Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Ojej, ale przystojniaki!
A może by tak w ogóle oficjalnie powiedzieć, który jak sie nazywa?
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp
Normalnie szanowna ekipa mnie rozwala. Jak dziś rano otworzyłam klatkę, żeby trochę ogarnąć i podać śniadanko, to rzucili się na mnie jak stado ogarów. Miałam szczury wszędzie. Przodowały te małe pchły. Ale stara gwardia nie pozostawała w tyle. W ogóle, to odkąd są u nas maludy, ci starsi zrobili się jeszcze bardziej wylewni. Starczy usiąść, a już się ma ich na kolanach, trzeba rozdawać pieszczotki i buziaczki. Chyba czują się zagrożeni przez malców. A przecież ani przez chwilę nie okazaliśmy nowym więcej uwagi, niż im.
Nasz Gwidon wygląda nam na materiał na Alfę. Pozycja Flipa jest więc zagrożona. Młody jest niesamowicie zaradny, czupurny, wszędzie go pełno, wszystko musi wiedzieć i widzieć. Jest przeuroczy. Z resztą całe nasze stado jest absolutnie cudowne, piękne i ukochane.
Ze mną: LeeLee + Lily W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła Tupot Małych Stóp