Ciesze się że z Batusią już lepiej i nie dziwie Ci się bo widok swoich szczurków każdego pociesza
Gwiazdkowa Ekipa - koniec szczurzej przygody
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Moje Małe Gwiazdki :)
Ojeju, mała Lenka
Ciesze się że z Batusią już lepiej i nie dziwie Ci się bo widok swoich szczurków każdego pociesza
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Za TM: Zając[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Jednak Lenka się nie pomyliła... Moja Ciocia dziś odeszła... :'(
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
Mamo Emi... Nie wiem co mówić...
xiao to piesek .
xiao to piesek .
Bardzo mi przykro ..
Wszystko co mamy to wspomnienia, bo świat wiruje i my razem z nim. Czasem jakaś gwiazda gaśnie .. a jedyne co możemy to powiedzieć Jej : Dziękuję że mogłam Cię ujrzeć .. ale zostają wspomnienia, z szacunku, z podziwu .. z miłości.
Trzymaj się .
Wszystko co mamy to wspomnienia, bo świat wiruje i my razem z nim. Czasem jakaś gwiazda gaśnie .. a jedyne co możemy to powiedzieć Jej : Dziękuję że mogłam Cię ujrzeć .. ale zostają wspomnienia, z szacunku, z podziwu .. z miłości.
Trzymaj się .
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133
Hamaczki dla każdej paczki
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Jesteśmy z Tobą całym sercem.
bardzo mi przykro Emi współczuję Ci kochana 
Emi trzymaj sie:( strasznie przykro:(
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
Dziękuję dziewczyny...
W życiu już tak jest - coś się kończy, a coś innego zaczyna. Nic nie poradzimy. Wiadomo, że takie sytuacje są bardzo przykre dla każdego, ale wielka rozpacz tym bardziej nic nie da, a może tylko zaszkodzić. Chyba się już z tym pogodziłam. Życie płynie dalej. Choć to przybijające, to wiem, że nic nie zmienię. Smutek w serduchu i tak zostanie...
A co do Lenki, zawsze była dla mnie bliską istotą. Nawet mogę powiedzieć, że najbliższą. Uratowała mi i mojej mamie życie, gdy wyczuła ulatniający się gaz... Chwilę później, a mogło by się to źle skończyć. Zawsze ostrzegała jeśli czuła coś niepokojącego. Również teraz nie zawiodła... Dziękuję Ci Biszkoptowy Skarbeczku!
Jutro urodzinki Czarnulek. Rok, ech, zleciało. Może nie będzie hucznej imprezy z racji innej, smutniejszej uroczystości, ale pamiętam i uczcimy to ich malutkie święto w ciszy ze smakołykami.
Batusia znów trochę gorzej oddycha, ale ciałka nabiera i goni po klatce.
Jak już tylko się odrobię ze wszystkim i trochę pozbieram, to sesja na pewno będzie.
Dzięuję Wam wszystkim, bo jesteście dla mnie jak rodzina. Wspieracie i podnosicie na duchu jak nie wiem.
Całujemy i pozdrawiamy z Gwiazdkowa!
A co do Lenki, zawsze była dla mnie bliską istotą. Nawet mogę powiedzieć, że najbliższą. Uratowała mi i mojej mamie życie, gdy wyczuła ulatniający się gaz... Chwilę później, a mogło by się to źle skończyć. Zawsze ostrzegała jeśli czuła coś niepokojącego. Również teraz nie zawiodła... Dziękuję Ci Biszkoptowy Skarbeczku!
Jutro urodzinki Czarnulek. Rok, ech, zleciało. Może nie będzie hucznej imprezy z racji innej, smutniejszej uroczystości, ale pamiętam i uczcimy to ich malutkie święto w ciszy ze smakołykami.
Batusia znów trochę gorzej oddycha, ale ciałka nabiera i goni po klatce.
Jak już tylko się odrobię ze wszystkim i trochę pozbieram, to sesja na pewno będzie.
Dzięuję Wam wszystkim, bo jesteście dla mnie jak rodzina. Wspieracie i podnosicie na duchu jak nie wiem.
Och, jak ten czas, leci
Mam nadzieję że zaprosisz nas na imprezę potrójnych urodzin
Będzie balanga
Czekam na sesję, rysując tło do Twojego konkursu! No ludziska zgłaszać się!
Czekam na sesję, rysując tło do Twojego konkursu! No ludziska zgłaszać się!
xiao, jutro to taka kameralna imprezka w gronie Nutellowo-Emilowo-Gwiazdkowym, a następna listopadowa impreza urodzinowa (k)Lusi - no po prostu musisz być! 
Właśnie - konkursować się!!!
Właśnie - konkursować się!!!
Nie ma co, ja żadnych imprezek nie opuszczam

