Moje Pyśki <:3 )~~
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
- szczurzyca.
- Kontakt:
Re: Potwory z Szafy
no nie..
dobrze, mam zdjęcia i postaram się zrzucić na komputer, ale nie wiem czy dzisiaj dam rady.. Coffee 2, która jedzie do saszy&maszy ma transport jutro do Warszawy i stamtąd dopiero do Lublina. teraz tylko potrzebuje dt w stolicy i kombinuję komu ją wcisnąć 
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
No mi miałaś podrzucić jakąś samiczkę 
- szczurzyca.
- Kontakt:
aa widzisz.. zapomniałam
może małpę Chanel? gryzie do kości jak jej się coś nie spodoba 
UWAGA! w piątek pewnie przyjedzie do nas Missisipi!!
ale się cieszę.. nie mogę uwierzyć 
UWAGA! w piątek pewnie przyjedzie do nas Missisipi!!
['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~
Pewnie, bierzemy
. Co tam, przynajmniej nie będę się musiał później rozglądać za adopcyjnymi tylko swoje będę miał 
- szczuruleczka
Ej no, ja też chcę meić taką "kupe szczurów" 
Nawet nie jesteś sobie w stanie wyobrazić jak zazdroszczę, słodziaki <3 <3 <3
Nawet nie jesteś sobie w stanie wyobrazić jak zazdroszczę, słodziaki <3 <3 <3
Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
cały czas czekamy na zdjęcia 
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
- szczurzyca.
- Kontakt:
wykorzystasz ją! miot za miotem, miot za miotem! sadysto Ty!Mictlan pisze:swoje będę miał
no to macie zdjęcia. ale tylko część, postaram się zrzucić resztę. teraz musicie się nasycić sesją głównie sputnikową.

"zmieszczę się tam jeszczeee?"

powiększcie sobie i zobaczcie jaką Apollo ma naburmuszoną minę
udziec Coffisia
nikt nie widzi..nikt nie słyszy..
Roniucha, tylko tak ją można uchwycić na zdjęciu. albo jak śpi, ale zazwyczaj zasypia tak, że nie mogę jej zrobić zdjęcia 
alfka Diunka poznaje nową małpkę.a ja mam podzielone stada i tak już zostanie. są zbyt niedelikatne, żeby mieszkać z Biankę. teraz mieszka z Coffee w lotni, więc mają dla siebie dużo miejsca. dałam ja z Apollem, ale na wybiegu znalazłam go w towerze dziewczyn, spał sobie w sputniku
Szkoda dzielić stadka.. Ale sesja bardzo ładna, śpiochy jedne 
- szczurzyca.
- Kontakt:
niestety, przez sen ja tak drapnęły, że była szyta. była to bardzo płytka rana, nie lała się krew nawet, ale miala tak 2,5 cm. tego nie widać na puchatym szczurze, ale ona jest goła :/ więc musiałam jej zrobić mniejsze stadko. 
moja bidula 
jakież jednak szczęście, że mój Tie nic nie zdziałał jednak. ufff!
jakież jednak szczęście, że mój Tie nic nie zdziałał jednak. ufff!
- szczurzyca.
- Kontakt:
ale już chodzi bez kołnierza, bo w nocy ściągnęła sobie
ale nie interesuje jej rana, siedzę przy niej. goi się szybko, bo to nie takie duże.
no to db. spodziewałam się w sumie, że podrapana będzie, bo przecież jak ją odbierałam to miała całe plecki porysowane. ach brakuje mi tego ciepłego kiwającego się ciałeczka
wymiziaj i wycałuj ode mnie!
[i od Tie'a podwójnie
]
[i od Tie'a podwójnie
- szczurzyca.
- Kontakt:
wycałowana, ale Tie'owi daj w tyłek! 
jak go znajdziesz gdzieś w tym moim mieszkaniu, to mu dam
. teraz już po 3 godzinach latania jak wariaty mają drzemkę, ale kompletnie nie wiem gdzie Tie i Tycik ją sobie urządziły 
Biedna.. U mnie czasami lubią Froda podrapać, ale jakoś tak mocniej to tylko raz się pogryźli, Odynowi wtedy krew z nosa leciała z 20minut...szczurzyca. pisze:niestety, przez sen ja tak drapnęły, że była szyta. była to bardzo płytka rana, nie lała się krew nawet, ale miala tak 2,5 cm. tego nie widać na puchatym szczurze, ale ona jest goła :/ więc musiałam jej zrobić mniejsze stadko.