Weselnik :>
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: Weselnik :>
Wreszcie w domu 

Ze mną: LeeLee + Lily
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
W pamięci 35 indywidualistów: H, M, H, V, M, K, D, M, S, A, D, N, F, P, A, H, A, A, F, K, M, T, M, E, C, A, B, C, Ł, A, C, K, C, F, F + Grażyna, Kluska, Mia, Trufla, Zambia, Mała Mi, Weszka i Pcheła
Tupot Małych Stóp
Właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że dziś, o 6.55, skończyłam równo 12 i pół roku
. Fajnie.

Heh, 5 godzin a minęło jak chwila.
I dalej zacieszam jak jakaś wariatka
Bajka, po prostu bajka!
I dalej zacieszam jak jakaś wariatka

Bajka, po prostu bajka!
Ze mną: LeeLee + Lily
Tupot Małych Stóp
Tupot Małych Stóp
-
- susurrement
super 
zamówienie z zooplusa będzie chyba jutro, a towerek w czwartek razem z chipsi mais (dziwnie tanim, bo 23 zł za 10 l). nareszcie udało nam się zamówić tego towera! uff.
ale przy okazji dwa sklepy trafiły na moją czarną listę.

zamówienie z zooplusa będzie chyba jutro, a towerek w czwartek razem z chipsi mais (dziwnie tanim, bo 23 zł za 10 l). nareszcie udało nam się zamówić tego towera! uff.
ale przy okazji dwa sklepy trafiły na moją czarną listę.
ze mną 1+3 szczurze łobuziaki, 3 króliki, jeż, chomik i dwa piesy
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
za TM 47 kochanych aniołków i 2 króliki [*]
-
Susu? Ile czekasz na te zamówienie, że myślisz iż będzie jutro? Ja też zamówiłąm i czekam i czekam...

Mam moje cacko!!
canon 40d... mniam mniam

W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Nie lubię Canonów, ale mimo wszystko gratuluję. 

(...) szczurki nie znają dobrych manier. Ale chłopcy powinni.
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Moje kapturowe szczęście: Dziunia[']; Koko['] i Kiki[']
Kokosanki: Nika['], Lala['] i Mila
Sagitta, przecież ludzie nie będą jechać, już teraz, zaraz, bo ty zamówiłaś klatkę. Jak zamówiłaś dzisiaj czy wczoraj, to musisz trochę poczekać, bo to też nie szybko idzie przewiezienie produktów z zagranicy.. A po za tym, trzeba się liczyć z tym, że nie wszystko jest zawsze w magazynie sklepu.. Niektóre rzeczy trzeba sprowadzać do magazynu, inne już są.. Różnie to bywa, i bądź wyrozumiała trochę, bo niestety, w 1 dzień nie przywiozą ci klatki z Niemiec.
Teli, gRATuluję
, liczę na jakieś zdjęcia w twoim temacie, zrobionych Canonem
.
Teli, gRATuluję

Ok postaram sie
.
Ja wlasnie doszlam do wniosku ze wole canony a nikonow d80 i tak nie ma nigdzie juz.
Jest, piekny, cudowny MOJ!

Ja wlasnie doszlam do wniosku ze wole canony a nikonow d80 i tak nie ma nigdzie juz.
Jest, piekny, cudowny MOJ!

Teli, wystarczy zamówić w euro i oni przysyłają do sklepu
. A jak nie, to jest pełno używanych, w świetnym stanie, ze świetnym przebiegiem, na allegro (z Bablisiową sobie filarujemy, a przynajmniej ja
). Co tam, że używane, a zaoszczędzasz kilka stów na fajne szkiełko
. A jakie masz do tego Canona, bo podejrzewam, że to lustro jest?

-
nie chce uzywki nie mam zaufania. obiektyw mam 18-55mm od starego canona i teraz kupuje nieruchomy 50mm

Sagitta, wiesz, sobota i niedziela, to dni wolne na pocztach od roznoszenia i wysyłania paczek. Kurierzy też wtedy nie jeżdżą.
Teli, o, stałki są super
.
Teli, o, stałki są super

wiem ma przeslone 1,8 co pozwoli mi robi w koncu dobre zdjecia we wnetrzach