Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Weselnik :>
Przyszły oczyszczacze
Hulają sobie juz ze 3 godzinki
Podobno powietrze jest juz lepsze...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
- julia i stefan
5 godzinna psychoterapia z informatykiem przez neta Grzesiek jesteś super kompanem do nocnych rozmów na każdy temat
dziękuje
Nie ma Ciebie nie ma mnie...
Właśnie wyiskano mi głowe. Włosy, twarz (włącznie z czołem, policzkami, nosem, oczami), uszy, szyje też.
Uwielbiam moje potwory

Uwielbiam moje potwory
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
z oczami... tak, specjalność szczupaka. odczuwam to jak wyrywanie rzęs i piłowanie brzegów powiek. a nijak mu się nie da przetłumaczyć.................... lubi też czyścić mi paznokcie [efekt wbijania się grubej drzazgi pod paznokieć, on nie zna umiaru, jakby chciał ten paznokieć całkiem zerwać. zasadza się znienacka i atakuje....]
ten się nie myli, kto nic nie robi
Shiva jest już u mnie
Jest śliczna, w dodatku miziak z niej, nie to co moje niedotykalskie, bo zawsze są w biegu i nie mają czasu.
W dodatku znalazłam autko jakie mi się podoba i stać mnie na nie. W sobotę tata jedzie obejrzeć, jak wszystko będzie grać to będzie moje
W dodatku znalazłam autko jakie mi się podoba i stać mnie na nie. W sobotę tata jedzie obejrzeć, jak wszystko będzie grać to będzie moje
Zgarnelam dzis 3 wpisy
razem mam juz 5
Jeszcze 27 mi zostało...
Lepiej mi idzie z nauką jazdy 
Staram się zmienić nieco podejście i się tak nie stresować tym wszystkim.
Chyba mi wychodzi, bo już nie czuję się przed jazdami, jak przed dentystą.
Plecy wciąż mnie bolą, ale już nie tak intensywnie, jak wcześniej.
Oby tak dalej!
Poza tym Vanillka przestała rzęzić
Staram się zmienić nieco podejście i się tak nie stresować tym wszystkim.
Chyba mi wychodzi, bo już nie czuję się przed jazdami, jak przed dentystą.
Plecy wciąż mnie bolą, ale już nie tak intensywnie, jak wcześniej.
Oby tak dalej!
Poza tym Vanillka przestała rzęzić
obraz nowy powstał
nawet sensownie wyszedł.
mąż wrócił. całe 2 dni go nie było! i kupił mi lodzika w polewie toffi
mąż wrócił. całe 2 dni go nie było! i kupił mi lodzika w polewie toffi
ten się nie myli, kto nic nie robi
Znalazłam dowód !! 
- Magamaga
- Starszy Moderator na urlopie
Pineska - ja teżpin3ska pisze:Znalazłam dowód !!
Przyjechał nowy ogon 
- julia i stefan
właśnie przeczytałam ze zaliczyłam kolosa
w tym semestrze wszystkie kolokwia zaliczyłam w I terminie
w tym semestrze wszystkie kolokwia zaliczyłam w I terminie
Nie ma Ciebie nie ma mnie...
Dzisiaj doszła długo wyczekiwana klatka! Krzyczmy alleluja!