Smutnik :(

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Nina
Kontakt:

Re: Smutnik :(

Post autor: Nina »

Itka pisze:Nina napisał(a):
Jak nie będe obłazić to będzie tylko i wyłącznie zasługa mojej wyrozumiałej skóry ::)
Smaruj się od razu mocno nawilżającym balsamem. Chociaż myślę, że skoro się tak porządnie przypaliłaś, jak piszesz, to i tak zlezie Ci skóra. Ale przynajmniej nie będzie tak bolało. ;)
Smaruje cały czas ;) Nie powinna złazić, tak mi sie przynajmniej wydaje. W każdym razie nie z łydek. Ale z pośladków (części, która wystawała spod stroju) to w sumie niewykluczone :P

Co do 'samczego' tematu to zakładajcie jak marudzicie ;) ja nie mam najmniejszego powodu do marudzenia :)
No chyba, że na to, że mój facet sie dzisiaj farbuje :D
Haha. Jutro mają koncert i stwierdził, że chce sie upodobnić do gitary :P Tym sposobem wybraliśmy czerwoną szamponetke :D Jestem ciekawa efektu ::)
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Izold

Post autor: Izold »

Jest mi strasznie i nie wytrzymuje już nerwowo.
Awatar użytkownika
Asmena

Post autor: Asmena »

No to w sumie chyba znowu jestem sama.
I nie wiem, czy to dobrze, czy źle. Smutno- bo skrzywdziłam wspaniałego chłopaka. A dobrze, bo wreszcie uwolniłam się od związku, w którym moja prawdziwa natura się dusiła...

Nie pisałam Wam tego jeszcze, ale prawie przez 18lat swojego życia uważałam się za homo. W dniu moich 16 urodzin poznałam dziewczynę, w której zakochałam się od pierwszego wejrzenia i tak sobie to moje małe uczucie we mnie siedziało, póki nie poznałam Pawła. Miałam nadzieję, że wreszcie będę NORMALNA.

Ale nie udało się. Nie potrafię się przekonać do facetów. To była moja ostatnia próba. Już nigdy więcej nie będę walczyć ze swoją naturą...

Ufff, wreszcie to z siebie zrzuciłam... Wszyscy na wakacjach, więc nie ma do kogo gęby otworzyć.
Ze mną: Chibi, Riku, Shinju, Kambru, Arai, Chiki, Hagu, Sukui
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

Asmena chociaz zakochalas sie z wzajemnoscia? :)
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
Asmena

Hmmm... Trudno określić... Ona zawsze trzymała mnie na drugim miejscu- ciągle zmieniała facetów jak rękawiczki, a ze mną była wtedy, kiedy tamci wychodzili do toalety (taka przenośnia ;) )...
Teraz ona jest całkowicie wolna i spotykamy się we wtorek... Mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej. Zawsze nas do siebie ciągnęło.

Ale najgorsze są te głupie wyrzuty sumienia... To taki wspaniały chłopak... Tak bardzo byłam z nim szczęśliwa... I przekreśliłam tak pięknie rysującą się wspólną przyszłość. Z jednej strony- czuję wielką ulgę. Z drugiej- tak bardzo żałuję, że skrzywdziłam osobę, na której mi zależało :(...
Za TM: Akai, Filip, Aida, Naka, Lucy, Labisia, Kate, Mariusz, Nezumi, Doku, Haya
Awatar użytkownika
alken

Post autor: alken »

Chyba lepiej teraz niż później, a wątpię, że układając sobie z nim życie byłabyś szczęśliwa- do pewnego stopnia może, ale nie w pełni. A potem przychodzą zobowiązania, wspólne mieszkanie, rzeczy, dzieci i coraz trudniej przerwać. Chłopak się z tego jakoś otrząśnie. A Tobie życzę powodzenia z tamtą, tylko nie daj się sobą bawić i zwodzić, no, bo w tyłek dostaniesz! ;)
ze mną: leszek, kendrick

odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek

I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
Awatar użytkownika
Telimenka

Moje male velvetkowe szczescie nie dojedzie do mnie juz nigdy :(:(:(:(:(

[']..spij spokojnie Chemiczku

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Jeju, Teli co sie stało? :(
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
Asmena

Teliś, trzymaj się!...

... ech, a ja się cieszyłam, że takiego przystojniaka będę przewozić :(...
To jest jakiś pechowy miot... Biedny maluszek...
Awatar użytkownika
susurrement

Post autor: susurrement »

o matko.. co się stało, Telimenko? :(
najpierw Cassiel, potem Carmen, teraz Chemik.. kurna, co się dzieje?! :(
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Cyklotymia

Post autor: Cyklotymia »

Co za pech :( [*]
Awatar użytkownika
Telimenka

Wyniki sekcji beda jutro. A Nakasha podejrzewa obrazenia wewnetrzne po indycencie w ktorym zginela Carmen.
Nie wiem co sie dzieje... az boje sie myslec. Tak czekalam na tego malca, tak bardzo chcialam zeby trafil do mnie..

:'( :'( :'(

Awatar użytkownika
Aslaweka

Post autor: Aslaweka »

Witam jestem w temacie smutki :( to jest idealny tema dla mnie w tej chwili . Dzisiaj została wykonana kastracja mojego najlepszego szczura ,i dzisiaj ten szczur zdechł , az mi sie łzy pusciły jak go zobaczyłem nie mam pojecia z jakiej przyczyny zdechł czuje sie strasznie nawet teraz jak to pisze to mi sie juz łzy zbieraja
:( szkoda mi go bardzo bo naprawde to był wyjadkowy szczur :( mam nadzieje ze jeszcze kiedys na takiego natrafie ..... :(
Obrazek
[*] MilkiWay , Pazerna , Biała, czarna [*]
26.lipiec.2010 r
Awatar użytkownika
Akka

Post autor: Akka »

przykro mi Aslaweka :(
Obrazek
Ze mną: ♥ Batasuma, Guernica, Negra, Blixa ♥
Odeszły: Dżuman, Karbonka, Harpi, Yerstina, Indali, Ramona, Hawana, Iskariot, Szpilka, Luna [*]
Awatar użytkownika
susurrement

Post autor: susurrement »

Telimenka pisze:Tak czekalam na tego malca, tak bardzo chcialam zeby trafil do mnie..
idealnie Cię rozumiem..
:(( trzymaj się, kochana..
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”