pruszkowskie gangsterki
Moderator: Junior Moderator
Regulamin forum
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu
Zanim zadasz pytanie, sprawdź w "Szukaj ..." czy odpowiedź nie została już udzielona!
Wyszukiwarka jest w każdym dziale (zaraz poniżej tego ogłoszenia) , a także u góry po prawej.
Jeśli chcesz wyszukać wyraz 3literowy, pamiętaj o dodaniu * na końcu

Re: pruszkowskie gangsterki
Dokładnie jak pisze Unipaks
kciukow u nas pod dostatkiem;)Trzymamy a jakże !!!
kciukow u nas pod dostatkiem;)Trzymamy a jakże !!!
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
Spirulina,Rubin,Trebuszka +
Na moim ramieniu:PaniFujibe~
załamać się idzie - Emma w swoim niewielkim ciałku ma aż 3 stany zapalne!!! zapalenie mózgu, pęcherza i lekkie płuc.......... tyle tego na jedno szczurze ciałko
dostała antybiotyk, steryd, witaminy...
niestety istnieje dużo prawdopodobne przypuszczenie, że Frida odeszła właśnie z uwagi na zapalenie mózgu - objawy by na to wskazywały; i tu niestety muszę napisać, że przejechałam się na Hematowecie; tż był tam z Fridą parę dni temu, gdy jej stan znacznie się pogorszył w ciągu 2 dni, i co usłyszał - że może ją uczyć pływać, żeby sobie kości rozruszała; zero leków, podejrzeń o coś innego niż wypadnięty kręg; szczura mogła żyć, albo przynajmniej pożyć w większym komforcie, a tak właściwie została pozostawiona samej sobie; to tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że w niejasnych sprawach i wątpliwych diagnozach trzeba się konsultować z innym lekarzem; ryczeć się chce............. a teraz Emi musi walczyć z tyloma świństwami na raz

niestety istnieje dużo prawdopodobne przypuszczenie, że Frida odeszła właśnie z uwagi na zapalenie mózgu - objawy by na to wskazywały; i tu niestety muszę napisać, że przejechałam się na Hematowecie; tż był tam z Fridą parę dni temu, gdy jej stan znacznie się pogorszył w ciągu 2 dni, i co usłyszał - że może ją uczyć pływać, żeby sobie kości rozruszała; zero leków, podejrzeń o coś innego niż wypadnięty kręg; szczura mogła żyć, albo przynajmniej pożyć w większym komforcie, a tak właściwie została pozostawiona samej sobie; to tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że w niejasnych sprawach i wątpliwych diagnozach trzeba się konsultować z innym lekarzem; ryczeć się chce............. a teraz Emi musi walczyć z tyloma świństwami na raz

mój cały babiniec już za TM...
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
[*] Fiona Pumka Lusia Tola Layla Sheila Zbójka Rita Frida Ziuta Emma Laguna Dotka Szelma Andariel i kotka Loona
[/size]
Ratta, dobrze że jest już konkretna diagnoza , teraz trzeba trzymać kciuki za Emi , żeby zmobilizowała wszystkie siły i zwalczyła to zapalenie i resztę.Wszystkie łapki zaciskamy za wyleczenie , bądź dobrej myśli! Całusy dla chorutki 

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
Choć inaczej, ale nadal obecne...
Szarak[*] WIKI[*] http://szczury.org/viewtopic.php?f=37&t ... 0#p1031889
Trzymamy kciuki z calych sil... 
Biedulka...tak bardzo mi jej zal. Ale dzielna jest. Nie da sie

Biedulka...tak bardzo mi jej zal. Ale dzielna jest. Nie da sie
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3
[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

[']..: Rudolf,Telimenka,Bazylek,Jogi,Kuha,Pupa,Ylah,Eliot,Capri,Ember,Ekler,Fizyk, Flos...

