Ostatnio się nie wysypiam :<
Marudnik vol. 2
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Marudnik vol. 2
Zaraz do szkoły..
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Nosz do jasnej cholery :/ Przywaliłam widelcem w dziąsła :/ Ja chcę do dentysty .. 
K...a 
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Z 5 argumentów po 3 przykłady zrobiłam 4 argumenty po 2 przykłądy, z pół strony wstępu zrobiłam 3 zdania, a i tak cholera mam za duzo!
a jutro o 8.00 czeka mnie zagłada... byle te 30%, byle te 6pktów...
a jutro o 8.00 czeka mnie zagłada... byle te 30%, byle te 6pktów...
~"zapomnialem ze ziarno tez ma uczucia i rodzine.."
~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
~80% Twoich problemów rozwiąże Google i opcja "Szukaj" na odpowiednim forum, na pozostałe 20% wystarczy wódka.
- anathema22
grrrrr
przesyłka z zoplusa idzie już 7 dzień... a ogony wyjadły wczoraj resztki karmy 
Ze mną Itachi Merchowe Pole
z TM Mysza [*] Toro [*] Ozzy [*] Jimmy [*] Chaos [*]Igi [*]Cooki[*]Pedro[*]Itachi (*)
plecy mnie bolą...ahhh, ale i tak dobrze, ze wyniosłam z siostrą te zasyfione komody z babcinego domu
tyle, że ja już na nic siły nie mam.
no na szampana mam- kupiłymy sobie na obąbelkowanie życia
tyle, że ja już na nic siły nie mam.
no na szampana mam- kupiłymy sobie na obąbelkowanie życia
...czyż nie dobija się koni...?
- anathema22
ech, przyszła w końcy wyczekiwana paczka z zooplusa... tylko po co mi 12 saszetek kociej karmy zamiast zamówionej timy rattimy 
Ze mną Itachi Merchowe Pole
z TM Mysza [*] Toro [*] Ozzy [*] Jimmy [*] Chaos [*]Igi [*]Cooki[*]Pedro[*]Itachi (*)
Wygląda na to, że zlikwidowali sklep zoologiczny, prawie że pod moim domem, w którym zaopatrywałam się tano w V-L na wagę...
Długo się nie utrzymał (kilka miesięcy?)
Cóż, czeka mnie chyba bieganie przez pół miasta po jakieś lepsze (od Vitapola itp) jedzenie dla szczurów
Cóż, czeka mnie chyba bieganie przez pół miasta po jakieś lepsze (od Vitapola itp) jedzenie dla szczurów
albo siedzenie w domu i spokojne czekanie na paczkę ze sklepu wysyłkowego gdzie jest taniej i większy wybórZorlis pisze: Cóż, czeka mnie chyba bieganie przez pół miasta po jakieś lepsze (od Vitapola itp) jedzenie dla szczurów
ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
I znowu pada... :/
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
Czemu to się mnie czepiło i pół roku mnie męczy T^T
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
Iść nie iść... pada znowu, deprecha totalna. Ile może padać?
George Orwell was wrong. Aldous Huxley was right.
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Jeżeli widzisz: błąd ortograficzny, niepokojący post/temat, chcesz poprawić swój temat, zamknąćtemat
Zgłoś to moderatorom klikając w ikonę wykrzyknika w poście!
Racja, racja. Ale rzadko kiedy stać mnie na większe zakupy w internecie; łatwiej było wydać raz na tydzień te 3,50alken pisze: albo siedzenie w domu i spokojne czekanie na paczkę ze sklepu wysyłkowego gdzie jest taniej i większy wybór
Nie chce mi się uczyć...
Musze poprawić biologię i fizykę na 5...
Pewnie zaraz przyjdzie matrix i powie, że jestem kujonicą.
Pewnie zaraz przyjdzie matrix i powie, że jestem kujonicą.
Dorotkowe prosiaki:Kiwający siusiumajtek oraz Kozackie jagniątko plus kot Mufek.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
za TM Julka, Frutka, Odinka, Niunia, patyczak Kijusia i kocur Puchacz (*)...
Żółwik Tuptuś u Muchy.
Echh. Nie lubie być przewrażliwiona...
Śmiałam sie z matki jak nie spała dopóki nie wróciliśmy do domu (ja, czy bracia), a co ja sama teraz robie?
Luby pojechał z kolegami na grilla 'gdzieś' (chyba sami nie wiedzą dokładnie gdzie) i już wiem, że nie ma opcji żebym zasnęła, dopóki nie dostane durnego smsa, że jest już w domu.
Śmiałam sie z matki jak nie spała dopóki nie wróciliśmy do domu (ja, czy bracia), a co ja sama teraz robie?
Luby pojechał z kolegami na grilla 'gdzieś' (chyba sami nie wiedzą dokładnie gdzie) i już wiem, że nie ma opcji żebym zasnęła, dopóki nie dostane durnego smsa, że jest już w domu.
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp