Hmm tak, wiem i przygarne. Tylko najpierw musze sie "pozbyc" tymczasowicza
Moje Chrupki :D :D :D
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Re: Moje Chrupki :D :D :D
Nie przeszkadza
. Ale nie chca juz biegac po pokoju..leniuchy
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...
Ok, zamieszczkam fotki. Eliota bedzie najwiecej bo jakos chetny byl no i byl Kuba a oni sie kochaja..bo Kuba= dropsy. I tak mi tuczy mojego grubasa. Jogijedno zdjecie bo juz nie chce wyjsc z klatki, Pupy troche wiecej ale to z innego dnia jak ja piescilam i tulilam..bo ona tez juz sama nie wychodzi.
Ylah odmowila posluszenstwa..nie chciala zdjec. W dodatku byla tak zaaferowana mlodym samczykiem ze mnie ugryzla jak ja chcialam podniesc
wredne to to..
Zdrowotnie i kondycyjnie ok.. nawet moje babulenki w porzadku.. poza tym ze nie wychodza z klatki nie jest z nimi zle. Jogi przytyla co mnie bardzo cieszy.
Na syf, rozsypany zwirek, kurz.. skarpetki Kuby
ktore wpychal mi zlosliwie w kadr oraz jego nieogolona gebe.. nie zwracac uwagi
.Aha na sline mojego psa na przescieradle..tez

Ylah odmowila posluszenstwa..nie chciala zdjec. W dodatku byla tak zaaferowana mlodym samczykiem ze mnie ugryzla jak ja chcialam podniesc
Zdrowotnie i kondycyjnie ok.. nawet moje babulenki w porzadku.. poza tym ze nie wychodza z klatki nie jest z nimi zle. Jogi przytyla co mnie bardzo cieszy.
Na syf, rozsypany zwirek, kurz.. skarpetki Kuby

Ech, Teli; po co tyle gadasz; szczurzaste pewnie że piękne, ale ja oczywiście przede wszystkim doszukuję się skarpetek i śliny ... 
I co doszukalas sie?:D
Hehe a bo to siara..ale nic nie poradze ze mam do czynienia z psycholami w domu
Hehe a bo to siara..ale nic nie poradze ze mam do czynienia z psycholami w domu
...właściwie, nie doszukałam się, bo mnie uroda głównych bohaterów jednak rozproszła 
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... b102a41d4c << "o, ostre kłaki (pozycja bojowa Eliota), ogolisz albo wykastruje... tępą łyżką.."
No.. Eliot laczyl sie ze mna w bolu nieogolonej papy Kuby, ktorego na szczescie udalo mi sie zmusic do pozbycia tej włóczki.
Heheh Eliot to kochany stwor.. wiecej takich bym mogla miec.. szkoda tylko ze mi meline za lozkiem robi
Heheh Eliot to kochany stwor.. wiecej takich bym mogla miec.. szkoda tylko ze mi meline za lozkiem robi
Ten przydymiony nochalek jest swietny 
Bazarek: szczurkowe rzeczy, ciuszki, biżuteria, książki... Zapraszam 
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
“...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. "(Coco Chanel)
- Anka.
- Kontakt:
Nie wiem czemu ,ale takie zdjęcia mnie rozczulają
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... b102a41d4c
Co do pogryzienia, łącze się z Tobą w bólu
PS.Ja też nie widziałam śliny i skarpetek.
Co do pogryzienia, łącze się z Tobą w bólu
PS.Ja też nie widziałam śliny i skarpetek.
Rozczula Cie zarosnieta geba Kuby?
Skarpeta na ostatnim a slina na zdjeciu z moim psem
Skarpeta na ostatnim a slina na zdjeciu z moim psem
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... a5322d97f3 jaki śliczniutki, uśmiechnięty - kocham takie zd.
KOCHAM WASZE PSY I KOTY! powiedzcie Foxowi, żeby na widok dziewczyn sie nie ślinił.
KOCHAM WASZE PSY I KOTY! powiedzcie Foxowi, żeby na widok dziewczyn sie nie ślinił.
Jak tu sie nie slinic na widok takiej suni
.
Ale moja sucz to dominantka wiec by rzadila Foxem.. pantofel by sie z niego zrobil
Ale moja sucz to dominantka wiec by rzadila Foxem.. pantofel by sie z niego zrobil
Teli Mówię o moich dziewczynkach - czyli szczurkach. ; P
Nie wspominam juz o suczkach, bo jak mają cieczke to Fox zawsze ucieka, i potem wygląda jak pantofel do tego pogryziony.
Nie wspominam juz o suczkach, bo jak mają cieczke to Fox zawsze ucieka, i potem wygląda jak pantofel do tego pogryziony.
Ale ja tez mam dziewczyny..
Tylko Eliot jest kastratem..poza tym nic juz nie rozumiem
Tylko Eliot jest kastratem..poza tym nic juz nie rozumiem
Telimenko.. ja myślę, że Ankę rozczula to, że Eliot za chwile sie rzuci na tę jego nieogoloną twarz =P