Śmietnik :D / Prawie SB
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Śmietnik :D / Prawie SB
Nie potrafię odmawiać.
I przez to odrabiam prace domowe z języków za siebie i za koleżanki.
Wrr.
Czasami chciałbym nie mieć zdolności językowych...
I przez to odrabiam prace domowe z języków za siebie i za koleżanki.
Wrr.
Czasami chciałbym nie mieć zdolności językowych...
Stworzenie bezszczurowe.
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Zrób za mnie też xD z angielskiego
Pierwszy dzień w szkole po miesiącu praktyk (czyli wracania do domu o 12, nicnierobienia i ogólnej laby) - nie było źle
Nie ma to jak picie piwa na okienku między dwoma polskimi, w parku pod szkołą
Wariactwo, no ale cóż

Pierwszy dzień w szkole po miesiącu praktyk (czyli wracania do domu o 12, nicnierobienia i ogólnej laby) - nie było źle

Wariactwo, no ale cóż

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Dawaj XD Mogę robić, tylko już niiee dziś xD Mam dosyć, napisałem dziś 5 wypracowań z włoskiego.. w tym dwa swoje o3oZrób za mnie też xD z angielskiego
Pierwszy dzień w szkole po miesiącu praktyk (czyli wracania do domu o 12, nicnierobienia i ogólnej laby) - nie było źleNie ma to jak picie piwa na okienku między dwoma polskimi, w parku pod szkołą
Wariactwo, no ale cóż![]()
Też chce miesiąc nicnierobienia! Aaaalee!
Czuję, że nie zdam z polaka. Serio.
A w ogóle to jak można wyjaśnić że jest się przeciwko RCS (Ruch Czystych Serc - organizacja takich co sie codziennie modlą, nie uprawiają seksu do slubu, nie oglądają, nie czytają, nie myślą i nie patrzą na rzeczy z nim związane, nie piją i nie palą)? Mam to zrobić na jutro na religię. Jadźka kazała każdemu napisać czy ejst za czy przeciw. Jak jest za, to wciąga do organizacji. A ja jestem przeciw, bo to trzeba być chyba jakimś fanatykiem religijnym albo księdzem, żeby do czegoś takiego iść..
Ale przecież jej nie napiszę, że uważam żę to głupota.
Jak ja nienawidzę religii. Kto wymyślił coś takiego w szkole....

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Chcę edycję.
Dodam, iż nie mogę tego nie napisać, bo i tak mam same jedynki z religii. Mogę nie zdać.
Omg, masakra.
Idę po chipsy. I poczytam sobie jakąś mangę, bo już mam dosyć uczenia sie. Trochę odpoczynku i mi się należy...
Dodam, iż nie mogę tego nie napisać, bo i tak mam same jedynki z religii. Mogę nie zdać.
Omg, masakra.
Idę po chipsy. I poczytam sobie jakąś mangę, bo już mam dosyć uczenia sie. Trochę odpoczynku i mi się należy...

Stworzenie bezszczurowe.
Diabeł - gdzieś tam..
Diabeł - gdzieś tam..
Nie no, angielski musze sama, to na prywatny
Odnośnie religii, ja bym napisała to co myśle
Jak ja sie ciesze, że nie chodze na religie xD Piotrusia (księcia, tzn księdza) widuje tylko na przerwach - wystarczy mi
Drugiego tak głupiego księdza w życiu nie widziałam 

Odnośnie religii, ja bym napisała to co myśle

Jak ja sie ciesze, że nie chodze na religie xD Piotrusia (księcia, tzn księdza) widuje tylko na przerwach - wystarczy mi

Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
- susurrement
wiecie co jest z tego najlepsze?pin3ska pisze:Z tego co widzialam, to chyba nie zapłacili za domene w terminiePewnie wroci jak zapłacą
Mowi sie: "Czy działa wam inne forum?":
że ta cenzura tylko i wyłącznie odstrasza mnie od tego miejsca.
pff.
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
susurrement pisze: wiecie co jest z tego najlepsze?
pff.
a ja tak z głupia frant zapytam, o co chodzi z tą 'cenzurą'? Dlaczego tamto forum jest tutaj 'zabronione'?
Misia [04.2009 - 26.10.2010]
Lucynka [07.2010 - 07.04.2011]
Ziuta [04.2009 - 26.07.2011]
a o kroplach nikt mi nic nie odpowiedział, ech..
ale i tak kupiłam te tańsze, bo akurat przechodziłam obok apteki. Kosztowały 5 zł.
ale i tak kupiłam te tańsze, bo akurat przechodziłam obok apteki. Kosztowały 5 zł.
Misia [04.2009 - 26.10.2010]
Na obu forach tak jest (tzn tam dodatkowo wycina automatycznie adres tego forum)idle pisze:susurrement pisze: wiecie co jest z tego najlepsze?
pff.
a ja tak z głupia frant zapytam, o co chodzi z tą 'cenzurą'? Dlaczego tamto forum jest tutaj 'zabronione'?
Takie głupie zawiłości trudne do opisania.
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
1) to jest generalnie bez sensu, bo i tak prawie kazdy ma konta na obu forach
2)Piecze mi sie własnie szarlotka. Ciekawe jak wyjdzie, bo jeszcze nie robiłam
3) ...

