Gwiazdkowa Ekipa - koniec szczurzej przygody

Dział poświęcony wszystkim zwierzakom, które macie lub chcielibyście mieć. Można tutaj się chwalić i słodzić do woli!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
xiao-he
Kontakt:

Re: Moje Małe Gwiazdki :)

Post autor: xiao-he »

Ojeju, mała Lenka :'(
Ciesze się że z Batusią już lepiej i nie dziwie Ci się bo widok swoich szczurków każdego pociesza :D
Spółka z.o.o., czyli moje małe wafle :)
Ze mną: DTciaki
Za TM: Zając
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Awatar użytkownika
emi2410
Kontakt:

Post autor: emi2410 »

Jednak Lenka się nie pomyliła... Moja Ciocia dziś odeszła... :'(
Bezszczurowo - Werter w nowym domku
W sercu: 17 szczurzych duszyczek [*][/b][/size]
xiao-he
Kontakt:

:'( Trzymaj się kochana...a jednak, szczury zawsze mają rację... [*]
[*] Królewna[*] Beza[*] PanBe[*] Szyszka[*] Nesca[*] Mocca[*] Szajba[*] Izzi[*] Inka[*] Fryga[*] Filifionka[*] Fistaszek[*] Florka[*] Archibald Ogryzek[*][/color][/i][/b]
Awatar użytkownika
Igaśka

Post autor: Igaśka »

Mamo Emi... Nie wiem co mówić...
xiao to piesek .
Awatar użytkownika
Eve

Post autor: Eve »

Bardzo mi przykro ..
Wszystko co mamy to wspomnienia, bo świat wiruje i my razem z nim. Czasem jakaś gwiazda gaśnie .. a jedyne co możemy to powiedzieć Jej : Dziękuję że mogłam Cię ujrzeć .. ale zostają wspomnienia, z szacunku, z podziwu .. z miłości.

Trzymaj się .
Łapki malutkie ale wyobraźnia ogromna..
Moje miziaki: Futra z Charakterem
http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=33133

Hamaczki dla każdej paczki :P
http://szczury.org/viewtopic.php?f=149&t=38219
Awatar użytkownika
Igaśka

Post autor: Igaśka »

Jesteśmy z Tobą całym sercem. :-* bardzo mi przykro Emi współczuję Ci kochana :-[
Awatar użytkownika
sylwiaj

Post autor: sylwiaj »

Emi trzymaj sie:( strasznie przykro:(
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister

ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia
Awatar użytkownika
emi2410
Kontakt:

Dziękuję dziewczyny... :-* W życiu już tak jest - coś się kończy, a coś innego zaczyna. Nic nie poradzimy. Wiadomo, że takie sytuacje są bardzo przykre dla każdego, ale wielka rozpacz tym bardziej nic nie da, a może tylko zaszkodzić. Chyba się już z tym pogodziłam. Życie płynie dalej. Choć to przybijające, to wiem, że nic nie zmienię. Smutek w serduchu i tak zostanie...

A co do Lenki, zawsze była dla mnie bliską istotą. Nawet mogę powiedzieć, że najbliższą. Uratowała mi i mojej mamie życie, gdy wyczuła ulatniający się gaz... Chwilę później, a mogło by się to źle skończyć. Zawsze ostrzegała jeśli czuła coś niepokojącego. Również teraz nie zawiodła... Dziękuję Ci Biszkoptowy Skarbeczku! :-*

Jutro urodzinki Czarnulek. Rok, ech, zleciało. Może nie będzie hucznej imprezy z racji innej, smutniejszej uroczystości, ale pamiętam i uczcimy to ich malutkie święto w ciszy ze smakołykami. :)

Batusia znów trochę gorzej oddycha, ale ciałka nabiera i goni po klatce. ::)

Jak już tylko się odrobię ze wszystkim i trochę pozbieram, to sesja na pewno będzie.

