Czapeczkowo czyli nielegalne szczury
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Kapturzaki, Dzikusie i Niedźwiedzica Polarna
o widzisz ucza sie:P
... a czemu jest tak, że jogurt wyłożony do miseczki, jest zdecydowanie mniej smaczny, niż ten ukradkowo zlizany z łyżeczki odmiennej????
....
mnie się dzisiaj niebardzo chce gadać, jak to zachwycające są Twoje szczury, bo dodałaś nowe zdjęcia do fotosika a to zawsze się kończy tym, że oglądam kilkadziesiąt innych...(chyba wyłączę powiadomienia o nowych zdjęciach w merchowympolu )...małe C,D,E,F... no i te większe
a tu majówka ucieka 
....
mnie się dzisiaj niebardzo chce gadać, jak to zachwycające są Twoje szczury, bo dodałaś nowe zdjęcia do fotosika a to zawsze się kończy tym, że oglądam kilkadziesiąt innych...(chyba wyłączę powiadomienia o nowych zdjęciach w merchowympolu )...małe C,D,E,F... no i te większe

- Anka.
- Kontakt:
Taaaa, Wy tu gadu gadu o jedzeniowej szczurzej kradzieży i mi sie Pohybelek dokolegował do ciasta
Powinnam przestac przy nim przeglądać forum...

Powinnam przestac przy nim przeglądać forum...

ciasta bedziesz pohybelkowi zalowac
? Poza tym z jego wygladem jakby nie kradl to juz by bylo dziwne. Wlasnie moze jakies nowe foteczki pohybelka?

- Anka.
- Kontakt:
Tak wiem, jestem okropna
Jeeejku, jak w końcu rusze tyłek to zrobie mu sesje, a na razie domagam sie tutaj, a najlepiej to przedstawienia każdego szczurzastego

Jeeejku, jak w końcu rusze tyłek to zrobie mu sesje, a na razie domagam sie tutaj, a najlepiej to przedstawienia każdego szczurzastego

Oj amka u mnie to sa zbiorowosci szczurze
i szczurze komplety 

- Anka.
- Kontakt:
To niech i będą szczurze zbiorowości i komplety, bo ja kojarze kilka szczurów, a reszty ni huhu 

Popatsz na albumy na fotosiku 

Mialam juz spelnic prosbe Anki i na poczatek przedstawic moje brudnonosowe stado , a tymczasem zdjecia wyszly nieostro, nadaja sie jedynie dwa .
W stadzie mieszkaja Olgierd Burmese Wheaten , burmek pszeniczny po naszemu
Dwa Beski Protuś i Olafek iMoj wnus ukochany Federico aguti dumbo obecnie 550 gram a co ( niedlugo chlopak skonczy 4 miesiace
)
takze poki co fotki Beska , nie zgadne czy Protus czy Olafek po fotce i Federico , ktory sie myje
No i ich klatka oblegan przez Florentynke ( black blase niestandardowy berkshire, dziecko Doroty i Nosanka , przez podobienstwo do Nosanka czasem przezywana Nosanką

W stadzie mieszkaja Olgierd Burmese Wheaten , burmek pszeniczny po naszemu

takze poki co fotki Beska , nie zgadne czy Protus czy Olafek po fotce i Federico , ktory sie myje

No i ich klatka oblegan przez Florentynke ( black blase niestandardowy berkshire, dziecko Doroty i Nosanka , przez podobienstwo do Nosanka czasem przezywana Nosanką

jakież te "nosaczki" są śmieszne, takie sympatyczne pysia; nigdy nie widziałam żadnego takiego "na żywo"
mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
Rattaana , zapraszam:), lublin tez ladny 

hehe, dzięki, nigdy nie byłam
zawsze mi jakoś nie po drodze jak jadę do Gorzowa 

mój cały babiniec już za TM...
[/size]
[/size]
po drodze do Gorzowa to o nie jest 
ale z Pruszkowa to juz nie daleko
wzielam sobie paczke herbatnikow i mleko, oczywiscie talatajstwo zweszylo i rszylo odlamalam skwapliwie kawalek , zeby sie podzielic , kawalek zostal wzardzony porwany zostal caly herbatnik i wez tu podziel sie posilkiem

ale z Pruszkowa to juz nie daleko

wzielam sobie paczke herbatnikow i mleko, oczywiscie talatajstwo zweszylo i rszylo odlamalam skwapliwie kawalek , zeby sie podzielic , kawalek zostal wzardzony porwany zostal caly herbatnik i wez tu podziel sie posilkiem