[klatka] wybór klatki
Moderator: Junior Moderator
					Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu 

Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

- 
				Nietoperrr...
- Kontakt:
Re: [klatka] wybór klatki
wujek,małe drzwiczki,więc trudny dostęp do zakamarków przy czyszczeniu,poza tym to PYKO...Dzwoni,trzeszczy,kuweta cieniutka i łatwo połamać czy przegryźć szczurzym ząbkom.Pręty szybko tracą ocynk.Jedyny plus to taki,że jest składana,więc super do transportu,jak często wyjeżdżasz.

TU I TERAZ Gwizdo,Duszek
Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
Akysz,Szopen,Akuku,Duszka,Tosia,Rambo,Hektor,Lian-Czu[*]
Mebelki polarkowe http://www.fotosik.pl/u/iwonakoziarska/album/1166241/38

Za TM Agata,Kleofas,Figo,Bobek,Frodo,Niko,Bazyl,Zgredek,Indiana,Otiś,Angel,Bercik,Apsik,Rademenes,
- szczuruleczka
Ja szanuję to jesgo "brzydzenie się". Bardzo możliwe że uda się sprawić szczurkom nową, duza klatkę 
A to nei tylko przyjemność dla ściurów, bowiem posiadam duszę architekta i bd mogła urządzać fajniej takiego giganta

A to nei tylko przyjemność dla ściurów, bowiem posiadam duszę architekta i bd mogła urządzać fajniej takiego giganta

Klara & Luna - za TM [*]
Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']

Prochacki [']
Hera [']
Sana [']
Fred [']
Nietoper... ja mam tą klatkę, fakt z deka głośna, ale z drzwiczek dostanę wszędzie ręką pomimo że jestem drobna i problemów z wyłapaniem szczurów nie mam. Czyści się dobrze a kuweta jeszcze cała ;].

Szczurza rodzinka: * Lili * Kropka * Zmyłka * Wypierd *
Odeszły: * Maja * Różyczka * Adaś * Niunia * Yuki * Remi * Jagódka * Yogi * Phantom * Czochruś * Ninja * Nefertari * Misiu *
- 
				Nietoperrr...
- Kontakt:
noova,jak lubisz gimnastykę...  Jak dla mnie stanowczo za małe drzwiczki,a wielką babą też nie jestem
 Jak dla mnie stanowczo za małe drzwiczki,a wielką babą też nie jestem  Niewygodnie mi się w niej sprzątało,wieszało hamaki itp.
 Niewygodnie mi się w niej sprzątało,wieszało hamaki itp.
Ja miałam tą klatkę przez moment i z radością oddałam.Ale nie no,jak kto co woli,ja tylko wyrażam swoje zdanie.

Jak dla mnie stanowczo za małe drzwiczki,a wielką babą też nie jestem
 Jak dla mnie stanowczo za małe drzwiczki,a wielką babą też nie jestem  Niewygodnie mi się w niej sprzątało,wieszało hamaki itp.
 Niewygodnie mi się w niej sprzątało,wieszało hamaki itp.Ja miałam tą klatkę przez moment i z radością oddałam.Ale nie no,jak kto co woli,ja tylko wyrażam swoje zdanie.
TU I TERAZ Gwizdo,Duszek

- 
				Nakasha
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Drzwiczki można powiększyć - ja zawsze wycinam większe drzwiczki w tego typu klatkach.  Tylko ocynk się nie sprawdza przy większej ilości ogonków, trudno go utrzymać w czystości.
 Tylko ocynk się nie sprawdza przy większej ilości ogonków, trudno go utrzymać w czystości.

Tylko ocynk się nie sprawdza przy większej ilości ogonków, trudno go utrzymać w czystości.
 Tylko ocynk się nie sprawdza przy większej ilości ogonków, trudno go utrzymać w czystości.Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

W jaki sposób powiększasz za małe drzwiczki?

Też jestem ciekawa, bo szlag mnie trafia z tymi naszymi małymi drzwiczkami  

- 
				Nakasha
- Kontakt:
Biorę przecinak i wycinam taką wielkość, jaka mi pasuje, a same drzwiczki to również odpowiednio przycięta część jakiejś starej klatki lub kupiony i przycięty metalowy ociekacz (np. w Leroy Merlin).

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij

- 
				Nakasha
- Kontakt:
Np. tutaj wycięłam otwór w lotni, a jako drzwiczki służy pomalowana kratka, która miała być nad kuwetą w wiewiórce:

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij

- szczurzyca.
- Kontakt:
Nakasha, chyba też tak zrobię, bo te małe drzwiczki w lotni doprowadzają mnie do szalu 
jaki masz świetny zegar!

jaki masz świetny zegar!

['] Diuna Barnaba Misiek 2Kremówki Charlotte Chanel Foczka Beza Molly Coco Malina Bianka Ronia Rasta Delilah-Rattie'sLove Tequila Dżuma Duffy Ernest Cholera Apollo Coffee Missisipi Agusia Rosa ['] Beżyczka 1Kremówka <:3 )~~

Tylko trzeba uważać, żeby nie przesadzić, bo czasem za duża wycięta dziura może naruszyć stabilność klatki 

Ze mną: Frotka, Flaszka <:3 )~~
Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf

Za TM: Ally,Majka,Lidka, Benia, Chrupka, Gaja, Basiek, Poziomka, Czarny, Luna, Krówka, Haszczyk, Duży, Zaraz, Haszczak, Piratka, Mariusz, Felicja, Mioli, Ciri, Pchełka, Halina, Oliwka, Lili, Margola, Mortadela, Rudolf
Ratatuuuj! 
Czyli nei ma co szukać dużej klatki w dodatku z odpowiednimi drzwiczkami, jeśli mozna je samemu skombinowac
Bardoz fajna ajdija

Czyli nei ma co szukać dużej klatki w dodatku z odpowiednimi drzwiczkami, jeśli mozna je samemu skombinowac

Bardoz fajna ajdija

- 
				Nakasha
- Kontakt:
Niestety już nie mam tego zegara.  Uszkodził się podczas przeprowadzki.
 Uszkodził się podczas przeprowadzki.

Uszkodził się podczas przeprowadzki.
 Uszkodził się podczas przeprowadzki.Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij

No to ja na podobnej zasadzie dorobiłam dodatkowe drzwiczki na suficie, bo bez nich można było oszaleć  

Sześciu szczurzych rozbójników: Muffin[*], Oskar[*], Ryjek[*], Szymon[*], Alvin[*], Melman, Zdzichu, Edek[/color]