Dzięuję Wam wszystkim, bo jesteście dla mnie jak rodzina. Wspieracie i podnosicie na duchu jak nie wiem. :-* Całujemy i pozdrawiamy z Gwiazdkowa!
xiao-he
Kontakt:

Och, jak ten czas, leci ::) Mam nadzieję że zaprosisz nas na imprezę potrójnych urodzin ;D Będzie balanga :P
Czekam na sesję, rysując tło do Twojego konkursu! No ludziska zgłaszać się! :D
Awatar użytkownika
emi2410
Kontakt:

xiao, jutro to taka kameralna imprezka w gronie Nutellowo-Emilowo-Gwiazdkowym, a następna listopadowa impreza urodzinowa (k)Lusi - no po prostu musisz być! ;D

Właśnie - konkursować się!!! O0
xiao-he
Kontakt:

Nie ma co, ja żadnych imprezek nie opuszczam ;D :P
Awatar użytkownika
unipaks

Post autor: unipaks »

Biedna Batmanka, upał też nie ułatwia spokojnego oddychania... :-\ Wyzdrowienia jak najszybciej jej życzę! :-*
Przykro mi z powodu Twojej Cioci...Trzymaj się...
[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Awatar użytkownika
emi2410
Kontakt:

Dziękuję Ci Uni. :-*
Prawda, duszno u nas okropnie, po wczorajszej burzy znów upał i duchota... ::) Ale nie wiem już sama czy zabierać ją do weta. Nie wiem po jakim czasie antybiotyk powinien pomóc. Ale ważne, że już je i szaleje z innymi. :)

A teraz przechodzimy do tematu dnia! :D

100 lat Buciu, Pchełko i Batmanko! :-*

Moje kluseczki, moje malutkie łysolkowate ogoneczki! :-* Urodziły się między 13.00 a 14.00 o ile dobrze z nerwów zapamiętałam. Ciąża Buni była z jednej strony zaskoczeniem, a z drugiej wiedziałam, że zoologowe ogonki mogą przynosić niespodzianki... ::) Ale ta wpadka była warta. Mam trzy cudowne dziewczyneczki. ;) Ale oczywiście nie zapominam o reszcie wnucząt, o nie! A więc życzenia dla:
- Kremusia
- Despusia
- Majki
- Sabinki
;D :-*

Od pierwszych godzin ich życia dostałam pozwolenie od panny Buni na sprawdzanie stanu kluch. Wszystkie miały piękne brzuchole pełne mleka. ;D No i od tyciego żelka były nauczone przebywania z człowiekiem. ;) Bezbłędnie rozróżniłam płeć już w pierwszym tygodniu ich życia. ::) ;)
Wiem, że babcia nie powinna mieć ulubieńca, nie krzyczcie... Ale Despuś... Jeśli byłby dziewczynką, to pewne, że by u nas został. Kopia mamusi! Ta plamka na łebku. Ach... ::) :D Nasz "Baryłek", grubas jakich mało! ;) Ale tak na serio - wszystkie kocham po równo. :)
Nie wiem jak teraz u Laguny z chłopakami, ani co u dziewczynek, które przygarnął jacekzyga. Będę do Was pisać. ;)

Zaraz robię torcik. :) Ale sesji brak. :P Chociaż... ::) Taka inna. :)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
To był wspaniały roczek. :)
xiao-he
Kontakt:

Och jakie małe słodziaki ::) A teraz czas na piosenkę ode mnie i moich panienek, a więc:
Sto lat, sto lat, niech żyją żyją nam! Sto lat, sto lat niech żyją, żyją nam! Jeszcze raz jeszcze raz, niech żyją żyją nam! Niech, żyją naaaaaaaaaaaam!!!!!!
:D ;D :-*
Awatar użytkownika
last.drop.of.blood

Post autor: last.drop.of.blood »

Wszystkiego najlepszego x 3!
Moi przyjaciele:
-szczurki: Ate[*], Fames[*], Echo, Nemezis
-koty: Perle, Franek[*]
-psy: Kropka, Cosmo
-ptaki: Papuga, Emilka (kura)[*]
GRECKIE BOGINIE- http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t=35487
ODPOWIEDZ