chyba szampana kupię z tej okazji.ruskiego.
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Enigma pozwoliła się wreszcie potrzymać dłużej na ręku!!!!!!!
...czyż nie dobija się koni...?
- sr-ola
Ostatnio w Tesco znalazłam przecudne wino-czerwone,musujące-Lambrusco.Za 10 zł
Pierwszy raz piłam je w Holandii,też było takie tanie <LOL> I teraz pojawiło się u nas.Polecam:) P.S.Na zakrętkę!

Ze mną: Reksia i Kicia. W sercu: Kicek; Biba, Gryzek,Agrafka,Siwa, Łysa, Kwik, Lusia, Rabarbar, Soomi i Serenada.. Moi wyjątkowi..[*]
Ale mam dzisiaj lenia
A musze iść na angielski.
Najchętniej położyłabym sie spać.
Kręgosłup dalej boli a u szczurów nieposprzątane... masakra
Ale marudze...
A musze iść na angielski.
Najchętniej położyłabym sie spać.
Kręgosłup dalej boli a u szczurów nieposprzątane... masakra
Ale marudze...
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
-
Cyklotymia
Ech, mieć wreszcie 7 ogonów... To jest dopiero stadko! 
chyba dziś będę miała spacerek do tescosr-ola pisze:Ostatnio w Tesco znalazłam przecudne wino-czerwone,musujące-Lambrusco.Za 10 złPierwszy raz piłam je w Holandii,też było takie tanie <LOL> I teraz pojawiło się u nas.Polecam:) P.S.Na zakrętkę!
![]()
...czyż nie dobija się koni...?
Nie mogę przestać się ślinić jak przeglądam ciuchy na allegro.
Jaakie boskie bluzy, koszulki i spodnie! *-*
Chce wygrac w totolotka D:
Jaakie boskie bluzy, koszulki i spodnie! *-*
Chce wygrac w totolotka D:
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
W ręku czy w nodze?A ja po kolejnym zabiegu usunięcia paznokcia ;(... o ile ostatnie wyrywanie nie bolało, to to zaj***** boli...
Mojemu bratu co raz wyrywaja paznokiec w dużym palcu w nodze i czyszcza, od małego mu sie paskudzi..
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
w duzym palcu u nogi
, A 3-4 tygodnie temu mialem wyrywany u drogiej nogi...
z narzekan idiotycznych ---- nie mam spodni, nie wiem jak to sie dzieje .. polowa jest za ciasna, a druga za duza plus jedne zjedzone ... *piiip*icy mozna dostac.
Łączenie mi nie wychodzi, wiec musze sie podenerwowac:)
Dodatkowo chorobsko mnie trzyma !
Piip. Babli
Łączenie mi nie wychodzi, wiec musze sie podenerwowac:)
Dodatkowo chorobsko mnie trzyma !
Piip. Babli
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
ja chodzę w dziurawych
.
dziura ma charakter sentymentalny, a genezą jej jest bieg po górskiej kamienistej ścieżce w przebraniu tró black metala wraz z przyszłą elitą polskiej inteligencji.
dziura ma charakter sentymentalny, a genezą jej jest bieg po górskiej kamienistej ścieżce w przebraniu tró black metala wraz z przyszłą elitą polskiej inteligencji.

I TAK UMRZESZ.
yeaa! Blashyrkh 
W sumie dziura w spodniach to normal, dziwniejsza sprawa z tymi rozmiarami. Schudlam i przytylam jednoczesnie
?
W sumie dziura w spodniach to normal, dziwniejsza sprawa z tymi rozmiarami. Schudlam i przytylam jednoczesnie
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Wydaje ci sie, po prostu jedne spodnie się rozciągnęły , a inne skurczyły w praniu

chyba zaczne biegac
bo cos z tym praniem, to mi sie nie wydaje 
nareszcie się kołnierz uskrzydlił
czyli już niedługo uksrzydlą się pozostałe
, o ile ktoś bedzie klikał
Cały dzień przespałem, znowu. Ale wymyśliłem jak bede odrobiał lekcje
, jutro znowu leże,pojutrze zmiana opatrunku u chirurga ;(, to jest najgorsze, chociaż...
... znieczulenie chyba bardziej boli, a dzisiaj przed zabiegiem znieczulenie jeszcze nie zaczelo dobrze dzialac a ten zaczął mnie kroic i wyrywac paznokiec...
Cały dzień przespałem, znowu. Ale wymyśliłem jak bede odrobiał lekcje
... znieczulenie chyba bardziej boli, a dzisiaj przed zabiegiem znieczulenie jeszcze nie zaczelo dobrze dzialac a ten zaczął mnie kroic i wyrywac paznokiec...