2)Piecze mi sie własnie szarlotka. Ciekawe jak wyjdzie, bo jeszcze nie robiłam

3) ...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
1)Popieram, to bezsensu.
2) Zjadłabym szarlotki... Takiej ciepłej z lodami

3) Ja chcę już nowe szczury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2) Zjadłabym szarlotki... Takiej ciepłej z lodami

3) Ja chcę już nowe szczury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lody tez mam
Waniliowe 

Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 

A ja bym chciala schudnac to 7kg

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Już późno... Szarlotki nie mam... ale co tam... ja powinnam schudnąć ze 20 kg!
...ale ... idę sobie kanapki zrobić
...ale ... idę sobie kanapki zrobić

Nina: .........a jeżeli komuś się którekolwiek nie podoba - no cóż, nikogo się gwoździami do forum nie przybija. poza tym to oni się oddzielili od tego forum, a nie to forum od tamtego :] kiedyś jedno było. to. czyli pretensje raczej tam trzeba kierować 
sheera: napisz prawdę, do jasnej anielki, a że kogoś to oburzy? no, trudno, następnym razem trzy razy pomyśli, zanim taki temat zada. ale tak serio, to żadna emocjonalna reakcja nie powinna się u takiej pani pojawić. bo jeśli odpowiedź "sorry, to nie dla mnie" ma powodować u kogoś szloch w poduszkę, to ten ktoś nie nadaje się kompletnie do prowadzenia młodzieży w dowolnym kierunku.
a to "nie myślą" to brawo, witajcie wśród hipokrytów. de Mello pisał, że jak przychodzi do niego ksiądz na terapię, mówi tylko o seksie. a gdy przychodzą prostytutki, mówią głównie o Bogu. "jeśli się czegoś wypierasz, wiążesz się z tym na zawsze". i tylko akceptacja, zrozumienie, pogodzenie się z dowolnymi żądzami czy uzależnieniami może sprawić, że znikną. to długotrwały proces, dążenie do tego, co zwie się oświeceniem.
ale wiadomo, najprościej montować sobie dodatkowe wymyślne blokady, zakazy... toć nie zdrowej duszy chcą. chcą, żeby młodzież była zewnętrznie porządna i tak z tego dumna, żeby nie chciała tego zmieniać. jak w średniowieczu. pokorna pobożność na zewnątrz, piekło z obrazów Boscha wewnątrz. i poczucie winy, że jednak mimo postów i pokuty, jednak się o tych świństwach myśli......
a potem nie można się już przyznać do błędu. potem tkwimy w tym jak idioci tak długo, że wstyd się przyznać, że to była wtopa. i zaczynamy zachwalac innym! może jak namówię chociaż kilka innych osób, nie będę sama w tej wtopie, może samą siebie przekonam, że to jednak było dobre - skoro ich przekonałam....
ego ego ego ego
napisać tysiąc razy.....
sorry za gigantyczny wywód, ale zezłościł mnie subtelny szantaż tej nauczycielki sheerowej. trzeba się zgodzić wbrew sobie, albo nie zgodzić i cierpieć poczucie winy, że się sprawiło przykrość takiej miłej osobie.
ale nie martw się sheera, ucierpi jedynie ego
pisz co zechcesz.

sheera: napisz prawdę, do jasnej anielki, a że kogoś to oburzy? no, trudno, następnym razem trzy razy pomyśli, zanim taki temat zada. ale tak serio, to żadna emocjonalna reakcja nie powinna się u takiej pani pojawić. bo jeśli odpowiedź "sorry, to nie dla mnie" ma powodować u kogoś szloch w poduszkę, to ten ktoś nie nadaje się kompletnie do prowadzenia młodzieży w dowolnym kierunku.
umarłam. czyli chłopaki muszą sikać z zamkniętymi oczami?nie oglądają, nie czytają, nie myślą i nie patrzą na rzeczy z nim związane
a to "nie myślą" to brawo, witajcie wśród hipokrytów. de Mello pisał, że jak przychodzi do niego ksiądz na terapię, mówi tylko o seksie. a gdy przychodzą prostytutki, mówią głównie o Bogu. "jeśli się czegoś wypierasz, wiążesz się z tym na zawsze". i tylko akceptacja, zrozumienie, pogodzenie się z dowolnymi żądzami czy uzależnieniami może sprawić, że znikną. to długotrwały proces, dążenie do tego, co zwie się oświeceniem.
ale wiadomo, najprościej montować sobie dodatkowe wymyślne blokady, zakazy... toć nie zdrowej duszy chcą. chcą, żeby młodzież była zewnętrznie porządna i tak z tego dumna, żeby nie chciała tego zmieniać. jak w średniowieczu. pokorna pobożność na zewnątrz, piekło z obrazów Boscha wewnątrz. i poczucie winy, że jednak mimo postów i pokuty, jednak się o tych świństwach myśli......
a potem nie można się już przyznać do błędu. potem tkwimy w tym jak idioci tak długo, że wstyd się przyznać, że to była wtopa. i zaczynamy zachwalac innym! może jak namówię chociaż kilka innych osób, nie będę sama w tej wtopie, może samą siebie przekonam, że to jednak było dobre - skoro ich przekonałam....
ego ego ego ego
napisać tysiąc razy.....
sorry za gigantyczny wywód, ale zezłościł mnie subtelny szantaż tej nauczycielki sheerowej. trzeba się zgodzić wbrew sobie, albo nie zgodzić i cierpieć poczucie winy, że się sprawiło przykrość takiej miłej osobie.
ale nie martw się sheera, ucierpi jedynie ego

ten się nie myli, kto nic nie robi