Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Mucha wzieła na klate role mamki:) Maluchy ja uwielbiają:) Kamikaze to łazi za nią ogon w ogon:) ale Mucha ma oczywiscie swoje sposoby na pozbycie sie przedszkola:) Wiadomo tylko wiekszy szczur ma wstep na podłoge a mniejsze musza się łóżkiem zadowolić ewentualnie biurkiem:) Niestety łażąc za Muchą Kamikaze nauczyła sie złazić na podłogę.
Kret jest szczuro-psem i niestety jest niezmordowana jak dzisiaj o 21 wyciagnełam szczura to do tej pory ogon chce sie bawic i to oczywiscie nie ze współtowarzyszami ogoniastymi tylko z ludźmi:)
wklejam zdjęcia plus filmik bo Kreta nie idzie uchwycić zreszta kamera tez nie było to proste:)
no tak jak mwiłam tak zrobie Mucha ma kopa w szczurzy tyłek...
specjalnie zeby ja utuczyc zrobiłam pyszne kotleciki mielone z pirsi indyka i steku wołowego - sama mieliłam męczyłam sie, dla niej nawet zrobiłam porcje bez soli. Nałożyłam do miseczki a ta co? Puree sie zapycha... nie moge z tym szczurem... marcheweczki tez ani mysli tknac... zobaczymy ile z tego zostanie jak w nocy z sylwka wróce.. ojj niech sie boi. założe sie ze dyby przedszkole było ze mna (jestem u narzeczonego z Mucha) to rzuciłoby sie jak wygłodniałe bestje na kotleciki a tu ta menda taka mamusi przykrość sprawia
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
może ona jaroszka
a gdyby tak w puree jej marchewkę przemycić, nie dałoby się ?
Mucha dobrzeje po operacji tak ? bo może to ten typ, który lubi posilać się w towarzystwie, może widok zajadających maluchów podziałałby na nią mobilizująco ?
no jest po operacji ale juz dawno do stada wrocila - gdzies tak 3 dnia od zabiegu ale zauwazylam ze jest raczej odwrotnie ze jak ona je to i przedszkole:) hmm nie pomyslalam zeby marchew zetrzec do puree chyba nastepnym razem tak zrobie:) a czy jaroszka to wyjdzie kupilam jej gerberkowe brokuły i tez słoiczek z indyczkiem:D
ojj Krecik jest cudny i kochany zreszta od mamy sie dowiedzialam ze to juz nie jest moj szczur tylko jej taka jest w niej zakochana zreszta na wszystko jej pozwala;)