Biedna Batmanka, upał też nie ułatwia spokojnego oddychania...
Wyzdrowienia jak najszybciej jej życzę!
Przykro mi z powodu Twojej Cioci...Trzymaj się...
Przykro mi z powodu Twojej Cioci...Trzymaj się...
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Dziękuję Ci Uni.
Prawda, duszno u nas okropnie, po wczorajszej burzy znów upał i duchota...
Ale nie wiem już sama czy zabierać ją do weta. Nie wiem po jakim czasie antybiotyk powinien pomóc. Ale ważne, że już je i szaleje z innymi. 
A teraz przechodzimy do tematu dnia!
100 lat Buciu, Pchełko i Batmanko!
Moje kluseczki, moje malutkie łysolkowate ogoneczki!
Urodziły się między 13.00 a 14.00 o ile dobrze z nerwów zapamiętałam. Ciąża Buni była z jednej strony zaskoczeniem, a z drugiej wiedziałam, że zoologowe ogonki mogą przynosić niespodzianki...
Ale ta wpadka była warta. Mam trzy cudowne dziewczyneczki.
Ale oczywiście nie zapominam o reszcie wnucząt, o nie! A więc życzenia dla:
- Kremusia
- Despusia
- Majki
- Sabinki
Od pierwszych godzin ich życia dostałam pozwolenie od panny Buni na sprawdzanie stanu kluch. Wszystkie miały piękne brzuchole pełne mleka.
No i od tyciego żelka były nauczone przebywania z człowiekiem.
Bezbłędnie rozróżniłam płeć już w pierwszym tygodniu ich życia.
Wiem, że babcia nie powinna mieć ulubieńca, nie krzyczcie... Ale Despuś... Jeśli byłby dziewczynką, to pewne, że by u nas został. Kopia mamusi! Ta plamka na łebku. Ach...
Nasz "Baryłek", grubas jakich mało!
Ale tak na serio - wszystkie kocham po równo.
Nie wiem jak teraz u Laguny z chłopakami, ani co u dziewczynek, które przygarnął jacekzyga. Będę do Was pisać.
Zaraz robię torcik.
Ale sesji brak.
Chociaż...
Taka inna. 

To był wspaniały roczek.
Prawda, duszno u nas okropnie, po wczorajszej burzy znów upał i duchota...
A teraz przechodzimy do tematu dnia!
100 lat Buciu, Pchełko i Batmanko!
Moje kluseczki, moje malutkie łysolkowate ogoneczki!
- Kremusia
- Despusia
- Majki
- Sabinki
Od pierwszych godzin ich życia dostałam pozwolenie od panny Buni na sprawdzanie stanu kluch. Wszystkie miały piękne brzuchole pełne mleka.
Wiem, że babcia nie powinna mieć ulubieńca, nie krzyczcie... Ale Despuś... Jeśli byłby dziewczynką, to pewne, że by u nas został. Kopia mamusi! Ta plamka na łebku. Ach...
Nie wiem jak teraz u Laguny z chłopakami, ani co u dziewczynek, które przygarnął jacekzyga. Będę do Was pisać.
Zaraz robię torcik.

To był wspaniały roczek.
Och jakie małe słodziaki
A teraz czas na piosenkę ode mnie i moich panienek, a więc:
Sto lat, sto lat, niech żyją żyją nam! Sto lat, sto lat niech żyją, żyją nam! Jeszcze raz jeszcze raz, niech żyją żyją nam! Niech, żyją naaaaaaaaaaaam!!!!!!

Sto lat, sto lat, niech żyją żyją nam! Sto lat, sto lat niech żyją, żyją nam! Jeszcze raz jeszcze raz, niech żyją żyją nam! Niech, żyją naaaaaaaaaaaam!!!!!!
- last.drop.of.blood
Wszystkiego najlepszego x 3!
Moi przyjaciele:
-szczurki: Ate[*], Fames[*], Echo, Nemezis
-koty: Perle, Franek[*]
-psy: Kropka, Cosmo
-ptaki: Papuga, Emilka (kura)[*]
GRECKIE BOGINIE- http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=35487
-szczurki: Ate[*], Fames[*], Echo, Nemezis
-koty: Perle, Franek[*]
-psy: Kropka, Cosmo