Śmietnik :D / Prawie SB

Tylko tu pogadasz na różne tematy (prawie bez ograniczeń)!

Moderator: Junior Moderator

Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu :)
Sheeruun

Re: Śmietnik :D / Prawie SB

Post autor: Sheeruun »

Nie potrafię odmawiać.
I przez to odrabiam prace domowe z języków za siebie i za koleżanki.
Wrr.
Czasami chciałbym nie mieć zdolności językowych...
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Odeszli za TM: Aki, Aleksander, Sky, Artemis, Szuflad, Pendrive, Hiroki
Diabeł - gdzieś tam..
Nina
Kontakt:

Post autor: Nina »

Zrób za mnie też xD z angielskiego :P

Pierwszy dzień w szkole po miesiącu praktyk (czyli wracania do domu o 12, nicnierobienia i ogólnej laby) - nie było źle :P Nie ma to jak picie piwa na okienku między dwoma polskimi, w parku pod szkołą :D
Wariactwo, no ale cóż ::) :P
Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Sheeruun

Zrób za mnie też xD z angielskiego :P

Pierwszy dzień w szkole po miesiącu praktyk (czyli wracania do domu o 12, nicnierobienia i ogólnej laby) - nie było źle :P Nie ma to jak picie piwa na okienku między dwoma polskimi, w parku pod szkołą :D
Wariactwo, no ale cóż ::) :P
Dawaj XD Mogę robić, tylko już niiee dziś xD Mam dosyć, napisałem dziś 5 wypracowań z włoskiego.. w tym dwa swoje o3o
Też chce miesiąc nicnierobienia! Aaaalee!

Czuję, że nie zdam z polaka. Serio.

A w ogóle to jak można wyjaśnić że jest się przeciwko RCS (Ruch Czystych Serc - organizacja takich co sie codziennie modlą, nie uprawiają seksu do slubu, nie oglądają, nie czytają, nie myślą i nie patrzą na rzeczy z nim związane, nie piją i nie palą)? Mam to zrobić na jutro na religię. Jadźka kazała każdemu napisać czy ejst za czy przeciw. Jak jest za, to wciąga do organizacji. A ja jestem przeciw, bo to trzeba być chyba jakimś fanatykiem religijnym albo księdzem, żeby do czegoś takiego iść..
Ale przecież jej nie napiszę, że uważam żę to głupota.
Jak ja nienawidzę religii. Kto wymyślił coś takiego w szkole.... :-X
Stworzenie bezszczurowe.

Byli ze mną: Japek, Siergiej, Matt, Vincent, Ciel, Gacek, Dorian, Hiroki, Kiwi, Kokos
Diabeł - gdzieś tam..
Sheeruun

Chcę edycję.

Dodam, iż nie mogę tego nie napisać, bo i tak mam same jedynki z religii. Mogę nie zdać.
Omg, masakra.

Idę po chipsy. I poczytam sobie jakąś mangę, bo już mam dosyć uczenia sie. Trochę odpoczynku i mi się należy... :P
Stworzenie bezszczurowe.

Diabeł - gdzieś tam..
Nina
Kontakt:

Nie no, angielski musze sama, to na prywatny ;)

Odnośnie religii, ja bym napisała to co myśle :P
Jak ja sie ciesze, że nie chodze na religie xD Piotrusia (księcia, tzn księdza) widuje tylko na przerwach - wystarczy mi :P Drugiego tak głupiego księdza w życiu nie widziałam ::)
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
susurrement

Post autor: susurrement »

pin3ska pisze:Z tego co widzialam, to chyba nie zapłacili za domene w terminie :P Pewnie wroci jak zapłacą :)

Mowi sie: "Czy działa wam inne forum?" :P:
wiecie co jest z tego najlepsze?
że ta cenzura tylko i wyłącznie odstrasza mnie od tego miejsca.

pff.
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
Awatar użytkownika
idle

Post autor: idle »

susurrement pisze: wiecie co jest z tego najlepsze?

pff.

a ja tak z głupia frant zapytam, o co chodzi z tą 'cenzurą'? Dlaczego tamto forum jest tutaj 'zabronione'?
Misia [04.2009 - 26.10.2010]
Lucynka [07.2010 - 07.04.2011]
Ziuta [04.2009 - 26.07.2011]
Awatar użytkownika
idle

Post autor: idle »

a o kroplach nikt mi nic nie odpowiedział, ech..

