Smutnik :(
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Smutnik :(
Nie wiem dokładnie ale pewnie gdzieś wyniósła... wątpię by zostawiła zwłoki pod domem, bo przecież każde ciało po pewnym czasie się rozkłada i zaczyna śmierdzieć.
Ale skoro była pijana...
Boże,ja bym do niej pewnie sama poszla i ją stłukła łopatą.
Albo jak by leżała gdzieś pijana to bym ją wrzuciła do rowu i obrzucała szczurzymi kupami,a garść włożyła do buzi.Mniam.
Jestem zmuszona dzisiaj posprzątać szczurom bo robiły chyba nocne zawody na to kto więcej bobków wypuści,i ile przyklei się do ściany
Boże,ja bym do niej pewnie sama poszla i ją stłukła łopatą.
Albo jak by leżała gdzieś pijana to bym ją wrzuciła do rowu i obrzucała szczurzymi kupami,a garść włożyła do buzi.Mniam.
Jestem zmuszona dzisiaj posprzątać szczurom bo robiły chyba nocne zawody na to kto więcej bobków wypuści,i ile przyklei się do ściany

w niektórych krajach relacja wiarygodnego świadka wystarczy za dowód....
jeżeli np ktoś ci się włamie do domu i coś ukradnie, to jak udowodnisz, że w ogóle to miałaś?
bzdura jakaś.
donieś po prostu odpowiednim władzom, a nuż jej kłopotów narobią. powiedz, że dziś kotki, a jutro to może być dziecko sąsiadów, z taką laską nigdy nic nie wiadomo......... :] bo nie każdego poruszy temat kociąt.
jeżeli np ktoś ci się włamie do domu i coś ukradnie, to jak udowodnisz, że w ogóle to miałaś?
bzdura jakaś.
donieś po prostu odpowiednim władzom, a nuż jej kłopotów narobią. powiedz, że dziś kotki, a jutro to może być dziecko sąsiadów, z taką laską nigdy nic nie wiadomo......... :] bo nie każdego poruszy temat kociąt.
ten się nie myli, kto nic nie robi
Fakt,może pisane pół żartem pół serio ale taka prawda.yss pisze:powiedz, że dziś kotki, a jutro to może być dziecko sąsiadów, z taką laską nigdy nic nie wiadomo
Dziś zabije kotki,a jutro nie spodoba jej się samochód sąsiada/szyba w garażu etc.Przecież ona jest niebezpieczna dla otoczenia.
Macie rację, pójdę jutro, zawsze warto spróbować... dobrze że chociaż kotka się uratowała, jest taka biedna, cały czas miauczy i szuka swoich kociąt 

Chyba mam chwilowo dość
Jakieś małe załamanie. Oby do jutra sobie poszło.
I niech wreszcie te moje cholery przestaną z tym chorowaniem

I niech wreszcie te moje cholery przestaną z tym chorowaniem

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Piękny kot od zalbi przyszedł w kawałkach. Mam nadzieję, że dam radę go jakoś posklejać.
z tym co pisala tu wczesniej akka post magi wygladal szokujaco....
mam gupafke
a wczoraj sie zastanawialam jaka zalbi ma technike pakowania......

mam gupafke

a wczoraj sie zastanawialam jaka zalbi ma technike pakowania......
ten się nie myli, kto nic nie robi
ja gupawki nie mam , a tez przeczytalam i bylam przerazona , zanim zwoje mozgowe ( czy co tam innego jest w czaszce czy gdzie indziej co odpowiada za myslenie) przerobily ta informacje porownaly z zasobami nadwyrezonego systemu i skojarzyly rekodzielnictwo zalbi z kotem magi niezle sie naderwowalam , ateraz ufff mimo wszysko to tylko sztuka .
PS a co ja bym powiedziela gdyby jakims cudem do magi szedl marmurowy aniolek Michaelangelo Bunarottiego
No coz widac zgodnie z sugestiami pewnych osob calkiem zdrowa na glowe nie jestem
Teraz pozostaje zadac sobie odwieczne wartosciujace pytanie czy to dobrze czy źle .....
PS 2 bardzo wszystkich przepraszam za asocjacyjne i dysocjacyjne właściwości mojego umysłu...
PS a co ja bym powiedziela gdyby jakims cudem do magi szedl marmurowy aniolek Michaelangelo Bunarottiego

No coz widac zgodnie z sugestiami pewnych osob calkiem zdrowa na glowe nie jestem
Teraz pozostaje zadac sobie odwieczne wartosciujace pytanie czy to dobrze czy źle .....
PS 2 bardzo wszystkich przepraszam za asocjacyjne i dysocjacyjne właściwości mojego umysłu...
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Pardon za zasianie mętliku w waszych umysłach - chodzi o figurkę w kształcie kota oczywiście
.
yss - paczka była zapakowana solidnie - kartoniki, gazety, folie bąbelkowe - myślę, że pracownicy poczty mieli akurat ochotę porzucać paczkami lub coś w tym rodzaju.

yss - paczka była zapakowana solidnie - kartoniki, gazety, folie bąbelkowe - myślę, że pracownicy poczty mieli akurat ochotę porzucać paczkami lub coś w tym rodzaju.
Zaraz bede ryczeć..
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Co sie dzieje pin?
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Stało sie to, ze Szwendak bił Uszatego. Mieli zostac u ajlii, a w związku z bójkami Uszaty jedzie do strup, gdzie zostac nie moze. Jak sobie pomyslalam, ze moglby trafic do kogos kto byc moze sprawi dobre wrazenie, ale nim sie dobrze nie zaopiekuje, to poryczalam sie kompletnie i wychodzi na to, ze pojade po niego z powrotem, bo psychicznie tego nie wytrzymam. Nie bylam przygotowana na to, ze bedzie przekazany dalej.Telimenka pisze:Co sie dzieje pin?
Podziwiam osoby zajmujące sie adopcjami, ja bym psychicznie wysiadła, choc moze łatwiej oddawac maluchy niz swoje ukochane podrosnięte "dzieci".

Nie wiem co mam robić, z jednej strony musze zmniejszyc ilosc szczurków, z drugiej boje sie o nie strasznie...

Nienawidzę siebie.
Nienawidzę siebie za to, że nie było mnie w domu w ten przeklęty dzień.
Nie mam już siły płakać.
Poza tym mój brat pakuje się w jeszcze głębsze bagno.
Nienawidzę siebie za to, że nie było mnie w domu w ten przeklęty dzień.
Nie mam już siły płakać.
Poza tym mój brat pakuje się w jeszcze głębsze bagno.
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema