moja mamusia już mi go wybaczyła
 moja mamusia już mi go wybaczyła  chociaż po pomalowaniu obecała, że mnie wydziedziczy
 chociaż po pomalowaniu obecała, że mnie wydziedziczy 
a tak juz mam od pół roku
Moderator: Junior Moderator

moja mamusia już mi go wybaczyła
 moja mamusia już mi go wybaczyła  chociaż po pomalowaniu obecała, że mnie wydziedziczy
 chociaż po pomalowaniu obecała, że mnie wydziedziczy 
 Tak na spotkaniu się zastanawiałam jaki kaliber, ale jakoś za daleko siebie siedziałyśmy i nie było okazji zapytać
 Tak na spotkaniu się zastanawiałam jaki kaliber, ale jakoś za daleko siebie siedziałyśmy i nie było okazji zapytać 

ale na wakacjach bedzie 8 albo 1 cm.
 ale na wakacjach bedzie 8 albo 1 cm. 

boziu, to jak z tymi szczuramiklimejszyn pisze: ja miałam skończyć na 12. aktualnie jest 16 a już chcę 18

Wejz mam dopiero 15 latklimejszyn pisze:to szybko dojdziesz do większego rozmiaru
ja miałam skończyć na 12. aktualnie jest 16 a już chcę 18
ale włosy masz genialne. mi zawsze ciemne rude wychodzą, a szkoda mi włosów na kolejne rozjaśnianie
 wyrzucą mnie z domu i ze szkoły ^^
 wyrzucą mnie z domu i ze szkoły ^^racja, jedno i drugie wciągaalken pisze:boziu, to jak z tymi szczuramiklimejszyn pisze: ja miałam skończyć na 12. aktualnie jest 16 a już chcę 18

mnie chcieli wywalić ze szkoły, chwilowo się uspokoiliKaola pisze:Wejz mam dopiero 15 latklimejszyn pisze:to szybko dojdziesz do większego rozmiaru
ja miałam skończyć na 12. aktualnie jest 16 a już chcę 18
ale włosy masz genialne. mi zawsze ciemne rude wychodzą, a szkoda mi włosów na kolejne rozjaśnianiewyrzucą mnie z domu i ze szkoły ^^
 ale za całokształt, kolczyki, makijaż, ubiór. tuneli akurat nie widać
  ale za całokształt, kolczyki, makijaż, ubiór. tuneli akurat nie widać  
 A derektor jest sportowym dyktatorem i uczy wfu i basenu haha
 A derektor jest sportowym dyktatorem i uczy wfu i basenu haha  wiec u mnie nie przechodzi w gim ponad 8 albo 1 cm max. chociaz bezpieczniej 8 na razie ;]
 wiec u mnie nie przechodzi w gim ponad 8 albo 1 cm max. chociaz bezpieczniej 8 na razie ;] także współczuję dziewczynki.
 także współczuję dziewczynki. Kolczyki dłuższe niż 3 cm - oddawało isę do depozytu szkolnego. Buty trzeba było zmieniać, bo obniżone zachowanie, paznokcie można było tylko malować przeźroczystym albo beżowym - inne kolory? To wacik i kibel
 Kolczyki dłuższe niż 3 cm - oddawało isę do depozytu szkolnego. Buty trzeba było zmieniać, bo obniżone zachowanie, paznokcie można było tylko malować przeźroczystym albo beżowym - inne kolory? To wacik i kibel  Nie wolno było się farbować, nie wolno było mieć kolców nigdzie na twarzy, nawet dodatkowych w płatków oO'
 Nie wolno było się farbować, nie wolno było mieć kolców nigdzie na twarzy, nawet dodatkowych w płatków oO'

tak szybko włosy opuściłam i siedzę i siedzę i czekam aż wyjdzie, no i się udało
 tak szybko włosy opuściłam i siedzę i siedzę i czekam aż wyjdzie, no i się udało   Fajny ot
 Fajny ot