~~Moje Rekiny Puszyste
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: ~~Moje Rekiny Puszyste
Ja znam przypadki (też z własnego doświadczenia) memłania w paszczy ziarenek kaszy zmieszanej z jogurtem czy gerberkiem, tak, żeby zlizać dobroć a kaszę wypluć. Więc jak kaszy nie lubią, to nie wiem czy mięsko je przekona 

ze mną: leszek, kendrick
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
odeszły: mysza, karmelek, makumba, ronja, ziuta, lilka, fifioł, kaszanka, zoja, tosia, emil, marcin, ziemniaczek
I'm not really good at giving advice. Do you want a sarcastic comment?
jak dobrze, że kciukanie Runince pomogło
!
Moje bardzo lubią kaszę gryczaną i kuskus, do gryczanej dodaję im zawsze parę kropelek oleju
Przez noc zawsze ściamkają wszystko.
Mizianka dla dziewczynek!

Moje bardzo lubią kaszę gryczaną i kuskus, do gryczanej dodaję im zawsze parę kropelek oleju

Mizianka dla dziewczynek!
[*] Mała Kawowa Apokalipsa... ciąg dalszy nastąpi. [/color][/size]
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
Gdyby szczury nie istniały, należałoby je wymyślić.
żeby tak zawsze byłoPo krotkiej nieobecności, przynoszę raczej dobre wieści:)

Tu pare fotosow moich Ogonkowych:)
W koncu naładowalam baterie i okazalo sie, ze jest tam parę cudnych fotek,z czasu kiedy to dziewczynki ulegly faascynacji torbą papierową.
Wszystkie tam wlazly i zmeczone "wrazeniami" zasnęły. Niestety polowa zdjec byla nieostra wrrr.

Runa i Sandijka
[url=http://www.fotosik.pl]
Znow Runka i Sandi.

Wytrzeszczałka Runa

Bozyszcze tłumow- Kokarda

Runka ( tu widać gulę na szyji
((, Masumi tricolori
dupsko Lilituchy i kawałek Sandijki

Trzy wspaniałe i kuskus. (Runa, Sandi ---- urosła, wielkoscią dorownuje Lilitce) oraz i Lili we własnej osobie.

Masumi i Sandi
))

i raz jeszcze Runka w okresie przedgulowym...
Mam niestety takie niecne wrażenie, ze trzeba będzie to wyciachać. Wprawdzie wetka powiedziała ,ze zabieg góra 10 minut, ale co ingerencja to ingerencja...Niech toto znika !!!!!

Dodatkowo ktoś podziurkował Masumi, ma dwie szramy na obu łopatkach...
Reszta dziewczyn czysta (chociaż Lili też ma jakies dwa strupki, ale nie takie głeboki użarcia jak Masuma)
Co gorsze, trudno wyczuć ktorej to sprawka?
W koncu naładowalam baterie i okazalo sie, ze jest tam parę cudnych fotek,z czasu kiedy to dziewczynki ulegly faascynacji torbą papierową.
Wszystkie tam wlazly i zmeczone "wrazeniami" zasnęły. Niestety polowa zdjec byla nieostra wrrr.

Runa i Sandijka

[url=http://www.fotosik.pl]

Znow Runka i Sandi.

Wytrzeszczałka Runa

Bozyszcze tłumow- Kokarda

Runka ( tu widać gulę na szyji

Trzy wspaniałe i kuskus. (Runa, Sandi ---- urosła, wielkoscią dorownuje Lilitce) oraz i Lili we własnej osobie.

Masumi i Sandi

i raz jeszcze Runka w okresie przedgulowym...
Mam niestety takie niecne wrażenie, ze trzeba będzie to wyciachać. Wprawdzie wetka powiedziała ,ze zabieg góra 10 minut, ale co ingerencja to ingerencja...Niech toto znika !!!!!

Dodatkowo ktoś podziurkował Masumi, ma dwie szramy na obu łopatkach...
Reszta dziewczyn czysta (chociaż Lili też ma jakies dwa strupki, ale nie takie głeboki użarcia jak Masuma)
Co gorsze, trudno wyczuć ktorej to sprawka?
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
zbieraj odciski łapek! prowadź przesłuchania i dochodzenie w sprawie pogryzienia... pewnie jakieś niesnaski w sprawie jedzenia lub miejsca na szczycie szczurzej góry 

alken pisze:Ja znam przypadki (też z własnego doświadczenia) memłania w paszczy ziarenek kaszy zmieszanej z jogurtem czy gerberkiem, tak, żeby zlizać dobroć a kaszę wypluć. Więc jak kaszy nie lubią, to nie wiem czy mięsko je przekona

Rekiny wyglądają w tej torbie, jak elegancko zapakowany prezent

Niech znika! a naruszona skórka, to pewnie skutek rozdrażnienia upałami... u mnie i w normalnej temperaturze wiecznie rozjemca potrzebny

kokarda na precikach i prezent z sefory 

Nie mogę się napatrzeć na zdjęcia takie fotogeniczne masz baby 

-
- Numer GG: 4379189
- Kontakt:
Śliczne zdjęcia! Runka najgenialniejsza 

Z nami: Ganix, Yetta, Inari, Cerridwen, Ceres Ciel i dziczek Włóczykij
Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Za TM: 88 szczurzych duszyczek

Dlaczego mnie tu ostatnio nie było... ? Hmm
?
Zdjęcia świetne! Sandijka to taka śliczna! Kolorek Fruzi, budowa i sierść Mila

Zdjęcia świetne! Sandijka to taka śliczna! Kolorek Fruzi, budowa i sierść Mila

mordki prześliczne, każda jedna
jak zawsze, miło było odwiedzić Wasz temat 

mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
- StasiMalgosia
Runka za sterem torebkowego pojazdu - rozbrajająca
A na stan zapalny polecam napar z nagietka. Na ludzkie dolegliwości działa więc i na szczurkowe powinien

A na stan zapalny polecam napar z nagietka. Na ludzkie dolegliwości działa więc i na szczurkowe powinien
Szczurzaki to takie ciekawskie są że ho ho
i jakie kochane <3

i jakie kochane <3
Deli , panieneczki cudne są
pięknie wyszły na tych fotkach , Sandijka faktycznie sporo urosła , a już Runa z tą swoją słodką minką na końcu to ...
Buziaczki dla słodziutkich dziewuszek

Buziaczki dla słodziutkich dziewuszek

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Dziekujemy za buziaczki i kciuki chóralnie !!!
Tym bardziej, ze dzisiaj tadaaaaaaaaaaam
ropień Runiny pękł !!!

W sumie nie jest to specjalnie wesoła wiesc ( no bo wiadomo ,jak to z ropniami bywa), ale po schizie chłoniakowej, to naprawdę jestem skłonna z wdzięcznością wyssać tę obrzydliwą ropę, jesli mialo by to w czyms jeszcze pomoc.
Więcej wiesci wkrotce, na razie padam na nos i idę spać (forum wciąga niczym bagno.)
Tym bardziej, ze dzisiaj tadaaaaaaaaaaam
ropień Runiny pękł !!!

W sumie nie jest to specjalnie wesoła wiesc ( no bo wiadomo ,jak to z ropniami bywa), ale po schizie chłoniakowej, to naprawdę jestem skłonna z wdzięcznością wyssać tę obrzydliwą ropę, jesli mialo by to w czyms jeszcze pomoc.
Więcej wiesci wkrotce, na razie padam na nos i idę spać (forum wciąga niczym bagno.)
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,