miało byćVicka211 pisze:lavena pisze:Vicka nie martw się, tu nawet Quasimodo został by pochwalony że ślicznie wygląda
Pocieszyłaś mnie![]()
Album rodzinny czyli nasze zdjęcia :-)
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Album rodzinny czyli nasze zdjęcia :-)
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
[quote="Vicka211"]Całe forum się rzuci na LaCokę

Będzie gwałt? I to zbiorowy?
No dooobra, oddam się po dobroci ;>
I wiesz co?
Tyś gupia a nie brzydka! Takie ciekawe oczka niebieskie i gładka buźka. Wyglądasz jak lalka porcelanowa
Będzie gwałt? I to zbiorowy?
No dooobra, oddam się po dobroci ;>
I wiesz co?
Tyś gupia a nie brzydka! Takie ciekawe oczka niebieskie i gładka buźka. Wyglądasz jak lalka porcelanowa
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
TM: Kira, Amisia, Lelia, Elvis, Buzia, Sachma, Zgredka, Tadzio, Fuzja, Enkeli, Pasio, Psiuta, Rubi, Keiko, Chiyo, Agutka,Osama
Coś mi cytat nie wyszedł 
<:3)~ Feta, Koka+Hera, Szu, Banshee, Neytiri, Nanami+Calypso, Balder+Hoder, Zgredki x2, Rosalie AR, Nisha+Amishi, Tamika+Yuki
Tyś się zmówiła z koleżanką mojej babci! O tak ! Wczoraj mi to samo powiedziałaLaCoka pisze:Wyglądasz jak lalka porcelanowa
A głupia to ja jestem, owszem
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
Żesz psiakostka... ^^
(Macie letni pasztet dla kontrastu: http://i331.photobucket.com/albums/l452 ... C00607.jpg - nie przepadam za tym zdjęciem, może dlatego, że nie wygląda na naturalne, choć takie jest
)
(Macie letni pasztet dla kontrastu: http://i331.photobucket.com/albums/l452 ... C00607.jpg - nie przepadam za tym zdjęciem, może dlatego, że nie wygląda na naturalne, choć takie jest
Ale wy wszytkie ładne jesteście.. aż wstyd siebie pokazywać, dobrze że nic nie mam teraz ze swoich zdjęć
LaCoka, bardzo ci do twarzy z tą czerwoną szminką!
LaCoka, bardzo ci do twarzy z tą czerwoną szminką!
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Dziękować :* niestety nie mogę używać na codzieńSheeruun pisze:LaCoka, bardzo ci do twarzy z tą czerwoną szminką!
Zadławiłam sie ze smiechutosiakks pisze:dzieki pin3skapin3ska pisze:Tosiaks, ładny biust![]()
![]()
zapuszczam
![]()
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
ej no bo szkoda ze tak sie nie dapin3ska pisze: tosiakks napisał(a):
pin3ska napisał(a):Tosiaks, ładny biust![]()
![]()
dzieki pin3skazapuszczam
![]()
Zadławiłam sie ze smiechu
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
."Nie ma znaczenia ile masz pieniędzy, ani ile rzeczy, możesz być biedakiem, ale mając psa jesteś bogaty" - /Louis Sabin/
I całe szczęście. Paznokcie, włosy można obciąć, a co zrobiłabyś z biustem...? 
no w sumie racjaZorlis pisze:I całe szczęście. Paznokcie, włosy można obciąć, a co zrobiłabyś z biustem...?
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 44#p793844 -Wąsate Mordki moje
Chciałem to napisać XD W sumie ciekawie by to wyglądało, z roku na rok coraz większe, aż w końcu trzeba by było wziąć jakieś wózki jak w supermarkecie pod boki, wsadzić tam biust i tak chodzić..I całe szczęście. Paznokcie, włosy można obciąć, a co zrobiłabyś z biustem...?
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Wrocimy do tego tematu za 50 lat i zobaczymy czy podtrzymasz to, co powiedzialastosiakks pisze:ej no bo szkoda ze tak sie nie dapin3ska pisze: tosiakks napisał(a):
![]()
dzieki pin3skazapuszczam
![]()
Zadławiłam sie ze smiechuwlosy rosna , paznokcie tez a biust nie
![]()
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
pin3ska pisze:Wrocimy do tego tematu za 50 lat i zobaczymy czy podtrzymasz to, co powiedzialastosiakks pisze:ej no bo szkoda ze tak sie nie dapin3ska pisze: tosiakks napisał(a):
![]()
dzieki pin3skazapuszczam
![]()
Zadławiłam sie ze smiechuwlosy rosna , paznokcie tez a biust nie
![]()
One nie rosną, one zmieniają położenie w przestrzeni
LaCoka, tosiakks, Vicka211 - chyba zmienię orientację, dziołchy

tosiakks pisze:dzieki pin3skazapuszczam
![]()
![]()
Sheeruun pisze:aż w końcu trzeba by było wziąć jakieś wózki jak w supermarkecie pod boki, wsadzić tam biust i tak chodzić.. haha
Za TM: Febe, Mizia, Armia, Doris, Dylema