Ja jak zwykle mam czarne myśli, zwłaszcza znając swój pech..
Black'owe dzieciaczki...
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Black'owe dzieciaczki...
Dzięki Kochane
Jesteście wspaniałe.
"And If You're Not Down With That, I've Got Two Words For You..."
Moje dzieciaczki: Kane, Kofi, Triple H i Goldust
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
nasz temacik[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
Musisz uwierzyc i w siebie i w swoje podopieczne
wszystko bedzie dobrze a pozytywne myslenie sprawia ze wszystko uklada sie lepiej 
Ojojoj, Black, trzymaj się, wiara jest najważniejsza, będzie dobrze, zobaczysz, kciukam za Was i wyiskaj od Kawek Kane 
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
"wystarczy oodrobina nadziei, pozytywne myślenie wszyystko odmieni" 
Bierz przykład z samych szczurasów, one nigdy się nie poddają, gdy dążą zawzięcie do jakiegoś celu! Nawet jeśli z naszego punktu widzenia przerasta on ich możliwości - skubane dopną swego, nie wiedzieć jak i kiedy
Bierz przykład z samych szczurasów, one nigdy się nie poddają, gdy dążą zawzięcie do jakiegoś celu! Nawet jeśli z naszego punktu widzenia przerasta on ich możliwości - skubane dopną swego, nie wiedzieć jak i kiedy
saszenka
Stado: Turkuć, Podjadek, Pafnucy, Milord, Gimel
Na tymczasie: cała wataha
- szalooonaxD
Dopinam się do saszenki
Musisz wierzyć w swoje dzieciaczki
Kane da radę trzeba być dobrej myśli
Ty też trzymaj się mocno, musisz mieć dużo siły dla słodziutkiej
Całe szalone stadko jest serduszkami przy Tobie i Kane'usi 
kciukam
Misia [*] Whisky [*] Mamba [*] Imbir [*] Paszczusia [*]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34050
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=34050
Oj Kane, Kane, Ty to lubisz sprawiać problemy Myszko... Trzymajcie się, będzie dobrze 
Zaraza, Szuriken, Kaszmir
[klik!]
Za tęczowym mostem...
Alucard, Belzebub, Zenek, Bazyl, Edgar, Arrow, Krecik, Afera, Wichura. Tęsknię za Wami...
Dziękuje wszystkim, normalnie uwielbiam Was
Wet. zalecił nam zakup tauryny i podawanie czasem magneziku z wit. B do pochrupania, więc Ajlii (ją również uwielbiam ;p) przyśle mi Cardio Force (który w składzie ma taurynę) i zobaczymy, jak moja dziecinka będzie się po tym czuć. Na razie nie pozwalam jej (o ja niedobra :[) szaleć na wybiegach, żeby zbytnio serduszka nie przemęczała, no i postaramy się by nie miała żadnych stresów (chociaż jazda taxi - pociągiem 40min - znów taxi - wizyta i macanki Pana doktora - znów taxi - znów pociąg, tym razem 50min - znów taxi bezstresowe nie były, ale wyjścia też nie było innego :/).
Na razie się trzymamy, ale ja jak to ja - popatrzę na moja przedelikatną kruszynkę i od razu ryczeć mi się chce, że akurat tę słodką królewnę musiało dopaść coś tak okropnego...nie to, żebym chciała by inne moje dzieciątko było chore, o nie!, ale ona jest taka delikatna...
Wet. zalecił nam zakup tauryny i podawanie czasem magneziku z wit. B do pochrupania, więc Ajlii (ją również uwielbiam ;p) przyśle mi Cardio Force (który w składzie ma taurynę) i zobaczymy, jak moja dziecinka będzie się po tym czuć. Na razie nie pozwalam jej (o ja niedobra :[) szaleć na wybiegach, żeby zbytnio serduszka nie przemęczała, no i postaramy się by nie miała żadnych stresów (chociaż jazda taxi - pociągiem 40min - znów taxi - wizyta i macanki Pana doktora - znów taxi - znów pociąg, tym razem 50min - znów taxi bezstresowe nie były, ale wyjścia też nie było innego :/).
Na razie się trzymamy, ale ja jak to ja - popatrzę na moja przedelikatną kruszynkę i od razu ryczeć mi się chce, że akurat tę słodką królewnę musiało dopaść coś tak okropnego...nie to, żebym chciała by inne moje dzieciątko było chore, o nie!, ale ona jest taka delikatna...
nasz temacik
[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
nasz temacik[*][/b]: MoDo,Łatka,Gacuś,Piwniczuś,Myszka,Złośniczka,Ogryzek,Wisienka,Achmedzik,Porzeczka,Dustie.
- last.drop.of.blood
Aż taką długą masz trasę? ;o
Będzie dobrze, musi być.
Wszyscy trzymamy kciuki. 
Będzie dobrze, musi być.
Moi przyjaciele:
-szczurki: Ate[*], Fames[*], Echo, Nemezis
-koty: Perle, Franek[*]
-psy: Kropka, Cosmo
-ptaki: Papuga, Emilka (kura)[*]
GRECKIE BOGINIE- http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=35487
-szczurki: Ate[*], Fames[*], Echo, Nemezis
-koty: Perle, Franek[*]
-psy: Kropka, Cosmo
-ptaki: Papuga, Emilka (kura)[*]
GRECKIE BOGINIE- http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=35487
no i pewnie ta pogoda nie sprzyja
ale będzie dobrze, całe forum ludziowe i ogoniaste Was dopinguje, więc nie ma to tamto - Maleństwo da radę
tymczasem delikatnie wymiziaj i wycałuj
resztę stadka również 
ale będzie dobrze, całe forum ludziowe i ogoniaste Was dopinguje, więc nie ma to tamto - Maleństwo da radę
tymczasem delikatnie wymiziaj i wycałuj
saszenka
No niestety, odległość od Ska do Radomia to ok. 40+km :/last.drop.of.blood pisze:Aż taką długą masz trasę? ;o
Będzie dobrze, musi być.Wszyscy trzymamy kciuki.
Dziękujemy za kciuki i całuski i miziaczki
nasz temacik
- malina89_dg
Ja również trzymam mocno kciuki
wszystko będzie dobrze
ucałuj w nosek szkraba
ucałuj w nosek szkraba
Ze mną: Teodor i Leon 
W serduszku: Dexterek, Lakuś, Piorunek i Tajfunek <3 [*][/color][/b]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 58#p882758 - Malinkowe cudaki
W serduszku: Dexterek, Lakuś, Piorunek i Tajfunek <3 [*][/color][/b]
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 58#p882758 - Malinkowe cudaki
Oj całuję całuję, teraz to będzie miała dosyć już na maxa wszelkich maminych pieszczotmalina89_dg pisze:...ucałuj w nosek szkraba
Chociaż dziś ślicznie słodziutko usnęła mi na rękach wtulona w dłoń... Moja Królewna....
nasz temacik
co ja tu czytam ! black no nie !
trzymam kciuki i czekam na wieści !
bedzie dobrze trzymajcie się dzielnie !!
trzymam kciuki i czekam na wieści !
bedzie dobrze trzymajcie się dzielnie !!

Za TM : Marysia Tutuś Kleo Gucio
Mała Mi uciekła ...
Dzięki Akzi
Ty zapewne doskonale wiesz, co przeżywam :/
nasz temacik