nie wiem czemu gryzie

ehhh decyzja trudna

Moderator: Junior Moderator
ale proszę o jedno- nie czuj się odpowiedzialna za to zachowanie!Oleczka pisze:nie wiem czemu gryzie
trudne to wszystko. dziękuję, że tak myślisz...bo ja sama już nie wiem, ale ja myślę sercemOleczka pisze:ja nie mowie ze u siostry bedzie jej zlewiem ze podjelas dobra decyzje
![]()
i kurcze smutne ze gryzie
Całkowicie się zgadzam. Do siostry zawsze możesz zajrzeć , pogadać z Mizelką , podrapac za uchem. A Mizelka śpi sama , to niedobrzeZyzia pisze:Z Twoja siostra czula sie dobrze, wiesz ze u siostry bedzie jej dobrze, bedzie miala jej milosc. Jezeli serce Ci tak podpowiada to znaczy, ze jest to dobra decyzja. Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Nie oddajesz jej byle komu.
będę Mizelkę widywać co 2 tygodnie.Paul_Julian pisze: Całkowicie się zgadzam. Do siostry zawsze możesz zajrzeć , pogadać z Mizelką , podrapac za uchem. A Mizelka śpi sama , to niedobrzeMoze sie pokłóciły o coś z Mu i Enigmą , może do siebie nie pasują ....
Warto spróbować .
A daleko masz do siostry?
- to właśnie owo Kamizelkowe obowiązkowe "zajęcia"
te tematy mają to do siebie, że jak stoją to stoją. a czasem uda się właściwie "popchnąć" i rzeczywiście galopuje.sama się zdziwiłam. ale też mnie to niesamowicie cieszy, a wszystko przecież dzięki WAMol. pisze:Sssouze ależ ten Twój temat galopuje, niedwno tu byłam a już cztery strony przyszło mi nadrabiać.
bardzo długo puszczałam filmik z różnymi podkładami muzycznymi. mam dużo muzyki, a żadna nie chciała wpasować się klimatem. i przypadkiem całkiem wpadłam na tą piosenkę, deczko zakurzoną w moim repertuarze. cieszyłam się, że muzyka pasowała i nawet tekst też, choć z chwilowym opóźnieniemol. pisze:Filmik świetny, obraz tak idzie równo z muzyką jakby specjalnie do niego została stworzona. Chciałabym tak podkłady umieć dobierać, bo nie dość mieć ciekawy obraz i dobrą muzykę, jedno z drugim musi pójść w tango, żeby powstała nowa jakość.
a ja lubię dzieciol. pisze: Pierwsze zdjęcie Mu, dokładnie jak mówi Julian, berbeć wyciągnięty i zawinięty w ręcznik po kąpieli. Piękna pamiątka.
I też nie lubię dzieci![]()
ol. pisze:Ale pozory często mylą. Ataki Dżuma są bardzo gwałtowne i wyglądają groźnie, ale już z doświadczenia wiem, że on najczęściej się broni, a właśnie obecna ofiara była agresorem.
Wcale nie myślę, ze to przepadnie. Przecież bedziesz ją widywać . Jak się bardziej oswoi , to i na pewno na Ciebie bedzie lepiej reagować . Pewnie macie z siostrą podobne głosy i podobny zapach skórysssouzie pisze: boję się tylko, bo to co już u niej zyskałam ( a jest to przecież tak maaaało) jest kruche,
i przepadnie.
zależy czy jeszcze patrzysz na odpowiednią kapturzycękla.kier pisze:Wydaje mi się, czy Enigma ma taki wyjątkowo inteligentny wyraz pyszczka?