam nowego szczurka
Niebieski, nie brudzi, nie choruje i jest słodki i mięciutki
i daje się tarmosić 
kiedy sie pochwalisz?:D i gdzie? Zdjecia jakies czy cos?
Hihi rasówka czy nie?
. Jestem ciekawa malca
Hihi rasówka czy nie?