Położyłam sie wczoraj przed 22 i momentalnie zasnęłam. Budzik o 7 mnie nie obudził. Wstałam o 10. Tzn obudziłam sie. Wstaje tylko jak musze, bo zwyczajnie nie mam siły. Wszystko mnie boli, głowa pęka, mówić nie moge. Pięknie
Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Coś mnie bierze...
Położyłam sie wczoraj przed 22 i momentalnie zasnęłam. Budzik o 7 mnie nie obudził. Wstałam o 10. Tzn obudziłam sie. Wstaje tylko jak musze, bo zwyczajnie nie mam siły. Wszystko mnie boli, głowa pęka, mówić nie moge. Pięknie
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Vivon, trzeba napisac podanie i CV i wpłacić 100 zł.
i co kwartał jest loteria.
wybrany mod musi uiścić opłatę 350 zł i już może radośnie modować.

i co kwartał jest loteria.
wybrany mod musi uiścić opłatę 350 zł i już może radośnie modować.
ten się nie myli, kto nic nie robi
Uaa, dostałem dziś 5 ze sprawdzianu z angielskiego zawodowego
Pani powiedziała, że na półrocze mi 5 postawi, bo mam same 4 z różnych badziewi i dwie 5 za sprawdziany i mi się należy
Yeeeaa! : D
Czuję się klasowym masterem, bo u nas z obu angielskich dominują wśród ocen 1 i 2, czasem trójki..
Łeh, jutro kartkówka z WOSu z władzy ustawodawczej, trzeba zrobić ściągę. Jak robię ściągi to mi łatwiej zapamiętywać
No i można potem wykorzystać..jak się uda
No i mamy nowego "zastępczego" wychowawcę - będzie nim pani z ang. zawodowego, a polskiego uczyć nas będzie siostra Katarzyna. I tak nie znacie, ale chce mi się pogadać, a nie ma z kim, wiec prowadzę tu monolog
Nasza wycha jest w ciąży i bobo prawdopodobnie urodzi w lutym. Do końca roku zatem mamy zastępczego wychowawcę i nauczyciela od polaka
Iiiii mam zgodę na "posiadówę" urodzinową w sobotę! : D Jeszcze tylko matki spytać, znaczy... powiedzieć jej, bo mam zgodę od ojca, jak jej pytałem to stwierdziła że ona nie jest żadną moją rodziną i nie ma zamiaru kupować nic do żarcia dla MOICH znajomych
Dwie osoby już zaproszone i przyjdą, pozostałe dwie muszę zaprosić, ale do jednej nie mam kontaktu, wiec będę musiał zajść
Nie moge sie doczekac
Idę po Pinio dla chłopców, ojciec mi się dorzucił..
Bo ostatnio żyliśmy na wiórach, przez brak funduszy 
Czuję się klasowym masterem, bo u nas z obu angielskich dominują wśród ocen 1 i 2, czasem trójki..
Łeh, jutro kartkówka z WOSu z władzy ustawodawczej, trzeba zrobić ściągę. Jak robię ściągi to mi łatwiej zapamiętywać
No i mamy nowego "zastępczego" wychowawcę - będzie nim pani z ang. zawodowego, a polskiego uczyć nas będzie siostra Katarzyna. I tak nie znacie, ale chce mi się pogadać, a nie ma z kim, wiec prowadzę tu monolog
Iiiii mam zgodę na "posiadówę" urodzinową w sobotę! : D Jeszcze tylko matki spytać, znaczy... powiedzieć jej, bo mam zgodę od ojca, jak jej pytałem to stwierdziła że ona nie jest żadną moją rodziną i nie ma zamiaru kupować nic do żarcia dla MOICH znajomych
Nie moge sie doczekac
Idę po Pinio dla chłopców, ojciec mi się dorzucił..
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Haha, Vivon 
Ze mną: Koda, Sitka, Kenai, Denahi, Toffik
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
za TM: Kasia, Edgar, Filip i 14 innych pupilków (*)
Buahahah, vivon, nie wierz landrynce, to mi wpłaca się te 100zł.
nr konta na pw podam.
moc.
moc.
- susurrement
i mi też.Landrynka pisze:mi.
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Teraz każdy powie że to właśnie jemu wpłaca się te 100zł.
Taaa ! Ja już znam wasze nieczyste zamiary

Taaa ! Ja już znam wasze nieczyste zamiary
Cheedarek [*]
Jak już wszystkich, to i mnie możesz dofinansować
Ha, mój tata jest fajny! Tak mnie dofinansował, że starczyło na planowane Pinio, karmę dla psów (po którą zostałem wysłany, ale wyprosiłem jeszcze "na ściółkę".. xD ) i jeszcze na paczuszkę Xtra Vitala
Ha, mój tata jest fajny! Tak mnie dofinansował, że starczyło na planowane Pinio, karmę dla psów (po którą zostałem wysłany, ale wyprosiłem jeszcze "na ściółkę".. xD ) i jeszcze na paczuszkę Xtra Vitala
Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
żadnych wszystkich.
jedynym upoważnioną osobą do tego jestem ja. ot co.
jedynym upoważnioną osobą do tego jestem ja. ot co.

I TAK UMRZESZ.