moge dostarczyc koperte...bedzie pusta
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
korupcja na forum?
O dżizus. Znowu mi kasa zniknęła..
Owa osóbka znowu była w mym domu. Fak. I znowu nie mam jak tego udowodnić 
Babli to ja nie wiem, czy bym ci chciała moje zielone powierzyć
no temat nie jest śmieszny,ale wiesz, może po prostu trzeba się przyzwyczaić chować pieniądze? w skarpetce?
mi nie ginęły a i tak dawniej chowałam za...szafą?
no temat nie jest śmieszny,ale wiesz, może po prostu trzeba się przyzwyczaić chować pieniądze? w skarpetce?
mi nie ginęły a i tak dawniej chowałam za...szafą?
...czyż nie dobija się koni...?
ratunku lenia zlapalam a tyle musze dzis zrobic a jest juz 12
masakra 
tak jakos chwyciłam ją w rękę, i wydało mi się ze poczułam jakąś kuleczkę, i okazało się ze nawet bardzo dobrze ją widać (nie było nas dwa dni w domu, zajmował się nimi moj brat, poprzedniego dnia się z nimi bawił i twierdzi, ze wtedy nic nie miala). Odkąd zauwazylismy to cos, wydawalo nam się ze 'rośnie to w oczach", ale to tylko pewnie taka autosugestia była..sr-ola pisze: jak Ty pod ta paszką to wyczułaś?moje to tak się wiercą,że dokładne oględziny pozostają raczej w sferze fantazji![]()
Jogurt?Gerberek?Kasza?
Misia [04.2009 - 26.10.2010]
Lucynka [07.2010 - 07.04.2011]
Ziuta [04.2009 - 26.07.2011]
Babli , zaproś znów ową osóbkę, połóż kase na widocznym miejscu, wlacz kamerkę tak by była skierowana na pieniążki i gotowe
dowodzik
Nie no żartuję, ale każda metoda jest dobra, jeśli chcesz schwytać sprawcę
Nie no żartuję, ale każda metoda jest dobra, jeśli chcesz schwytać sprawcę

kamerę nastaw następnym razem skierowana na portfelI znowu nie mam jak tego udowodnić
trudno jakoś doradzić jak nie wiemy kim owa osoba dla ciebie jest.czemu przebywa u ciebie w domu.
ale po prostu trzeba się przyzwyczaić do niepozostawiania pewnych rzeczy na wierzchu
(ja też mam z tym problemy
)
ale po prostu trzeba się przyzwyczaić do niepozostawiania pewnych rzeczy na wierzchu
(ja też mam z tym problemy
Osoba? Kuzyneczka :] Cudnie, prawda? Osobiście już ją uważam za żmiję od dawien dawna, ale cóż ja mogę? 
Przyszła:
1. Na oczyszczanie twarzy
2. Napisać zadanie, szukała po necie info - w chwili obecnej u nich neta brak.
Przyszła:
1. Na oczyszczanie twarzy
2. Napisać zadanie, szukała po necie info - w chwili obecnej u nich neta brak.
ooo...
powtarzam się: chowasz chowasz chowasz.
trudno żeby ci po różnych miejscach grzebała, a jeśli to już któryś raz z kolei PODEJRZENIE, to warto popróbować
tylko nie chowaj tak jak ja- że potem już nie znajdziesz

powtarzam się: chowasz chowasz chowasz.
trudno żeby ci po różnych miejscach grzebała, a jeśli to już któryś raz z kolei PODEJRZENIE, to warto popróbować
tylko nie chowaj tak jak ja- że potem już nie znajdziesz
No i tylko o to mi tu chodzisssouzie pisze: tylko nie chowaj tak jak ja- że potem już nie znajdziesz![]()
A. Porfel z torebki mej mum zginął ;]
czyli mamie cały portfel zajumala ? na stos! współczuje Babli, najgorsze ze to rodzinka ..
Niet. Mój portfel
Ale z mamy torebki. Dzień wcześniej mamy portfel znalazł się pusty, ale od początku pusty był 
Ma ktoś szablon - płatek śniegu ?
albo wie, gdzie mogę znaleźć takie śnieżynki ładne, w formacie A4 i A5 - proszę o pefu 
Ma ktoś szablon - płatek śniegu ?
- sr-ola
Na google poszukaj,wydrukuj,odkalkuj na szablonie,wytnij i włala!Babli pisze:Ma ktoś szablon - płatek śniegu ?albo wie, gdzie mogę znaleźć takie śnieżynki ładne, w formacie A4 i A5 - proszę o pefu
Znów wstałam dziś o nieprzyzwoitej godzinie,ech..
Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
chodzi o takie szablony do okien (wypelniane sztucznym sniegiem)?
jesli tak, to mysle ze b. tanie nie będą, ale sa trwale i mozna ich uzywac wielokrotnie.
Na pw podeslalam Ci link ktory znalazlam na szybko.
jesli tak, to mysle ze b. tanie nie będą, ale sa trwale i mozna ich uzywac wielokrotnie.
Na pw podeslalam Ci link ktory znalazlam na szybko.
Misia [04.2009 - 26.10.2010]