Secundus po tej jednej akcji się uspokoił, w stadzie zapanował spokój

Chłopcy śpią na kupie wtuleni w siebie

Secundus się ładnie odnalazł w stadzie choć najbardziej odpowiada mu towarzystwo Shredera

Może dlatego, że też kastrat a może mają swoje inne wspólne tajemnice
Miał iść do adopcji, bo jak Go brałam mówiłam, że tylko na DT i długo byłam o to w domu męczona, choć ja wcale nie chciałam Go oddawać (nawet temaciku mu nie założyłam

). Po długich i ciężkich perturbacjach dostałam pozwolenie na zatrzymanie chłopaka

Tak więc już w pełni ostatecznie i oficjalnie informuję, że haszczak znalazł u mnie domek stały

Od czasu jak go wzięłam i był spiętą, zestresowaną, płochliwą, gryzącą, puchatą i nastroszoną kulką futra wiele się zmieniło.
Nabrał pewności siebie, stał się odważniejszy i nie panikuje na byle hałas czy ruch, absolutnie wcale już nie gryzie, nie złapie nawet lekko ząbkami

Można go męczyć

Pozwalam już dzieciakom go głaskać a to oznaka, ze przeszedł najcięższe testy zaufania i ostrożności

Nie mogłabym go po tym wszystkim po prostu oddać

Secundus ząbkami wygryzł dziurę i drogę do mojego serduszka

Jest kochanym i cudownych chłopakiem i ogromnie się cieszę, że do mnie trafił
Milenko co do imienia... To nie ja wybierałam

To chłopak od Cypiski, choć po przejściach przez piekło u innej użytkowniczki. Imię zostawiłam mu takie jakie dostał

Natomiast jeśli chodzi o łączenie, proponuję Ci jakiegoś dość młodego chłopaka

twoi starzy nie są, malucha szybko zaakceptują, bo jeszcze jest w wieku, że nie zagraża ich hierarchii, a zanim do tego dojdzie to go całkiem zaakceptują

W razie czego służę pomocą przy łączeniu ( może wreszcie kawę wypijemy

)