. Muszę być bardziej asertywna. Ale nie mogę opieprzać kowala, bo się jeszcze fochnie na stajnię i nie będzie przyjeżdżał, a podkuwa dobrze. Ehh
. Muszę być bardziej asertywna. Ale nie mogę opieprzać kowala, bo się jeszcze fochnie na stajnię i nie będzie przyjeżdżał, a podkuwa dobrze. Ehh 
Moderator: Junior Moderator

o, jakbym siebie widziała................sssouzie pisze: już wczoraj się źle czuła, ale jeszcze przyjechała do domu, zrobila zakupy, obiad. smażyła rybę, gdy mnie zawołała: "możesz mi spakować torbę do szpitala?"

..
.. 

No "witki mi opadły"!!!
  No "witki mi opadły"!!!   Jestem wściekła!! Nie dlatego że wstałam o 4:00, nie dlatego że musiałam pokonać opory jazdy TŻtowym autem, ale dlatego że specjalnie brałam wolne żeby tate odebrać.
  Jestem wściekła!! Nie dlatego że wstałam o 4:00, nie dlatego że musiałam pokonać opory jazdy TŻtowym autem, ale dlatego że specjalnie brałam wolne żeby tate odebrać.  Od dwóch lat mieszkam z TŻtem na nowym mieszkaniu a tata nigdy u nas nie był.
 Od dwóch lat mieszkam z TŻtem na nowym mieszkaniu a tata nigdy u nas nie był.   Jutro pracuje.
 Jutro pracuje.  Tata znowu przyjedzie do Polski początkiem września.
 Tata znowu przyjedzie do Polski początkiem września.