Jak patrzę na twoje zdjęcia to moja trójka zaczyna mi nie wystarczać...........
Szczurobajki (mało)polskie
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Mój oddział
O rany.... Cała masa szczura...
Śliczne pluszaki 
Jeśli chodzi o szczurze imię, to ja stawiam na Shishe
Jeśli chodzi o szczurze imię, to ja stawiam na Shishe
- Anka.
- Kontakt:
Eeej, masz okazje bierz dwie, i łatwiej na imię się zdecydować
Mam 2 pary braci i ta więź między nimi jest czymś naprawde pięknym, szkoda to tracić
Mam 2 pary braci i ta więź między nimi jest czymś naprawde pięknym, szkoda to tracić
DokładnieAnka. pisze:Mam 2 pary braci i ta więź między nimi jest czymś naprawde pięknym, szkoda to tracić
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Tak... Tak samo jak Babliś i Klee, oraz Kyuu&Terakota
Też siostry. Łatwiej się odnaleźć w nowym stadzie.. wszystko jest inne
Dzięki wam za porady. I nigdy więcej nie kusić!
Dzięki wam za porady. I nigdy więcej nie kusić!
- Anka.
- Kontakt:
O to to właśnie!Nina pisze: DokładnieJak patrze na moje albinoski, trzy siostry, i na to jak bronią sie przed innymi szczurami, jak reagują na najmniejszy pisk jednej z sióstr, jak śpią razem, jak wszystko robią razem, to nie moge sie nazachwycać
Dobrze prawisz, polać Ci
Babli , masz wspaniałe szczurki , czytam , oglądam fotki i się rozklejam .Są przesłodkie ....
Czy faktycznie będziesz jechała we wtorek do Krakowa po szczurka (i) ? Też bym była zainteresowana, mogłabym wziąć dwie samiczki - już z nim rozmawiałam i potwierdził , że jeszcze są.
Bardzo się tylko boję , czy nie są aby od spokrewnionych rodziców itp i będą przez to chorowały; nasza Peanutka z zoologa nie miała szczęścia na długie życie . Już się nawet rozglądałam za transportem do Wrocławia , ale po prawdzie to jest tak , że i chciałabym , i bardzo się boję .Po
orzeszku została taka okropna pustka i chciałabym jak najszybciej pokochać ze dwie niunie...
Czy faktycznie będziesz jechała we wtorek do Krakowa po szczurka (i) ? Też bym była zainteresowana, mogłabym wziąć dwie samiczki - już z nim rozmawiałam i potwierdził , że jeszcze są.
Bardzo się tylko boję , czy nie są aby od spokrewnionych rodziców itp i będą przez to chorowały; nasza Peanutka z zoologa nie miała szczęścia na długie życie . Już się nawet rozglądałam za transportem do Wrocławia , ale po prawdzie to jest tak , że i chciałabym , i bardzo się boję .Po
orzeszku została taka okropna pustka i chciałabym jak najszybciej pokochać ze dwie niunie...
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Dziękujemy bardzo za zachwyty 
unipaks, tego nie wiem
. Ale podejmuję ryzyko. Podjęłam je już parę razy
. Mogę wziąć dla Ciebie dziewczynki na przechowanie, jeśli tylko zechcesz
. Mogę też porobić zdjęcia
. Napisz potem pw, jeśli chcesz żebym zapewniła małym dt 
Jestem troszkę chora, więc nie wiem jak to się ułoży. Jednak, mam nadzieję, że we wtorek, już mi się uda
.
Wiesz, nigdy to nie będzie do końca pewne. Rodowodowe szczurki, też chorują, niektóre też umierają młodo. Chociaż mam nadzieję, że i te będą długo w zdrowiu się trzymały
unipaks, tego nie wiem
Jestem troszkę chora, więc nie wiem jak to się ułoży. Jednak, mam nadzieję, że we wtorek, już mi się uda
Wiesz, nigdy to nie będzie do końca pewne. Rodowodowe szczurki, też chorują, niektóre też umierają młodo. Chociaż mam nadzieję, że i te będą długo w zdrowiu się trzymały
Piękne te twoje szczurzaki
Cwaniaki
A jak interesują się wodą...moje się boją.
Babli sliczne masz to stadko 
Chociaz ja juz sie troche pogubilam ktore sa ktore
Mozesz dac po jednej fotce i podpisie kazdego Zuha?
Chociaz ja juz sie troche pogubilam ktore sa ktore
Mozesz dac po jednej fotce i podpisie kazdego Zuha?
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Rozpiska
:
Dżindżer (agut) i Milo (kapturek) :

Klee:

Babli:

Aluzja:

Gruba:

Fruzia:

Kyuu&Terakota:

Pyszczki całe w poryfinie, bo z Klee cieknie, ale już dałam echinaceę i vibovit do poidełka, o ile mi nie smakuje, o tyle one to kochają
Lepiej nie komentować min, bo są wściekłe za wyciągnięcie je ze snu...
A jako, że dzisiaj : Fruzia, Kyuu i Terakota mają rujkę, są przerażone gwałcicielem Kleeśką. Dlatego Klee dzisiaj godzinkę siedziała mi w bluzie, gwałcąc dwie skarpetki... 
Dżindżer (agut) i Milo (kapturek) :

Klee:

Babli:

Aluzja:

Gruba:

Fruzia:

Kyuu&Terakota:

Pyszczki całe w poryfinie, bo z Klee cieknie, ale już dałam echinaceę i vibovit do poidełka, o ile mi nie smakuje, o tyle one to kochają
Ooo i juz wszystko wiem
..
Sliczne szczuraki.. mniam mniam i zazdroszcze kapturow mi sie nigdy nie trafily.
Jakos nie bylo okazji
Sliczne szczuraki.. mniam mniam i zazdroszcze kapturow mi sie nigdy nie trafily.
Jakos nie bylo okazji
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
A Pupa
? Poza tym zła bardzo jesteś, bez kaptura czarnego stado? Popraw się szybko