Mój kochany Filipek jakby ktoś nie poznał
 Mój kochany Filipek jakby ktoś nie poznał  

Moderator: Junior Moderator

ewidentnie widać " może jeszcze jeden mały dropsik dla chudzielca ? "
 ewidentnie widać " może jeszcze jeden mały dropsik dla chudzielca ? "

Cudne zdjęcie, nie można się nie zakochać
  Cudne zdjęcie, nie można się nie zakochać  
 nasz temacik
 nasz temacik Zostali mi dwaj mali z którymi świetnie się dogaduje Kajtuś. Woli wybiegi z maluszkami niż ze swoimi kumplami z klatki, mam takie wrażenie jakby się ich trochę bał i izoluje się nieco. Z maluchami chętnie biega i widać że jest szczęśliwy a jak go zabieram do klatki do grubasów to nie chce i tak smutno patrzy
  Zostali mi dwaj mali z którymi świetnie się dogaduje Kajtuś. Woli wybiegi z maluszkami niż ze swoimi kumplami z klatki, mam takie wrażenie jakby się ich trochę bał i izoluje się nieco. Z maluchami chętnie biega i widać że jest szczęśliwy a jak go zabieram do klatki do grubasów to nie chce i tak smutno patrzy  Chodziło mi po głowie zostawienie całego towarzystwa razem ale nie wiem czy znajdę tyle czasu żeby się piątką opiekować no i klatka jest ewidentnie na 4 szczury
  Chodziło mi po głowie zostawienie całego towarzystwa razem ale nie wiem czy znajdę tyle czasu żeby się piątką opiekować no i klatka jest ewidentnie na 4 szczury  Stefan z Filipem bez zmian, Stefan gnębi kogo się da a Filip jest przestraszonym szczurkiem który nie znosi Stefana, prawie nie śpią razem i się raczej unikają. Stefan nie znosi nikogo ale toleruje, prawdziwy tyran.
 Stefan z Filipem bez zmian, Stefan gnębi kogo się da a Filip jest przestraszonym szczurkiem który nie znosi Stefana, prawie nie śpią razem i się raczej unikają. Stefan nie znosi nikogo ale toleruje, prawdziwy tyran.  

Może jest po prostu szczurem introwertycznym, trochę aspołecznym
 Może jest po prostu szczurem introwertycznym, trochę aspołecznym  

) Jest Nas już całą piątka a miały być dwa szczurki
 ) Jest Nas już całą piątka a miały być dwa szczurki