Nietoperrr... pisze:Izabela,no nie mam zbytnio powodów do dumy...
Takie rzeczy zdarzają się i tyle, nawet najlepszym
Nietoperrr... pisze:W dodatku teraz na głowie o wiele więcej,nie wiem jak wszystko ogarnę

Brałam już tymczasy do siebie,domki szybko znajdywały,ale taka ilość mnie ciut przerasta...
Dasz radę, Iwonko

Klusie będą się prawie same rozwijały przy mamusi, wystarczy dawać dobre jedzonko i codziennie się z nimi pobawić, żeby wiedziały, co to ludź

Najgorsze, co Cię czeka, to decyzje w sprawie ich przyszłości , przynajmniej w moim przypadku były to po prostu katusze - zdecydować, do kogo mają pojechać...

Do tej pory czuję wielką odpowiedzialność i nie raz zastanawiałam się, czy dobrze wybrałam domki
Nietoperrr... pisze:A ja mam fajne czarniutkie panienki...Może się skusisz?
Nawet nie wiesz, jakbym chciała! Ale nie mogę

Przecież już byłam zapisana na miot u Nakashy, bo źle zrozumiałam mojego Chopa i myślałam, że się zgadza. A on się, cholewa, zaparł na "nie" i musiałam się wypisać

Zresztą wcale mu się nie dziwię, cały czas jesteśmy przeszczurzeni, mamy w tej chwili 14 ogonów
A co do kolorów - ja na tych zdjęciach nie widzę albinosów

Co do wszystkich czarnych też nie jestem pewna. Ale mogę się mylić, monitor przekłamuje kolory. Zrób aktualne fotki, od ostatnich minęło kilka dni, teraz może lepiej widać
TM:GuciaFelaMelaJagaVaniBubaBlusiaBonitaKivaTolaTanitaKolaEstelkaKlarysaElwirkaEdgarRolfikJadziaEnyaKlemensJulaGeminia PelaGotikaFelisiaKarinaIrenkaInkaPolaPetraZiarkoSeloniaZuba;
Są:(AylaYlesia)Merch.Pole+KorinaStefekPajaMilkaTeaAshnaNitaDelaNaviKtosio