Regulamin forum Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
"Cudny różowy nosek" przed chwilką zwąchał i podprowadził niebieściakowi brokulowe kiełki, a przy łyżeczce z musem jabłkowym zdzielił ją z liścia i odsunął od deseru
Nie, żeby Martini pozostała białasce dłużna...
A biały Puszek-Do-Pudru, Shenzi, ma blisko rok i 10 miesięcy Słodko wyglądają, gdy są przytulone lub razem śpią; wczoraj Shenzi iskała mi palce Więc jednak się nauczyła
haha jak nastolatki, po plaskaczu .. ale najlepsze koleżanki na zawsze. Ciesz się że na telefonie nie wiszą wieczorami i nie zajmują łazienki na wieki !
Kochnieńkie są i takie życiowe , normalnie można nakręcić telenowele
Przez chwilkę podczas oswabadzania się Martini miała to pudełko pionowo na głowie spóźniłam się ze zwolnieniem migawki niestety a szkoda, bo widok był zabawny...
hahaha jak ja kiedys moim ałam takie pudełko to chcac je wyżucic wydało mi sie podejrzanie ciezkie i wiesz co tam znalazłam?
3 pary pięknie złożonych białych skarpetek:D
u Aniołków:Krecik, Muszka, Czerniak, Gadzinka, Kluska, Pralka, Cola, Parówka, Twister
ze mną: Kamikaze, Klementynka, Emilka, Gnieciuch, Kornelcia