Moje Pyśki <:3 )~~
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- szczurzyca.
- Kontakt:
Re: Potwory z Szafy
no to fajnie.. wiedziałam..
nikogo, na pewno? 
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
No chyba nikogo.. Chyba, że zrobimy wymianę.. Wykastrowana Bianka za nikogo z moich..
Bo mi się fuzz marzy i marzy... 
Kurcze, zapomniałem w poprzednim poście dopisać.. Prawdopodobnie jutro walentynkowa sesja jak dobrze pójdzie, więc będą zdjęcia na pewno jak nie jutro to na dniach 
- szczurzyca.
- Kontakt:
oo, to przynajmniej się poślinię do monitora
a to o Bianeczce udam, że nie widziałam, bo propozycja nie na miejscu! w życiu nikogo nie oddam!
no może Chanel, bo gryzie, małpa
oczywiście żartuję.
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Od razu nie na miejscu..
No póki co mamy fajną koncepcję na zdjęcia, ale znając życie chłopaki wymyślą coś innego jak znam życie..
- szczurzyca.
- Kontakt:
moje zeżarły dekoracje, zostało tylko nadgryzione serduszko 
no to powodzenia!
no to powodzenia!
O zniszczenia to się akurat najmniej obawiam, znając życie będzie tak, że 0.5 sekundy postoją i jazda dalej.. Jak zawsze 
No i są zdjęcia, specjalnie dla Ciebie 
Cieszymy się, że się podoba
. Jeszcze mamy sporo zdjęć, ale jakbym dał od razu wszystkie to nie miałbym co później wrzucać.. 
Czepiasz się, przecież nic nie 'wystaje' 
- szczurzyca.
- Kontakt:
Jak chcesz kinder niespodziankę to wal śmiało, Killer się ucieszy bo go teraz popęd złapał 
- sasza&masza
- Numer GG: 9176574
hahaha zboczuchy

Dog&cat: Vega i Zuza
Ratz: Arkadia Melania Nayeli Malibu Aniołki[*]
Ratz: Arkadia Melania Nayeli Malibu Aniołki[*]
Właśnie, dawać foty !