ale i tak kupiłam te tańsze, bo akurat przechodziłam obok apteki. Kosztowały 5 zł.
Misia [04.2009 - 26.10.2010]
Lucynka [07.2010 - 07.04.2011]
Ziuta [04.2009 - 26.07.2011]
Nina
Kontakt:

idle pisze:
susurrement pisze: wiecie co jest z tego najlepsze?

pff.

a ja tak z głupia frant zapytam, o co chodzi z tą 'cenzurą'? Dlaczego tamto forum jest tutaj 'zabronione'?
Na obu forach tak jest (tzn tam dodatkowo wycina automatycznie adres tego forum)
Takie głupie zawiłości trudne do opisania.
Tupot Małych Stóp
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

1) to jest generalnie bez sensu, bo i tak prawie kazdy ma konta na obu forach :P

2)Piecze mi sie własnie szarlotka. Ciekawe jak wyjdzie, bo jeszcze nie robiłam :D

3) ...
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
Ivcia

Post autor: Ivcia »

1)Popieram, to bezsensu.

2) Zjadłabym szarlotki... Takiej ciepłej z lodami :) :) :)

3) Ja chcę już nowe szczury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
<:3 )~ Bahama Mama
za TM Rubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']

Obrazek
Awatar użytkownika
pin3ska

Post autor: pin3ska »

Lody tez mam :) Waniliowe :)
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam :)

“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
Awatar użytkownika
Telimenka

Post autor: Telimenka »

A ja bym chciala schudnac to 7kg :( :(
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki :):) <3

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Awatar użytkownika
Ivcia

Post autor: Ivcia »

Już późno... Szarlotki nie mam... ale co tam... ja powinnam schudnąć ze 20 kg!
...ale ... idę sobie kanapki zrobić :D
<:3 )~ Bahama Mama
za TM Rubi ['] Vanilla ['] Arma ['] Gaja ['] Faramuszka ['] Pina Colada [']

Obrazek
Awatar użytkownika
yss

Post autor: yss »

Nina: .........a jeżeli komuś się którekolwiek nie podoba - no cóż, nikogo się gwoździami do forum nie przybija. poza tym to oni się oddzielili od tego forum, a nie to forum od tamtego :] kiedyś jedno było. to. czyli pretensje raczej tam trzeba kierować :)

sheera: napisz prawdę, do jasnej anielki, a że kogoś to oburzy? no, trudno, następnym razem trzy razy pomyśli, zanim taki temat zada. ale tak serio, to żadna emocjonalna reakcja nie powinna się u takiej pani pojawić. bo jeśli odpowiedź "sorry, to nie dla mnie" ma powodować u kogoś szloch w poduszkę, to ten ktoś nie nadaje się kompletnie do prowadzenia młodzieży w dowolnym kierunku.
nie oglądają, nie czytają, nie myślą i nie patrzą na rzeczy z nim związane
umarłam. czyli chłopaki muszą sikać z zamkniętymi oczami?
a to "nie myślą" to brawo, witajcie wśród hipokrytów. de Mello pisał, że jak przychodzi do niego ksiądz na terapię, mówi tylko o seksie. a gdy przychodzą prostytutki, mówią głównie o Bogu. "jeśli się czegoś wypierasz, wiążesz się z tym na zawsze". i tylko akceptacja, zrozumienie, pogodzenie się z dowolnymi żądzami czy uzależnieniami może sprawić, że znikną. to długotrwały proces, dążenie do tego, co zwie się oświeceniem.
ale wiadomo, najprościej montować sobie dodatkowe wymyślne blokady, zakazy... toć nie zdrowej duszy chcą. chcą, żeby młodzież była zewnętrznie porządna i tak z tego dumna, żeby nie chciała tego zmieniać. jak w średniowieczu. pokorna pobożność na zewnątrz, piekło z obrazów Boscha wewnątrz. i poczucie winy, że jednak mimo postów i pokuty, jednak się o tych świństwach myśli......
a potem nie można się już przyznać do błędu. potem tkwimy w tym jak idioci tak długo, że wstyd się przyznać, że to była wtopa. i zaczynamy zachwalac innym! może jak namówię chociaż kilka innych osób, nie będę sama w tej wtopie, może samą siebie przekonam, że to jednak było dobre - skoro ich przekonałam....

ego ego ego ego
napisać tysiąc razy.....

sorry za gigantyczny wywód, ale zezłościł mnie subtelny szantaż tej nauczycielki sheerowej. trzeba się zgodzić wbrew sobie, albo nie zgodzić i cierpieć poczucie winy, że się sprawiło przykrość takiej miłej osobie.
ale nie martw się sheera, ucierpi jedynie ego :) pisz co zechcesz.
ten się nie myli, kto nic nie robi
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pogaduchy”