Trzymam z calej sily i poczwornie wszystkie palce duchowe i fizyczne i kazde inne ze likwidacje potrojnego zapalenia. No naprawdę...
A takie gadki to niech sobie szanowni weci wsadzą...tż był tam z Fridą parę dni temu, gdy jej stan znacznie się pogorszył w ciągu 2 dni, i co usłyszał - że może ją uczyć pływać, żeby sobie kości rozruszała; zero leków,
Ehh...
W takich sytuacjach człowiek żałuje, ze sam nie poszedl na weterynarie i musi byc zdany na łaskę i niełaskę takich konowałów.
Trzymaj się Ratta !
+ Anioły:Banshee,Buba,Carphata,Cirilla,Dziabaducha,Jacuś,Kokarda,Kroova,Layla, Lilitu,LordKlaklon,Masumi,Mushishi,Nefilim,Noktula,Pudlich,Runa,Rosalka,Sandija,Shiloh,Shirin,
O,nie! To naprawdę zbyt dużo na takie małe nic nikomu nie winne stworzenie.
Jakbym dostała pałą po łbie, bo tego choróbska- zapalenia mózgu , nienawidzę „personalnie”, nienawiścią wprost proporcjonalną do miłości jaką darzę szczury. I jeszcze nereczki... biedna, biedna Emmusia.
Jedyne szczęście, że wszystkie ogniska zapalne wymagają w zasadzie jednorodnego leczenia....
...ja już właściwie chyba nie tyle zaciskam kciuki, co sama jestem zaciśniętym kciukiem...

Jakbym dostała pałą po łbie, bo tego choróbska- zapalenia mózgu , nienawidzę „personalnie”, nienawiścią wprost proporcjonalną do miłości jaką darzę szczury. I jeszcze nereczki... biedna, biedna Emmusia.
Jedyne szczęście, że wszystkie ogniska zapalne wymagają w zasadzie jednorodnego leczenia....
...ja już właściwie chyba nie tyle zaciskam kciuki, co sama jestem zaciśniętym kciukiem...

Frida, Ziutka [*] [*]
[/b]
jak pusto jest w pokoju... jedna klatka z młodszym stadkiem, do tego chorobówka z Emmą
wciąż wypatruję Ziutki albo Fridy, tak trudno uwierzyć, że ich już nie ma... smutno się zrobiło...
[/b]
jak pusto jest w pokoju... jedna klatka z młodszym stadkiem, do tego chorobówka z Emmą

[/size]
[/size]
Ej smutno:(
Trzymaj sie Rata
Trzymaj sie Rata
Trzymaj sie Kochana...
W oczekiwaniu na dwa Nakotowe Bebetki
:) <3

mój Boże Ratta, takie smutne wieści...
Trzymaj się jakoś , jesteśmy z tobą i z resztą ogonków

Trzymaj się jakoś , jesteśmy z tobą i z resztą ogonków

[*]Peanut Czarnulka Dżuma Fini Martini Shenzi Fantazja Muffinka Puma Myszka Mika Lala Pepi Bella
[/size]
[/size]
Ratta , bardzo mi przykro smutne jest zegnanie kazdego szczurka, jak odchodza wszystkie ze stada to jakby to był koiec świata...
<przytul>
<przytul>
ledwie mogę uwierzyć...
bardzo mi przykro...
[*]

bardzo mi przykro...
[*]
i znów proszę o kciuki, tym razem dla Dotki... rece opadają, wczoraj jak codzień wstaję i zaglądam do szczuraków i co widzę? dotkę leżącą ryjkiem w misce z ziarnami, bezwładną, zimną... ma kręćka, mnóstwo porfiryny, przelewa się przez dłonie, nie jest w stanie samodzielnie sę poruszać bo się przewraca, nie je i nie pije... czyli znów to samo co u reszty - czyli coś wciąż siedzi w naszym stadku:(((
myślałam, że nie przetrwa nocy, ale chyba leki jakie dostała od weta, pomogły; przynajmniej nie jest gorzej; trzeba ją tylko dokarmiać czymś papkowatym co parę godzin i ją przytrzymywać przy tym, co jest jednak dla mnie ciężkie z uwagi na oseska wiszącego na rękach; ale jakoś damy radę, byle tylko było dobrze i malutka wygrała z tym czymś!!!
myślałam, że nie przetrwa nocy, ale chyba leki jakie dostała od weta, pomogły; przynajmniej nie jest gorzej; trzeba ją tylko dokarmiać czymś papkowatym co parę godzin i ją przytrzymywać przy tym, co jest jednak dla mnie ciężkie z uwagi na oseska wiszącego na rękach; ale jakoś damy radę, byle tylko było dobrze i malutka wygrała z tym czymś!!!
[/size]
[/size]