ssylvusia - te dwa piloty rządzą
 miałam zamiar kupić taką klatkę, ale... brakło mi kaski
 saszenka - łojoj
 na dziko, ale też ciekawie

Moderator: Junior Moderator

nasz temacik
 nasz temacik Najgorsza jest siatka 1cmx1cm - trudno to wyczyścić, do tego ocynk. Drugim problemem są ściekające siuśki pod plastik w drewno (w półkach, już tylko w jednej, druga to był koszmar - dlatego już jej nie ma
  Najgorsza jest siatka 1cmx1cm - trudno to wyczyścić, do tego ocynk. Drugim problemem są ściekające siuśki pod plastik w drewno (w półkach, już tylko w jednej, druga to był koszmar - dlatego już jej nie ma  ). A trzeci problem jest taki, że z drewnianymi półkami jest cholernie ciężka, nigdzie się nie mieści - trzeba ją znosić z drugiego piętra co jakiś czas na ogród i szorować porządnie. Ale kocham jej ogromne drzwiczki
 ). A trzeci problem jest taki, że z drewnianymi półkami jest cholernie ciężka, nigdzie się nie mieści - trzeba ją znosić z drugiego piętra co jakiś czas na ogród i szorować porządnie. Ale kocham jej ogromne drzwiczki 

A dół jest wysuwany?
 A dół jest wysuwany? PIęknie
 PIęknie  

A poza tym i dostawka świetna
 A poza tym i dostawka świetna  

tak, zarówno kuweta jak i kratka nad kuwetę są wysuwanexiao-he pisze: klim- już Ci mówiłam że pięknie i zazdroszczę PerfectaA dół jest wysuwany?

Xiao, klatka-samoróbka, podstawa ma 100x60cm, a wysokość aktualnie prawie 70cm, ale klatkę mogę powiększyć do wysokości 110cm.xiao-he pisze:Maszka- Bardzo ładnie, a skąd taka klatka i jakie wymiary???

ruly wycielam z butelek po 2 litrowych oranzadach ksztalt butelki najlepszy taki jak maja oranzady "MAX"19hajer20- ślicznie, z czego te rurki??? I jakie wymiary ma klatka? Bo chyba mam taką samą
 brzegi przytopilam zapalniczka zeby nie byly ostre i nozyczkami 4 dziurki na 2 sznurki zrobilam
 brzegi przytopilam zapalniczka zeby nie byly ostre i nozyczkami 4 dziurki na 2 sznurki zrobilam  jak jest cieplo to potrafia sie wcisnac nawet we dwoch do takiej malej ruly  zeby sie schlodzic a ogolnie to uwielbiaja w nich spac szczegolnie Edzio
 jak jest cieplo to potrafia sie wcisnac nawet we dwoch do takiej malej ruly  zeby sie schlodzic a ogolnie to uwielbiaja w nich spac szczegolnie Edzio

Poprawiłam linki - pod każdym zdjęciem masz napis "Pobierz kody" i kopiujesz to, gdzie jest napisane miniaturka na forum